Her ikisini deİşi mi kıskanıyorsunuz iş arkadaşını mı? 2si de çok saçma kusura bakmayın.
emin ol böyle bir patron allah düşmanımın başına vermesınKocasının işinin rahatlığını kıskananı ilk kez görüyorum.
Söyleyin patrona iş yerine erkek çalışan alsın.
oda olabilrCan sıkıcı şüpheleriniz yoksa,boşu boşuna üzmeyin kendinizi de eşinizi de.Belki de hormonlardan sebep böyle duygusal düşünüyorsunuzdur
Ben gördümKocasının işinin rahatlığını kıskananı ilk kez görüyorum.
Söyleyin patrona iş yerine erkek çalışan alsın.
maddi olarak çıkamammaddii imkanın varsa çık işten evde otur gerçi ozaman daha çok kocana sararsın ,
eşinle konuştun mu bu konuyu
emin ol böyle bir patron allah düşmanımın başına vermesın
ozaman çok dillendirip huzurunu kaçırmamaddi olarak çıkamam
Merhaba kızlar abartıyormuyum yok sa haklımıyım anlamadım. Eşimde bende çalışıyoruz.
Eşim saha işi yapıyor sabah 9 aksam 4 çalışıyor ve ekip arkadaşı bayan. Bazen yolları 2 saat sürüyor aynı araba da mecbur dışarda yemek yiyor.
hafta sonu tatil işi çok ama çok rahat.
Benim işim sabah 7,3 aksam 6. Ve çalıştığım büro hep bayan 1 tane erkek yok. Cumartesi akşama kadar çalışıyorum. Artık çok bunaldım. Kendimi sürekli eşimi kıskanırken buluyorum. Gebe olduğum için şu an iş te değiştiremem.
Neden o bu kadar rahat çalışırken ben köle oluyorum. Düşünüp ağlıyorum haksızmıyım sizce .
Yahuu hamilelik bu kadar mı insanı alt üst ediyor ben anlamıyorum ki insan neden kocasının işinin rahatlığını kıskanır? Yapmayın etmeyin bizim iş yerinde erkek yok kocamın iş arkadaşı kadın diye üzülünülür mü hiç? Bir de şunu unutmayın lütfen bütün beraber çalışan kadın ve erkekler birbirlerine hallenmiyorlar.Her ikisini de
Yani iş yerinde bir erkek olsa derdiniz bitecek mi ? Bu nasıl saçma bir konu yaMerhaba kızlar abartıyormuyum yok sa haklımıyım anlamadım. Eşimde bende çalışıyoruz.
Eşim saha işi yapıyor sabah 9 aksam 4 çalışıyor ve ekip arkadaşı bayan. Bazen yolları 2 saat sürüyor aynı araba da mecbur dışarda yemek yiyor.
hafta sonu tatil işi çok ama çok rahat.
Benim işim sabah 7,3 aksam 6. Ve çalıştığım büro hep bayan 1 tane erkek yok. Cumartesi akşama kadar çalışıyorum. Artık çok bunaldım. Kendimi sürekli eşimi kıskanırken buluyorum. Gebe olduğum için şu an iş te değiştiremem.
Neden o bu kadar rahat çalışırken ben köle oluyorum. Düşünüp ağlıyorum haksızmıyım sizce .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?