Eşinin işini kıskananı da ilk defa görüyorum
Çünkü o çok rahat.Eşinin işini kıskananı da ilk defa görüyorum
İş arkadaşı ile arkadaş olsanız iyi olmaz mı?Merhaba kızlar abartıyormuyum yok sa haklımıyım anlamadım. Eşimde bende çalışıyoruz.
Eşim saha işi yapıyor sabah 9 aksam 4 çalışıyor ve ekip arkadaşı bayan. Bazen yolları 2 saat sürüyor aynı araba da mecbur dışarda yemek yiyor.
hafta sonu tatil işi çok ama çok rahat.
Benim işim sabah 7,3 aksam 6. Ve çalıştığım büro hep bayan 1 tane erkek yok. Cumartesi akşama kadar çalışıyorum. Artık çok bunaldım. Kendimi sürekli eşimi kıskanırken buluyorum. Gebe olduğum için şu an iş te değiştiremem.
Neden o bu kadar rahat çalışırken ben köle oluyorum. Düşünüp ağlıyorum haksızmıyım sizce .
İş yerinde hepsi kadın olduğu için bir tane bile erkek olmadığı için işini değiştirmek istiyormuş koptumÇünkü o çok rahat.
Konu sahibi eşimin iş arkadaşını kıskanıyorum deseydiniz anlardım da işin nesini kıskanıyorsunuz?Sürekli yollardaymış.O da yorucu bir iş.Sizin iş yerinizde erkek çalışan olsaydı eşinizi kıskanmayacakmıydınız?Erkek çalışan olup olmamasının ne alakası var?
Kendi çalıştığı iş yerinde erkek olsa da,kocası hep kadın iş arkadaşı ile yola gidip gelecek rahatça(!).İş yerinde erkek olması nasıl bir fayda sağlayabilir mevcut duruma?Eşi kıskansın mı istiyor?İş yerinde hepsi kadın olduğu için bir tane bile erkek olmadığı için işini değiştirmek istiyormuş koptum
Aynen eşi de onu kıskansın istiyor ama ona bu fırsatı verebilecek uygun iş koşulları sağlanmıyormuşKendi çalıştığı iş yerinde erkek olsa da,kocası hep kadın iş arkadaşı ile yola gidip gelecek rahatça(!).İş yerinde erkek olması nasıl bir fayda sağlayabilir mevcut duruma?Eşi kıskansın mı istiyor?
Ahmetle kahve içtik, Mehmetle öğle yemeğine çıktık diye kıskandıracak aklınca herhaldeKendi çalıştığı iş yerinde erkek olsa da,kocası hep kadın iş arkadaşı ile yola gidip gelecek rahatça(!).İş yerinde erkek olması nasıl bir fayda sağlayabilir mevcut duruma?Eşi kıskansın mı istiyor?
Hamilelik gerçekten bu kadar değiştiriyor mu insanları?
İş yeri komple kadınmışPatronlarınıza söyleyin de değiş tokuş yapsınlar bari.
Hamilelikten benceMerhaba kızlar abartıyormuyum yok sa haklımıyım anlamadım. Eşimde bende çalışıyoruz.
Eşim saha işi yapıyor sabah 9 aksam 4 çalışıyor ve ekip arkadaşı bayan. Bazen yolları 2 saat sürüyor aynı araba da mecbur dışarda yemek yiyor.
hafta sonu tatil işi çok ama çok rahat.
Benim işim sabah 7,3 aksam 6. Ve çalıştığım büro hep bayan 1 tane erkek yok. Cumartesi akşama kadar çalışıyorum. Artık çok bunaldım. Kendimi sürekli eşimi kıskanırken buluyorum. Gebe olduğum için şu an iş te değiştiremem.
Neden o bu kadar rahat çalışırken ben köle oluyorum. Düşünüp ağlıyorum haksızmıyım sizce .
Konunuzu okurken ne değişik bir tip, nasıl kafa bu diye şöyle bir bakındım da zaten pek normal değilmişsiniz. Vücudu küstürmek falan. Allah eşinize sabır versin.merhaba 2.5 aylik evli ve yeni hamileyim. İlk gebeligim. Ağlamak istiyorum hiç istemiyorum bu bebeği. Korunmadim artık zor oluyor vücudu kusturmeyim diye . Sonuç hemen hamile kaldım.
Onu da istemez ki konu sahibi.Eşinin iş arkadaşı kadın.Onunla mı yollara çıkacaklar?Üstelik kendi iş yeri kadın doluymuş.Patronlarınıza söyleyin de değiş tokuş yapsınlar bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?