ARTIK BENİ BUNALIMA SOKUYOR?

Eşinin işini kıskananı da ilk defa görüyorum
Çünkü o çok rahat.
Konu sahibi eşimin iş arkadaşını kıskanıyorum deseydiniz anlardım da işin nesini kıskanıyorsunuz?Sürekli yollardaymış.O da yorucu bir iş.Sizin iş yerinizde erkek çalışan olsaydı eşinizi kıskanmayacakmıydınız?Erkek çalışan olup olmamasının ne alakası var?

İş arkadaşı ile arkadaş olsanız iyi olmaz mı?

Ben hala sizin işyerinizde erkek çalışan olup olmamasının konuyla ne alakası olduğunu anlayamadım.

İş yerinde hepsi kadın olduğu için bir tane bile erkek olmadığı için işini değiştirmek istiyormuş koptum

İş yerinde hepsi kadın olduğu için bir tane bile erkek olmadığı için işini değiştirmek istiyormuş koptum
Kendi çalıştığı iş yerinde erkek olsa da,kocası hep kadın iş arkadaşı ile yola gidip gelecek rahatça(!).İş yerinde erkek olması nasıl bir fayda sağlayabilir mevcut duruma?Eşi kıskansın mı istiyor?

Aynen eşi de onu kıskansın istiyor ama ona bu fırsatı verebilecek uygun iş koşulları sağlanmıyormuş Kızdım patronlarına şimdi

Ahmetle kahve içtik, Mehmetle öğle yemeğine çıktık diye kıskandıracak aklınca herhalde

Artık hiçbir şeye şaşırmayacağım diyorum gene de şaşırıyorum. Konular hep aynı yeni bir konu göremeyiz derken kocasının işte rahat olmasını kıskanan bir üye...Anladım.

Bakın aslında şeyi bile anlardım çalışma saatlerimiz denk gelmiyor, beraber vakit geçiremiyoruzu. Ama bu? Neyse bilemedim.

Hamilelik gerçekten bu kadar değiştiriyor mu insanları?

Hamilelik gerçekten bu kadar değiştiriyor mu insanları?

Yok sadece kocasının işi rahatsa böyle oluyor. Değilse adama naz yapamıyorsun.

Hamilelik nazı sanırım karakter ile alakalı.. zaten nazlı bir insan daha da naz yapıyor. Kendi işimi kendim yaparım diyen, aynı devam ediyor. Sağlık problemi olan insanlardan bahsetmiyorum. O ayrı bir konu. Onlara asla lafım yok.

Patronlarınıza söyleyin de değiş tokuş yapsınlar bari.

Hamilelikten bence

merhaba 2.5 aylik evli ve yeni hamileyim. İlk gebeligim. Ağlamak istiyorum hiç istemiyorum bu bebeği. Korunmadim artık zor oluyor vücudu kusturmeyim diye . Sonuç hemen hamile kaldım.
Konunuzu okurken ne değişik bir tip, nasıl kafa bu diye şöyle bir bakındım da zaten pek normal değilmişsiniz. Vücudu küstürmek falan. Allah eşinize sabır versin.

Ben de sizin gibi hissediyordum ilk evlendiğimde ama ağlamak yerine oturdum çalıştım eğitimini aldım ve şimdi onun işini yapıyorum mesleğimi değiştirmek hayatta aldığım en güzel karar oldu. Geç değil tekrardan eğitim alın sonuçta 60 yaşına kadar bu işi yapacağız yolun neresinden dönerseniz kardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…