• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık bıktım ama çok seviyorum

sırf onu denemek için boşanalım denilmez bu kelime ağızda sakız gibi sürekli söylenmez yapma bunu bi konuşun anlaşın,bi takip et bakalım ben sana daha boşan demedim :45:

Arkadaşım ;

Bir boşanayım diyorsun , sonra da ya beni tek başıma bırakırsa ne yapayım diyorsun , ben anlayamadım :44:

Boşanmaktan bahsetmeden önce ; eşinize , rahatsız olduğunuz konuları netbir şekilde ifade edin . Eğer hala ayı durumlar dewam ederse , ona göre bir dawranış sergilersiniz .

Ağızlarında ' boşanalım ' ifadesini plesenk eden insanlara sinir oluyorum . Hint kumaşları mübarekler , onlar olmazsa dünya dönmez !

sırf onu denemek için boşanalım denilmez bu kelime ağızda sakız gibi sürekli söylenmez yapma bunu bi konuşun anlaşın,bi takip et bakalım ben sana daha boşan demedim :45:

bence de boşanmak sanki herşeyin çözümü mü olacak sonra evim diyebileceği bir yeri bile kalmıyo bir çok kadının ve gerçek sıkıntısı o zaman başlıyo..eşine zaman tanı sende kendine hobi edin..oyalayacak bişeyler bulursan kendine onun davranışlarını takmazsın çok..madem düşünmek istiyorsun o zaman kendini mutlu edecek şeyleri düşün...mesela benim halamla eniştem 34 yıl evlilikten sonra bu hake geldiler eniştem şeker hastası olunca dayanamadı halam şimdi halam kızlarının oğullarının yanında geçiriyo çoğu vaktini evde de birbirlerine karışmıyolar...ev arkadaşı gibiler..innsan arasıra bunalır sıkılır mesela bende nişanlıyken çok sıkılmıştım eşimden resmen arayınca açmıyordum çünkü bana bağlı olmaya ve beni yormaya başlamıştı..bak böyle yaparak hem kendinin hemde karşındakinin enerjisini tüketiyosun..zihnini açık tut ve bence eşinle aynı şeyleri her zaman paylaşmak zorunda değilsin.canın sinemaya gitmek istiyosa eşine sor gelmek ister misin diye yok derse sen git...

ya şimdi pat diye boşanmak olmaz eğer benim dediğim gibi bi durum varsa bi kanıt lazım önce bi delil toplaması lazım şu anda konu sahibinin eşini takip etmesi gerekiyor,durum nedir ne değildir ona göre bi yol çizilmeli:34:

Evdeki anneyi ve kızkardeşi istediği gibi yönetemediğinden onlara karşı nasıl?

Ilk sayfayı okudum sonrasını okudum diyeceğim şu adam değişmez artısımg çok eksisimi? Tahamül derecene bağlı!

şimdi ben anlamadım adam eve yatmadan yatmaya geliyor
cinsellik yok herşeye ters cevap veriyor evine git diyor
bence konuş adam akıllı böyle evlilikmi olur o sana evine git dediği zaman
sen demiyormusun senin evin değilmi diye :44:

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

Back
X