- 8 Mart 2018
- 139
- 113
- 18
- 34
hayır zaten ne zamandır boşanma fikri aklımda sadece kabullenmesi içimin soğuması biraz zaman aldı.sizden hiç şans istemeyen adama neden devamlı şans veriyosunuz ki? adam şiddete teşebbüs ediyor şans veriyorsunuz, eskorta mesaj atıyor şans veriyorsunuz... sebep? hani daha önce gerçekleşmesi gereken boşanma işi gereksiz uzayınca da olan size oluyor. boş yere bi de aldatılmış oluyosunuz.
açıkçası adam size boşanalım demese sizin daha boşanacağınız yok. bi şans daha vereceksiniz resmen.
Boyle adamlara sinir oluyorum yaaa
gerçekten de öyle çok üzülüyorum insan bir kez olsun karısını önemsemez mi mutlu etmek istemez miBen direkt diyorum... Boşanın...
Beş para etmez bu adam için değmez.
Ayrılmaz zor bir süreç.. Ama malesef artık bu ayrılık kararını vermezseniz , sizin adınıza sonu daha kötü olacak bir batağa sürükleneceksiniz. Daha 1 yıl olmuş, dua edin çocugunuz olmamış.. Kendinizi daha fazla yıpratmadan ayrılın...
İlk ayrılan siz değilsiniz. Son ayrılan da olmayacaksınız..
Bu dünyaya 1 kere geliyorsunuz. Bu eziyeti çekmek niye ???
Size yazık değil mi ??.. Bunları haketmediniz. Kendinizin değerini bilin..
Destek alın ve lütfen bu kangren olmuş kolu kesin artık.. Kendiniz için yapın bunu.. Zor ama unutursunuz her şey gibi..
Bol şans ve mutluluk dilerim, her şey gönlünüzce olsun.
çocuk var mı?hayır o bitirmiyor yine. her zamanki gibi beni zorluyor bitirmem için gitmem için
Ah canmm ya ah ne desem bos oyle haklisin ki kafasiz iste yuva kolay mi kuruluyor esinin degerini bil hastalik var saglik var insan hayatinda guvenecegi insani zor buluyor bu aptalda elindekinin degerini bilmiyor defolsun bir damla gozyasina degmezgerçekten de öyle çok üzülüyorum insan bir kez olsun karısını önemsemez mi mutlu etmek istemez mi
çocuk yok neyse kiçocuk var mı?
yoksa sizi bağlayan ne bence gidin bitsin
gencecik yaşınızda bi ömür bu eziyeti mi çekeceksiniz
daha 1 yıl bile dolmadı... hatta ikince bir şans vermeseydim 3 aylık evliyken bitecekti1 yıllık evlilik.. henüz çok yeni, şuan üzülüyorsunuz yuva kurmak kolay değil evet ama ileride size değer veren biriyle hayatınızı birleştirdiğinizde yaşadığınız 1 yıla üzüleceksiniz. daha geç olmadan kendinize değer verin ve böyle nefsi pis biriyle ruhunuzu hastalandırmayın.
inşallah öyle olurrrrHayirlisi olsun hakkinizda daha bir yıllık bir evlilik ister istemez insan üzülüyor , ama inanin ki ne kadar da çabalasanız hic degismeyecek bu durum tecrübeyle sabittir .
Üzülme sonunda mutlu olacaksın bu isi bitirdiğinde .
onu bende çok merak ediyorumEski konularını da okudum
Ben bu pisliğin neden evlendiğini çok merak ettim
Ah canmm ya ah ne desem bos oyle haklisin ki kafasiz iste yuva kolay mi kuruluyor esinin degerini bil hastalik var saglik var insan hayatinda guvenecegi insani zor buluyor bu aptalda elindekinin degerini bilmiyor defolsun bir damla gozyasina degmez
Sen neyini sevdin de evlendin bununlaonu bende çok merak ediyorum
evlenmeden önce bir kez sesinin yükseldiğini duymamıştımSen neyini sevdin de evlendin bununla
Tam ağzı burnu kırılacak adam yalnız
Adam derken lafın gelişi yoksa depresif,pesimist, dengesiz ergenler gibi yaşıyor mendebur
Sen bundan yakanı kurtarınca birilerini sevindir
Üstüne para verseler bir saat çekilecek kahrı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?