Artık Bitiyor (Eş)

senin derdin eşinmi yoksa eşinin annesimi anlayamadım.
Adam eskorta mesaj atıyor, sen bunu yakalıyorsun, dönecekmi diye öylesine attım diyor resmen senin aklınla dalga geçiyor ve sen bunu sineye çekiyorsun.
Ve adamın sorunlu yanlarini yazarken adamin değil annesininkileri bir bir sıralıyor sonunada adamin yaptiğini iliştiriyorsun.
Ben anlamadım burada asıl problem kayınvalide galiba?

Cnm benim çok üzücü tüm olumsuzluklara rağmen çabalamanıza ve karşılığında gördüğünüz saygısızlığa üzüldüm. Boşanın. Size kendinizi iyi hissettiren seven saygı duyan biriyle evlenin. Ve inşallah eşinizde kendi gibi saygısız birini bulur. Allah yardımcınız olsun.

hepsi eşimin yaptıkları .annesiyle ilgili sadece 'annesinin bana kötülük yapması ' dedim o kadar

sineye çekmedim hiç bir şeyi

Yok orda sorunlu olan yanlar "annesinin kötülük yapması" hariç adama ait aslında da yazım şeklinden anası gibi durmuş :)

amin amin inşallah. birde utanmadan diyor ki sosyal medyadan soyadımı sil hakeden biri alır elbet soyadımı

amin amin inşallah. birde utanmadan diyor ki sosyal medyadan soyadımı sil hakeden biri alır elbet soyadımı

Yok artık. Ay sadrazamın solu çok kıymetli soyadı. Soyadınla kalmıycam senide silicem hatta sadece sosyal medyadan değil hayatımdan silicem deseydin. Ay bak sinir oldum

hepsi eşimin yaptıkları .annesiyle ilgili sadece 'annesinin bana kötülük yapması ' dedim o kadar

sineye çekmedim hiç bir şeyi
Anladım. Allah yardimciniz olsun. Zor tabi çok zor, o kadar emek kolay değil birakip gitmek. Hadi herşey kabul, kabul olmasada kabul, fakat aldatmak bambaşka.
O adam senin kıymetini bilememiş, açık ve net olan tek şey bu.
Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun.
Çok çok çok mutlu olmanı dilerim.

Yok artık. Ay sadrazamın solu çok kıymetli soyadı. Soyadınla kalmıycam senide silicem hatta sadece sosyal medyadan değil hayatımdan silicem deseydin. Ay bak sinir oldum

öyle dedim zaten sanki padişah torunu da

evet hiç bir zaman kıymetimi bilmedi. benii hiç mutlu etmedi

inşallah kolay toplarım

İlk defa doğru bişey söylemiş yalnız. Bırak gitsin. evet onun soy adını "hak eden biri" alsın, alsınki gorsun anyayı konyayı. Onun soy adini hak eden nasıl birisi oluyor hepimiz biliyoruz.
Sen ise çok daha iyilerine layıksın kardeşim.

inşallah bu yaptıkları burnundan fitil fitil gelir

inşallah çok sağolun

Şöyle bir baktım da üzmek için eşin elinden geleni yapmış.Hep bir sindirme hareketleri ve ya bıkıp kendiliğinden gitmeni sağlamak için yapılan hareketler.Düzeltmek için hiçbir çaba yok,sizde var mı onu da bilmiyorum ama eşim anneci diyorsun ve öyle bir erkekle geçim o kadar zordur ki bir türlü eşinle bir aile bir bütün olamazsın.Düzelecegine inanıyorsan birşey deme bekle ama yaptıkları seni kuşkulandırıyorsa ki eski telefon mevzuları biraz çapkın oldugu izlenimi veriyor.Ona göre yıllarını heba etmeden yoluna bakabilirsin.

Allah yardımcın olsun Can'ım.

Şuan da artık yaşanılan herşeyi unutup kendinizle barışıp mantıklı hareketlerle bu işi bitirme vakti.Bu erkekler kendilerini ne kadar çok sevip güveniyorlar inanamıyorum ya.Biz kadınlarda kendimizi nasıl toparlayacagımızın derdine düşüyoruz.Allaha şükredin ki böyle bir adamdan evlat sahibi olmadan göstermiş gerçek yüzünü çokta kolay toparlarsınız bulunmaz hint kumaşı değil kimse.Önce kendimize değer vericez ki mutlu olmayı mutlu kalmayı başarabilelim.Şimdi güçlü bir şekilde dimdik durun ki 1-0 önde başlayın yeni sürece.Allah yardımcınız olsun

Muhtemelen gidemeyeceğinizi düşündüğü için bu kadar rest çekiyor..
Kimse yuvasını yıkmaz istemez emin olun ki çok zor bir durumdasınız , ama ne yazık ki cocugunuz da olmadan bitirmek en dogru karar... Önce siz kendinize bunu kabullendirdin, boşanacagım diyebilin..
Siz pasif kaldıkça eşiniz sizin daha da üstünüze gelecek, aldatıp da kabul edeni görmedik maalesef..
Bu kadar yükü niye çekesiniz ki... Evlendikten sonra niye böyle maceralar ararlar halen çözemedim.. Yada macera peşinde koşacak eskort ayarlayacak niye evlenir... Çok üzüldüm ama siz kendinizi ezdirmeyin lütfen..
Siz de çok net olun, çok zor karar evet ama en dogru kararı vereceğinize eminim.. Hakkınız da hayırlısı olsun..

Şu adamdan bi kurtul bak dünya ne güzelmiş yaşamak ne güzelmiş diyeceksin. Ben bunları kendime nasıl layık görmüşüm diyeceksin.

Sevmek, sevilmek, el üstünde tutulmak bunlar olması gerekenler, inşallah hep mutlu ol.

Şuan canın yanıyor ama geçiyor inan.
Bir ömür şüphe ve sevgisizlikle yaşacagına bir kaç yıl üzülüp sonra da unutursun.
İnan bu adamlardan bir halt olmaz, zaten mükemmelmiş kendi gibi mükemmeli bulsun seni de bıraksın pislik.
Bu tiplerden evlenmesi de dert boşanması inş sen çabucak kurtulursun.
Benden sana tavsiye esyalarinicalmadan gitme bu pislik kamyon dayayıp sen yokken alabilir ne var ne yok ben herşeyi beklerim bu tiplerden mantıklı davran ve anlaşmalı boşanmaya calış.
Çok çok mutlu ol inş.

Hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek hem herseyi yapmış hemde engelleyen silen o olmuş bence arkana bakmadan kaç git çok zor yuva yıkmak ama böyle yuva olmasa daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…