- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
senin derdin eşinmi yoksa eşinin annesimi anlayamadım.annesine aşırı bağımlı olması, annesinin bana kötülükelr yapması, bana hiç saygı sevgi göstermemesi, aileme akrabalarıma saygısızlık etmesi, kuranı iptal ettirmesi, eskortlara mesaj atması vs
selam kızlar,
en son ki konumda eşimin whatsapında gördüğüm yazışmalardan sonra bir süre takipte kaldım.
ve bir iki gün önce eşim ev gösterme bahanesiyle çıktı saatlerce gelmedi eve . aradım kaç kere açmadı daha sonra kaynanam beni arayıp kaç kere eşimi aradığını ulaşamadığını ,başına bir şey mi geldi diye meraklandığını söyledi.
biraz zaman sonra eşim eve geldiğinde telefonun sessizde kaldığını duymadığını işi bitince arkadaşının yanına gidip biraz arkadaşıyla takıldığını söyledi
fakat ben işkillendim çünkü eşim annesinin telefonunu çok işi bile olsa mutlaka açar ve telefonu pek elinden düşmez. internete filan da girmemiş bu yüzden hiç inanmadım.
eşimin biraz üzerine gidince bağırmaya çağırmaya başladı. arkadaşımla da mı görüşemicem gibi saçma şeyler söylemeye başladı. ,
zaten eski konularımda eşimle bir değil bir sürü sorunlarımız olduğunu (annesine aşırı bağımlı olması, annesinin bana kötülükelr yapması, bana hiç saygı sevgi göstermemesi, aileme akrabalarıma saygısızlık etmesi, kuranı iptal ettirmesi, eskortlara mesaj atması vs) eşimin hiç bir şeyi düzeltmeye çalışmadığını anlatmıştım.
zaten hiç sevgi saygı görmediğim mutlu olmadığım bu evliliği sürekli bitirme fikri aklımdayken birde bunlar yaşanınca darmadağın oldum.
eşime bu olanları kabul etmeyeceğimi bu işin biteceğini söylediğimde anlaşamıyoruz olmuyor bitsin gitsin yeter ki bırak beni git filan deyip tüm sosyal medyadan resimlerimizi herşeyi silip beni her yerden engelledi.
düşünüyorum da ben onun için ne kadar fedakarlık yaptım ailesine ve ona ne kadar katlandım defalarca kez şans verdim. daha 1 sene bile olmadı evleneli ...
karşılığında hep hakaret hep kötülük şiddete teşebbüs en sonda ihanet (ihanet ettiğini düşünüyorum ) gördüm. ne kadar çok şey yaşandı.
artık bana nefretle kinle öfkeyle bakıyor zaten en başından beri hiç üzerime titreyen çok seven bir eş olmamıştı.
kafam ve duygularım o kadar karışık ki ne yapacağımı bilmez bir hadleyim ???
hepsi eşimin yaptıkları .annesiyle ilgili sadece 'annesinin bana kötülük yapması ' dedim o kadarsenin derdin eşinmi yoksa eşinin annesimi anlayamadım.
Adam eskorta mesaj atıyor, sen bunu yakalıyorsun, dönecekmi diye öylesine attım diyor resmen senin aklınla dalga geçiyor ve sen bunu sineye çekiyorsun.
Ve adamın sorunlu yanlarini yazarken adamin değil annesininkileri bir bir sıralıyor sonunada adamin yaptiğini iliştiriyorsun.
Ben anlamadım burada asıl problem kayınvalide galiba?
Yok orda sorunlu olan yanlar "annesinin kötülük yapması" hariç adama ait aslında da yazım şeklinden anası gibi durmuş :)senin derdin eşinmi yoksa eşinin annesimi anlayamadım.
Adam eskorta mesaj atıyor, sen bunu yakalıyorsun, dönecekmi diye öylesine attım diyor resmen senin aklınla dalga geçiyor ve sen bunu sineye çekiyorsun.
Ve adamın sorunlu yanlarini yazarken adamin değil annesininkileri bir bir sıralıyor sonunada adamin yaptiğini iliştiriyorsun.
Ben anlamadım burada asıl problem kayınvalide galiba?
düzenleme yaptımYok orda sorunlu olan yanlar "annesinin kötülük yapması" hariç adama ait aslında da yazım şeklinden anası gibi durmuş :)
amin amin inşallah. birde utanmadan diyor ki sosyal medyadan soyadımı sil hakeden biri alır elbet soyadımıCnm benim çok üzücü tüm olumsuzluklara rağmen çabalamanıza ve karşılığında gördüğünüz saygısızlığa üzüldüm. Boşanın. Size kendinizi iyi hissettiren seven saygı duyan biriyle evlenin. Ve inşallah eşinizde kendi gibi saygısız birini bulur. Allah yardımcınız olsun.
amin amin inşallah. birde utanmadan diyor ki sosyal medyadan soyadımı sil hakeden biri alır elbet soyadımı
Anladım. Allah yardimciniz olsun. Zor tabi çok zor, o kadar emek kolay değil birakip gitmek. Hadi herşey kabul, kabul olmasada kabul, fakat aldatmak bambaşka.hepsi eşimin yaptıkları .annesiyle ilgili sadece 'annesinin bana kötülük yapması ' dedim o kadar
sineye çekmedim hiç bir şeyi
Yok artık. Ay sadrazamın solu çok kıymetli soyadı. Soyadınla kalmıycam senide silicem hatta sadece sosyal medyadan değil hayatımdan silicem deseydin. Ay bak sinir oldum
evet hiç bir zaman kıymetimi bilmedi. benii hiç mutlu etmediAnladım. Allah yardimciniz olsun. Zor tabi çok zor, o kadar emek kolay değil birakip gitmek. Hadi herşey kabul, kabul olmasada kabul, fakat aldatmak bambaşka.
O adam senin kıymetini bilememiş, açık ve net olan tek şey bu.
Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun.
Çok çok çok mutlu olmanı dilerim.
İlk defa doğru bişey söylemiş yalnız. Bırak gitsin. evet onun soy adını "hak eden biri" alsın, alsınki gorsun anyayı konyayı. Onun soy adini hak eden nasıl birisi oluyor hepimiz biliyoruz.amin amin inşallah. birde utanmadan diyor ki sosyal medyadan soyadımı sil hakeden biri alır elbet soyadımı
inşallah bu yaptıkları burnundan fitil fitil gelirİlk defa doğru bişey söylemiş yalnız. Bırak gitsin. evet onun soy adını "hak eden biri" alsın, alsınki gorsun anyayı konyayı. Onun soy adini hak eden nasıl birisi oluyor hepimiz biliyoruz.
Sen ise çok daha iyilerine layıksın kardeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?