Artik cok yoruldum!

Kadro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
202
1
68
Diğer
Evet arkadaslar yine ben ve sorunlarim!

Bugune dek bir kaz esimle olan sorunlarim hakkinda konu acmistim ama sizden istedigim yardimi alamadim.
Cok zayif ve gucsuz hissediyorum kendimi. Artik canimi acitan bir evliligim ve gunahina girdigim uc tane cocugum var. Ne deseniz haklisiniz. Ama dusunmedenmi desem nasil oldu desem bu uc cocuk ama pisman degilim. Onlari cok ama cok seviyorum. Bu yedi sene boyunca hep kapak gecirdim sorunlarima ve her defasinda esime simsiki sarildim unutmayi tercih ettim ve ona askimi fazlaca gosterdim. Ama artik hayal kirikligina daha cok ugrayacagimin farkina vardim ve bu yuvayi devam ettirecek gucu kendimde bulamiyorum.

Kendim nefret ediyorum desem yeridir, cunku cok zayif dusmusumde haberim yokmus. Bakim yok, kilo fazla ve sonucunda kendini birakmis bir es ve en onemlisi bir anne. Kim ne dese hakli cunku ben yenilmeyi kabullenmis ve boyun egmistim. Artik yavas yavas anliyorumki ben fazla boyun egmisim ve kendime olan guvenimi tamamen kaybetmek uzereyim. Sizlerin yazilarini okudukca icimde bazen firtinalar, bazen kadinlik duygularim, bazen annelik duygularim birden bire kabariyor ve kimim ben diye aynanin karsisina gecip kendime soruyorum.

Bugune kadar ne kadar konu yazdiysam hep ustu ortulu esimi fazla suclamadan yazmisim. Cunku ben kendimi suclamaya alismisim. Nedenmi? Bu cocukluktan kalan birsey. Kucuk kizken annemin beni siddetle buyuttugu gunler kabullenmisim ben ezilmeyi, sucluyu korumayi ve kendimi ezdirmeyi. Evet bu ciddi bir sorun. Cunku bir zaman sonra kendini unutuyor ve deli biri oluyor insan sanki. Ben soruyorum simdi kendime ''BEN KIMIM!''

Herseyi gectim ama ben bir ''anneyim'' bende kalan son ve bu guclu duyguyu kimsenin yok etmesine musade edemem. Esimdende tiksiniyorum.
O zaman ne duruyorsun git bosan dieyeceksiniz. Iste burda duruyorum. Adim atamiyorum cunku nerden baslayacagimi ve nasil devam edecegimi bilmiyorum. Yari yolda kalmaktan ve elimden kalan, yani cocularimida kaybetmekten korkuyorum cunku kim ne derse artik inaniyorum ve geri cekiliyorum. Uzun oldu ama esim yedi senede neler yapmamiski. Maddi herseyi bize verdi ama manevi yonden beni mahv etti, bitirdi, tuketti. Hep diyorum kendi kendime hata bendemi diye, ama bilmiyorum.

Ne olur arkadaslar bana yardim edin. Delirmek uzereyim. Cok caresizim.

Acamadigim bazi konular var. Cok korkuyorum ve cekiniyorum.

Sorunlarını daha açarak yazabilir misin ? çok yüzeysel duruyor çünkü ..Eşinle tam olarak sorununuz nedir, ne diye bu kadar hayattan bıkmış ve yenik durumdasınız..Bunun sebebi olarak ailenizde yaşamış olduğunuz talihsiz olaydan bahsetmişsiniz evet bu bir sebeb olabilir zira bu sebebi tetikleyen olaylar bütününü kısaca kestirip attığınızdan ve detayları bilmediğimizden ötürü en azından kendim adına ne yazabilirim şimdi ben diye sordum kendi kendime.

Anlatmak ister misin ?

burada sizi kimse tanımadığı için aslında çekindiğiniz konuları yazabilirsiniz belki de bu bi çözüm yolu üretilmesine de yardımcı olabilir ne dersiniz?
eğer buraya girdiğinizi eşiniz ya da aileniz bilmiyorsa bence dökün içinizi dökün ve rahatlayın..sizi anlayacak çok kişi çıkacağına eminim..

Daha once esimle cinsel birlikteligimizin kotu oldugunu yazmistim. Bu bayagi bir surdu ve halada problem cozulmus degil ama son zamanlarda yeni seyler yasadim. Esim surekli 17 yasindaki kiz kardesimin gelip bana yardim etmesini ve cocuklara bakmasini istiyordu. Bende basta masumane bir dusunce ve beni dusundugu icin soyledigini dusunuyordum ama sonra burnuma baska kokular gelmeye basladi. Esim bir ara kardesimin kac yasinda oldugunu sordu. Bende 16 yasinda dedim. Hii oylemu dedi baska sey soylemedi.

Kiz kardesim bir ara benim zayifladigimi ve basenlerimin kuculdugunu soylemisti ve haliyle ben cok sevindmistim. Esime soyledim soylece etrafinda donerek. Kardesim beni zayifladigimi ve guzellestigimi soyluyor dedim. Tabii tabiri caize popomun kuculdugunu soyluyor dedim. Evet dedi, onlar bana ait dedi. Onlar zaten guzeldi dedi gecistirdi. Ben dahada cok sevindim fakat bu sefer birlikte oldugumuzda esim gelemiyor ve her defasinda kardesinin abla afedersiniz popon kuculmus demesi cok guzel birsey. Orasi benim felan, ve nerdeyse her defasinda bunu soyluyordu ve ben artik giciklanmaya basladim, bir defasinda bagirdim ve lanet olsun, kardesimin birlikteligimzde isi ne, amacin ne senin dedim ve sinirlendim.

Esim sen delisin, manyaksin, paranoiaksin dedi. Iftira bu hepsi dedi ve ben her zamanki gibi kendimi sucladim ve oturdum oturdugum yere. Cunku suclanmayi ve susup oturmayi allahtan korkmayi iftiradan kacmayi ogrenmistim.

Soyleyin arakadaslar siz ne dusunurdunuz bu durumda. Ben yaniliyormuyum. Dahasi var...........

burada bu bölümde birbirimize destek olabilmek ayrıntıları yakalayabilmek,ders çıkarmak,destek olmak,fikir verebilmek adına beraberiz.

sıkıntınız ne ise en basit haliyle anlatın. siz anlatın ki bizlerde neler yapılabilir hep birlikte düşünelim.

emin olun yalnız değilsiniz. çünkü hepimiz burada çeşitli sıkıntılardan geçiyoruz.

hoş bir konuşma değil elbette ama dahası ne peki ben onu merak ettim

Dahasini yazmaya dilim vamiyor. Cunku yazilmaz anlatilmaz, biraz dusunmem lazim. Kime anlatacagimi bilmiyorum, cunku o kadar sus pus olmusumki kimseyi inandiramiyorumda kendime. Cunku kendim inanmiyorum.

güzel konusma olmamis,esinizden süpheleniyorsaniz kardesinizi evinize cok cagirmayin
yasi kücük o yaslarda genelde kizlar büyüklere karsi ilgi duyarlar Allah korusun kötü olur..
ama en önemlisi ciddi anlamda süpheleniyorsunuz,aslinda güvenmiyorsaniz esinize bosanin..
yani belki kolay geliyor demek ama hani güven olmadigi yerde hatta kiz kardesinize kötü gözle bakabilecegini
düsünüyorsunuz ayni evi nasil paylasabilirsiniz ki..insallah siz yaniliyorsunuzdur ve zamanla hersey düzelir..

Dahasini yazmaya dilim vamiyor. Cunku yazilmaz anlatilmaz, biraz dusunmem lazim. Kime anlatacagimi bilmiyorum, cunku o kadar sus pus olmusumki kimseyi inandiramiyorumda kendime. Cunku kendim inanmiyorum.

Canım burda seni kimse tanımıyor bilmiyor. Ne olursa olsun yazabilirsin kimseye anlatamadığın şeyleri dökebilirsin kimse tanımıyor seni kimse de yargılamaz. İnsanlar olaya objektif bakıp belki de sana yol gösterecekler bunları düşünerek içini dökebilirsin çünkü gün geliyor annene dahi anlatamadığın şeyler oluyor yol bulmak istediğin zamanlar oluyor bu sitenin de en güzel yanı bu zaten herkes kendi yaşam deneyimine göre yorum yapacak sen de sana yakın olanı bulucaksın bu kadar çekinme.

anlamadım ben şimdi, eşinizin kardeşinize ilgi duydupundan mı şüpheleniyorsunuz?
eğer öyle bir hissiniz varsa ne olmasını beliyorsunuz, hemen kardeşinizi o evden gönderin. illaki birşeymi olması gerekiyor?

sakin ve akıllı davranmaya çalışın lütfen panik olmadan ama tamkinli olun

bence üstü kapalıda olsa anlatın çünkü bu şekilde kim neye yorum yapacağını şaşırır...ama ilk olarak bi uzmandan yardım alsanız...yani ona herşeyi net ve ayrıntılı bişekilde anlatabilirisniz...ona güwen sağlayarak açılabilirisniz...eşiniz kız kardeşinizemi göz koydu yada sizimi delirtmek için bunumu kullanıyor ben bişey anlayamadım...çokmu kilonuz var peki?kuaför saç makyaj kendinizi değiştirin...çocuklara bakmanız konusunda kendinize bir yardımcı alın mesela hayatınıza renk getirin...kocanızda bunlara bişey derse sen paranoyakmıısn diyin aynen kendisine...

bence abartıyor ve paranoyakca davranıyorsun, kızkardesinin abla popon kücülmüs demesi veya bunu herdefasında söylemesiyle esimle alakalı nasıl bi bağ kurdun anlamadım , esinde ne güzel orası benim diyomus, benimde kızkardesim var ve bana gelir kalır bende kilo aldım esim sürekli kızkardesimi örnek gösterir sende zayıfla diye, veya zayıf bi halam var onu över ( ayrıca insan insanı beğenebilirde sende yakısıklı biri görsen bu yakısıklı demez misin veya bu yakısıklı dediğinde hemen kocanı aldatmıs mı olursun) aldatmak veya buna eğilim göstermek cok daha farklı bişey, esinin direk bi hareketini yakalarsın o ayrı ama yok öle dedi yok böle dedi laflardan anlma cıkarmaya calısmak tamamen karsı tarafa ayıp olur diye düşünüyorum nacizane benim fikrim, bi örnek daha komsumun kızı evime cok gidip geliyordu ve acık giyiniyordu esimde erkek ve insan sonucta illa ki gözü kayar ve bunu farkettiğimde kzıın ayagını vimden kestim ve hayatıma devam ettim, ne yani kocam kıza baktı beni aldatıyo beni sevmiyo deyip ayrılamayı mı düşünseydim, birazcık yapıcı olmak lazım.

sanırım fazlası var anlatmıyor...yoksa insan önce bacısı hakkında böle bi düşüncesi olan adamı boşamalı...

Kardesim bizde kalmiyor ve kalmadi. Ben kardesimi fazla cagirmiyorum artik ama onlari gormeye sikca gidiyorum kendim. Esim sut dokmus kediye dondu. Ne bicim adamsin, birlikteligimiz esnasinda kiz kardesimden bahs ediyorsun dedim. Neymis afedersiniz popomun kuculdugunu tekrarlayip soyleyip duruyorsun artik hayalinde gecenleri dusunmek bile istemiyorum ama kabullenmekte zor

Kardesimi kirmadan gonderiyorum esim gelmeden, esim yokken geliyor beraber yeriz iceriz dolasiriz o kadar.

Ve cevabimi aldim. Cok tesekkur ederim

canım benim yanlıs anlama ben anlattığın kadarıyla anladığımı yorumladım elbette işin özünü sen daha iyi bilirsiinÇ:)

Aferi o zaman kizim soyununca ona bakincada erkektir gozu kayar bakar normaldir diyelim. Nasil genis dusunuyorsunuz. Allah senin gibilerden korusun dedim ama senin gibileri zaten beni bu hale getirdi esim dahil!

ilişki esnasında kardeşinizle olan diyologdan bahsetmesi mi sizi bu kadar üzdü?

canım benim yanlıs anlama ben anlattığın kadarıyla anladığımı yorumladım elbette işin özünü sen daha iyi bilirsiinÇ:)

Anliyorum canim seni zaten ben artik cok yoruldum ve kendimi kaybetmis bir durumdayim. Sanki her gecen gun dahada yok oluyorum.

Aferi o zaman kizim soyununca ona bakincada erkektir gozu kayar bakar normaldir diyelim. Nasil genis dusunuyorsunuz. Allah senin gibilerden korusun dedim ama senin gibileri zaten beni bu hale getirdi esim dahil!

Canım biraz sakin olasana. Sadece kız kardeşinin söylediği sözleri eşinin sürekli tekrarladığını söylüyorsun sonra da seni anlamamızı bekliyorsun.Bunlar eşinin kızkardeşine yanlış gözle baktığını göstermezki bize tam anlamıyla içini döksen belki anlayabileceğiz seni lütfen sakin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…