Daha once esimle cinsel birlikteligimizin kotu oldugunu yazmistim. Bu bayagi bir surdu ve halada problem cozulmus degil ama son zamanlarda yeni seyler yasadim. Esim surekli 17 yasindaki kiz kardesimin gelip bana yardim etmesini ve cocuklara bakmasini istiyordu. Bende basta masumane bir dusunce ve beni dusundugu icin soyledigini dusunuyordum ama sonra burnuma baska kokular gelmeye basladi. Esim bir ara kardesimin kac yasinda oldugunu sordu. Bende 16 yasinda dedim. Hii oylemu dedi baska sey soylemedi.
Kiz kardesim bir ara benim zayifladigimi ve basenlerimin kuculdugunu soylemisti ve haliyle ben cok sevindmistim. Esime soyledim soylece etrafinda donerek. Kardesim beni zayifladigimi ve guzellestigimi soyluyor dedim. Tabii tabiri caize popomun kuculdugunu soyluyor dedim. Evet dedi, onlar bana ait dedi. Onlar zaten guzeldi dedi gecistirdi. Ben dahada cok sevindim fakat bu sefer birlikte oldugumuzda esim gelemiyor ve her defasinda kardesinin abla afedersiniz popon kuculmus demesi cok guzel birsey. Orasi benim felan, ve nerdeyse her defasinda bunu soyluyordu ve ben artik giciklanmaya basladim, bir defasinda bagirdim ve lanet olsun, kardesimin birlikteligimzde isi ne, amacin ne senin dedim ve sinirlendim.
Esim sen delisin, manyaksin, paranoiaksin dedi. Iftira bu hepsi dedi ve ben her zamanki gibi kendimi sucladim ve oturdum oturdugum yere. Cunku suclanmayi ve susup oturmayi allahtan korkmayi iftiradan kacmayi ogrenmistim.
Soyleyin arakadaslar siz ne dusunurdunuz bu durumda. Ben yaniliyormuyum. Dahasi var...........
Dahasini yazmaya dilim vamiyor. Cunku yazilmaz anlatilmaz, biraz dusunmem lazim. Kime anlatacagimi bilmiyorum, cunku o kadar sus pus olmusumki kimseyi inandiramiyorumda kendime. Cunku kendim inanmiyorum.
bence abartıyor ve paranoyakca davranıyorsun, kızkardesinin abla popon kücülmüs demesi veya bunu herdefasında söylemesiyle esimle alakalı nasıl bi bağ kurdun anlamadım , esinde ne güzel orası benim diyomus, benimde kızkardesim var ve bana gelir kalır bende kilo aldım esim sürekli kızkardesimi örnek gösterir sende zayıfla diye, veya zayıf bi halam var onu över ( ayrıca insan insanı beğenebilirde sende yakısıklı biri görsen bu yakısıklı demez misin veya bu yakısıklı dediğinde hemen kocanı aldatmıs mı olursun) aldatmak veya buna eğilim göstermek cok daha farklı bişey, esinin direk bi hareketini yakalarsın o ayrı ama yok öle dedi yok böle dedi laflardan anlma cıkarmaya calısmak tamamen karsı tarafa ayıp olur diye düşünüyorum nacizane benim fikrim, bi örnek daha komsumun kızı evime cok gidip geliyordu ve acık giyiniyordu esimde erkek ve insan sonucta illa ki gözü kayar ve bunu farkettiğimde kzıın ayagını vimden kestim ve hayatıma devam ettim, ne yani kocam kıza baktı beni aldatıyo beni sevmiyo deyip ayrılamayı mı düşünseydim, birazcık yapıcı olmak lazım.
bence abartıyor ve paranoyakca davranıyorsun, kızkardesinin abla popon kücülmüs demesi veya bunu herdefasında söylemesiyle esimle alakalı nasıl bi bağ kurdun anlamadım , esinde ne güzel orası benim diyomus, benimde kızkardesim var ve bana gelir kalır bende kilo aldım esim sürekli kızkardesimi örnek gösterir sende zayıfla diye, veya zayıf bi halam var onu över ( ayrıca insan insanı beğenebilirde sende yakısıklı biri görsen bu yakısıklı demez misin veya bu yakısıklı dediğinde hemen kocanı aldatmıs mı olursun) aldatmak veya buna eğilim göstermek cok daha farklı bişey, esinin direk bi hareketini yakalarsın o ayrı ama yok öle dedi yok böle dedi laflardan anlma cıkarmaya calısmak tamamen karsı tarafa ayıp olur diye düşünüyorum nacizane benim fikrim, bi örnek daha komsumun kızı evime cok gidip geliyordu ve acık giyiniyordu esimde erkek ve insan sonucta illa ki gözü kayar ve bunu farkettiğimde kzıın ayagını vimden kestim ve hayatıma devam ettim, ne yani kocam kıza baktı beni aldatıyo beni sevmiyo deyip ayrılamayı mı düşünseydim, birazcık yapıcı olmak lazım.
canım benim yanlıs anlama ben anlattığın kadarıyla anladığımı yorumladım elbette işin özünü sen daha iyi bilirsiinÇ:)
Aferi o zaman kizim soyununca ona bakincada erkektir gozu kayar bakar normaldir diyelim. Nasil genis dusunuyorsunuz. Allah senin gibilerden korusun dedim ama senin gibileri zaten beni bu hale getirdi esim dahil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?