- Konu Sahibi huzunkovankusu
-
çalışıyorum vardiyalı sistemde 12-9 çalıştığımda 10 da evde oluyorum haliyle yorgun oluyorum ev kadını gibi düzenli temizlik ve yemek yapamıyorum ve eşim bunları takıyor.. en ufak bi tartışmada bunları öne sürüyor.. bunlar senin görevin diyor... yorgunluğumu anlamıyor..
küçük bi tartışma bi anda büyüyor.. saçma sapan meseleler bi anda boşanmaya kadar gidiyor.. trip atmama katlanamıyor..hiç trip atmiyim istiyor.. hiç ona sesimi yükseltmiyim istiyor.. bende insanım haliyle kızdığım üzüldüğüm zamanlar oluyor ama en ufak trip atınca suçlu oluyorum..konuşmuo benle.. bikaç gün aramız bozuk gidio..
artık bu durumlar iyice sıklaştı.. her hafta aynı duruma geliyoruz..
birbirimize söz veriyoruz değişicez herşey bambaşka olucak diyoruz 2 gün sonra bakıyorum yine ayne şeyler olmuş..
ailem kocaeli de... onları bırakıp ist.a geldim..kimsem yok burda... ailemi özlüyorum...kocama güvenemiyorum..sanki geleceğimiz yokmuş gbi geliyo... tükendim artık... evlenmeden önce gayet mutluydum onunla evlenince dahada mutlu olucamı düşünüodum ama şu 10 ayda hiç ağlamadığım kadar ağladım.. ben artık ben değilim.. kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum..çok yoruldum bittim
konular o kadar çokki gerçekten yazmaya kalksam saatler sürer... ama eşimde çok yorgun biliyorum..oda bitti....oda tükendi..
napıcamı bilmiyorum.....
erkek işten geliyor hazır bekliyor
kadın geliyor koşturuyor erkek üstüne şikayet ediyor
senaryo yazdım senin için bak ben olsam böyle yapardım
evliliğimizi yıpratmaya değmez işten ayrılmaya karar verdim
evde yapamadığım işin stresini çekiyorum
yapınca yorgunluğunu çekiyorum
sen de şikayet edince haliyle stresli ve gergin oluyorum derdim
hele ki istanbulda tek maaşı istemez herhalde
ama yine de ayrıl derse (ki bunu diyorsa bence blöf yapıyordur)
ertesi gün işyerine git istifadan bahsetme ama izin alabiliyorsan al
ve eşine de ki işten ayrılmadan önce 2 gün müsade ettiler düşünmem için
ama benim kararım kati dersin
eğer ki yine de çık derse
çık işten gitsin
sonuçta ev temizliği senin işinse
çalışmakta onun işi
söylediklerinizin hepsine katılıyorum, o yüzden çocuk hayali kurmuyorum bile..
ben eşimle mutlu huzurlu olamicaksam ömrümü ona adamanın hiçbi anlamı yok..kendi hayatımıda, onun hayatınıda mahvetmiş olurum..
elimden gelen herşeyi yapıp öyle gitmek istiyorum.. çünkü arada hala aşk var farkındayım..iyiyken çok iyidir, yardımsever, düşünceli, romantik.. ama bi anda değişiverir...değiştiğinde tanıyamıyorum onu.. ama huyu işte..
en son olarak evlilik terapistine gitmeyi düşünüyorum.. eşimlede konuştum.. uygun ortak bi zamanımızı bekliyorum.. en azından uzman görüşü alarak yolumuza devam ederiz yada etmeyiz...
haklısın aslında.. 'tamam işten çıkayım ama nasıl geçinicez' deyince susuyor.. bakalım ozaman susabilicekmi ...
biz evlenmeden öncede çok sıkıntı çektik..işler ciddiye binince söz nişan meseleleri açılınca aileler devreye girdi ve biçok sorun yaşadık.. ailelerin arasında hep biz kaldık.. hep ikimiz yıprandık..dayandık..evlendikten sonra kurtulucaz herşey çok güzel olucak hiç sorun yaşamicaz diye kendimizi avuttuk..
ama evlenince yeni sorunlar çıktı.. biz zaten çok yıpranmıştık.. evlenmeden tükenmiştik.. ikimizde düğünümüzden bişey anlamadık o derece..şimdi bide evlenince sorunlar oluşunca kaldıramaz oldu.. bitti tükendi..bnde öyle tabi.. daha ilk hafta vajinismus sorunu yaşadım, aylarca ağladım bu yüzden.. bazen bana destek oldu ama çoğu zaman destek olmak yerine baskı yaptı.. her gecce ağlar olmuştum..hergece yatağa yatmaktan korkar olmuştum.. sürekli tartışıyorduk ilk aylarda..
Allaha çok şükürki o sorunlarımı atlattım.. ama yine huzura kavuşamadık... bir sorun bitiyor tamam diyorum artık bitti bu sefer başka bişi başlıyor..
şöyle bi bakıyorumda artık kavga etmek için sebebe bile gerek yok..birbirimize ters bi bakışımız bile yetiyor..minicik
bi konudan kocaman tartışmalar çıkıyor..
biz evlenmeden öncede çok sıkıntı çektik..işler ciddiye binince söz nişan meseleleri açılınca aileler devreye girdi ve biçok sorun yaşadık.. ailelerin arasında hep biz kaldık.. hep ikimiz yıprandık..dayandık..evlendikten sonra kurtulucaz herşey çok güzel olucak hiç sorun yaşamicaz diye kendimizi avuttuk..
ama evlenince yeni sorunlar çıktı.. biz zaten çok yıpranmıştık.. evlenmeden tükenmiştik.. ikimizde düğünümüzden bişey anlamadık o derece..şimdi bide evlenince sorunlar oluşunca kaldıramaz oldu.. bitti tükendi..bnde öyle tabi.. daha ilk hafta vajinismus sorunu yaşadım, aylarca ağladım bu yüzden.. bazen bana destek oldu ama çoğu zaman destek olmak yerine baskı yaptı.. her gecce ağlar olmuştum..hergece yatağa yatmaktan korkar olmuştum.. sürekli tartışıyorduk ilk aylarda..
Allaha çok şükürki o sorunlarımı atlattım.. ama yine huzura kavuşamadık... bir sorun bitiyor tamam diyorum artık bitti bu sefer başka bişi başlıyor..
şöyle bi bakıyorumda artık kavga etmek için sebebe bile gerek yok..birbirimize ters bi bakışımız bile yetiyor..minicik
bi konudan kocaman tartışmalar çıkıyor..
zaten nişanlılık dönemlerinde yaşanan sorunlar insanı yıpratıyor evliliğe yorulmuş olarak giriyorsun.
aynı evde olmak çok başka düşünsene sevgiliyken tartışıyorsunuz ve farklı evlerdesiniz.yatıp uyursunuz ve siniriniz geçer ama şimdi öyle mi?aynı evde ve onu görüyorsunuz cevap vermese bile vucüt dili yetiyor bazen insanı sinirlendirmeye.
işte ufacık şeyler büyüyebiliyor.bide yapı meselesi özgürlükçü böyle daha rahat karakterdekilere daha zor geliyor bu evlilik işi.
hayırlısı olsun canım hepimizde tartışmalar oluyoe bazen insan keşke bekar olsaydım diyor ama malesef geriye dönüş olmuyor.
hiç birşey kaybetmiş değilsin belki ama insan saglığından oluyor bak mesela bişey anlatayım benim kuzenim 5 yıldır evli şuan annesinin evinde eşiyle ayrı gibiler boşanmadılar ama öyle gözüküyorsonlar
sonuç ne biliyormusun kocası rahatca geziyor kız hap kullanıyor pskolojisi bozuldu.ve kocası ona deli diyerek dalga geçiyordu.
böyle söyliyim sen anla sanki durup dururken bozuldu kızın saglıgı ama işte erkekler bunu anlamıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?