- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Agzini topla sen ne diyon demis bagirmis cikip gelmisBabası kocanıza, "karının elinde hep telefon var, sevgili mi arıyor, koca mı arıyor" demiş öyle mi? Kocanız ne yapmış?
Evet yakin oturuyoruz yani arabayla 5 dakika bile degil. Ben saygisiz biri dglim ama dayanamiyorum artikKayinpederin derdi cay getirip hizmet etmemen degil bence.Tamemen hayatinizi kontrol etmek istiyor.Esin yanindaysa buna mudahele edin.Yerinde olsam kp arar esime bunu demissiniz derdiniz neyse bana soyleyin derdim.
Yakin mi oturuyorsunuz aslinda tek cözum uzaklasmak.
Merak ettim kv napıyor bu durumda?Evet yakin oturuyoruz yani arabayla 5 dakika bile degil. Ben saygisiz biri dglim ama dayanamiyorum artik
Agzini topla sen ne diyon demis bagirmis cikip gelmis
Esine soylesen tasinsaniz olmaz miEvet yakin oturuyoruz yani arabayla 5 dakika bile degil. Ben saygisiz biri dglim ama dayanamiyorum artik
Kayinvalidemden cok memnunum oda kizmis kpe sanane simdiki gencler hep Boyle sen eskide kalmissin fln demisMerak ettim kv napıyor bu durumda?
O ağız toplanmaz keşke tamamen dağıtıp gelseymis. Insan oğlunun namusuna nasıl dil uzatır? Üstelik sadece elinde telefon var diyeAgzini topla sen ne diyon demis bagirmis cikip gelmis
Ailemin hic haberi yok ama söylemeyi düsünüyorum onlarda kizim ne mutlu diye seviniyolar gariplerim bi duysalarSenin ailen ne diyor peki bu duruma? Onların haberi var mı? Gerçekten çok üzücü ne o öyle 10 sene önce sırlar dünyasındaki gibi kötü niyetli insanlae gerçekten varmış dmeekki.Karı koca arasını bozacak şeyler söylemek çok kötü
Kaç yaşında bu adam akli melekelerini mi yitirmiş?İyi sabırlısın ne diyeyim!Kayinvalidemden cok memnunum oda kizmis kpe sanane simdiki gencler hep Boyle sen eskide kalmissin fln demis
Bu benimde aklima geliyor konusmayi düsünüyorumEsine soylesen tasinsaniz olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?