Artik dayanamiyorum

Ailemin hic haberi yok ama söylemeyi düsünüyorum onlarda kizim ne mutlu diye seviniyolar gariplerim bi duysalar
Herkes bi evlat ya, bi anlasalar bunu kayınlar herşey bitecek hangi devirdeyiz birde yani parayla falan mı satın almış seni, saygı hakedilir birde öylece verilmez, haketmiyorsa eşin yanındaysa boşver

Canım öncelik le şunu diyeyim sana bu lafları kayın baba tek söylemez yani en azından ben görmedim hiç
Bu lafların hepsini söyleyen bence kaynanan bunun bilincinde ol
ve kesinlikle mesafeni kur gitme gelme çocuğunu da gönderme eşin bu konuşmalar dan sonra sana neden gelmiyorsun gidelim felan diyemez derse de farz et ki benim ailem senin için bu lafları söyledi dersin
yani insanın namusuna laf atan dan korkarım ben hele ki kayın baba böyle bir laf eder se çok ayıp gerçekten de.

Cok kirildim cok bagirarak aglamak istiyorum

Evli bir kadina ustelik gelinine Sevgilimi ariyor kocami ariyor gibi igrenc bir laf eden kisi icin cokda soylenecek bir soz yok aslinda.
Boyle bir insana uyup evliliginizi bitirirseniz safin onde gideni bayrak tutanisiniz demektir.
Onemsemeyin, inadina mutlu olun, gormeyin duymayin boyle insanlari.
Elbette bu saygisizlik edin vs anlaminda degil, yine elinizden geleni yapin saygi hurmet cizgisinden asla cikmayin.
Sonunda goreceksizki siz kazanmissiniz.

Cok kirildim cok bagirarak aglamak istiyorum

Kesinlikle kayın validem iyi felan deme büyük bir ihtimalle o getiriyor dolduruşa yirmi dört saat yanınız da değil ya kp o diyor dur 50 yaşında halim ile hizmet ediyorum geline diye ayy vallahi benim namusuna laf etse kim olursa olsun fark etmez paralarım her eline telefon alan koca mı arıyor ne terbiyesizlik dir

Insallah esimle mutluyum ama hep bunlar yuzunden huzurumuz kaciyor

Eşin senin yanında.. Daha ne istiyorsun ki..
Bırak konuşsun, konuşsun dursun..
Boş tenekeden çok ses çıkar...

Ama gelip de, yüzüne laf söylerse; saygını bozmadan, anlayacağı dilden, cevabını da ver.. Kendini de ezdirme..

Nasıl gelinsin, yemek çay verdiğin yok derlerse; ben kocamla evlendim. Sizlere hizmet etmek için değil dersin.. Ardıından da patlat kahkahayı.. Tiiiiye al.. Umursama..

Insan ister istemez takiyor iste

Insan ister istemez takiyor iste
Eşimle, evimle mutlu olacağım diyorsan; herşeyi görme, duyma...
Bir gözün kör, bir kulağın sağır olsun derler ya.. Aynen öyle..
Ama kayınvalideni de, pederini de ciddiye alma..
Laf sokarlarsa da, anlayacakları dilden ver cevabını..
Yoksa çok ağlarsın..

Bu cinnet ne oluyor?Hakikaten merak ettim. Nasıl yapılıyor. Genelde kv kp sorunlarinda hep "bi cinnete bakar" deniyor. Bu "bi cinnet" neyi kapsıyor. Cidden merak ediyorum nasıl bişey?
Güzel bir hesaplaşmaya bakar,seviye artarsa da açar ağzını yumar gözünü,okkalı laflar eder konu sahibi.Diğer söylenen konuları bilmem ama bu konu çok ciddi ve kesinlikle çözüm olur.

Elinde telefon sevgili mi arıyor diyecek, namusuma dil uzatacak bir daha benim ve çocuğumun suratını rüyasında görür. Eşin neyse ki savunmuş ki zaten yapması gerekeni yapmış. Eşinle hiç kavga etme ailesini daha doğrusu babasını sil. Kv istediğin zaman gel ben eşini bi daha görmek istemiyorum de. Eşin ısrar ederse görüş diye tarafını seç namusuma dil uzatan adamla bi daha görüşmem eğer bu şekilde kabul etmiyosan sana da kapı orada de. Sakın,sineye çekme sakın.

Eşine tavsiye ;
Eğer ailesiyle görüşüyorsa orda konuşulanı sana anlatmasın. Sende anlatıyosa dınleme .
Utanmadan br de babam sana kocamı arıyo dedi demiş . PEEEESsS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…