- 11 Aralık 2017
- 315
- 279
- 103
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Herkes bi evlat ya, bi anlasalar bunu kayınlar herşey bitecekAilemin hic haberi yok ama söylemeyi düsünüyorum onlarda kizim ne mutlu diye seviniyolar gariplerim bi duysalar
Oda 50yasinda ama bu daha az bile anlattiklarimin her dedigini yaptim esimin babasidir saygisizlik yapmiyim diye aralari acilmasin diye ama bu cok geldi artikKaç yaşında bu adam akli melekelerini mi yitirmiş?İyi sabırlısın ne diyeyim!
Merhaba bayanlar
Ben esimi 8senedir taniyorum nisanlilik evlilik toplam hepsi ailesinide taniyorum. Derdim kayinpederim benden hic memnun degil sevmiyor beni. Neden bilmiyorum. Esim oglumu alip nezaman gitse kaynanamgile kayinpeder hemen benden sikayet ediyor. Dün oldugu gibi. Dün esime karin geliyor misafir gibi ne yemek pisiriyor ne cay koyuyor 50 yasindaki annen karina hizmet ediyor gecip oturuyor hicbir is yapmiyor bu Boyle gitmez ailesini babasini ariyacam artik demis. Cay doldurulmasi gerekilirse dolduruyorum sofrayi kaldiriyorum bulasiklari yikiyorum. Elinden Telefon düsmüyor sevgilimi ariyor kocami ariyor demis. Esim beni savunmus tabikide ama ben artik dayanamiyorum. Esime ayrilalim dedim babanin Buldugu bi kizla evlen dedim oda seni seviyorum kimse umrumda degil dedi.tipime laf etti guzelligime cirkinligim laf etti. Evlendim ilk dügün videomda gelinlige okadar para verdik hicde yakismamis dedi. Hep sustum. Bugun bunlari duyunca bagira bagira agladim. Gucum tukendi. Ne yapmaliyim. Iyi niyetli olsa esimi doldurmaz gelir yüzüme söylerdi sizce napmaliyim. Ltf akil verin bana.
Yani ne demek insan gelinine bu ithamı nasıl yapar,sessiz kalma bu adam yarın öbür gün başka iftiralarda atar sana demedi deme!Oda 50yasinda ama bu daha az bile anlattiklarimin her dedigini yaptim esimin babasidir saygisizlik yapmiyim diye aralari acilmasin diye ama bu cok geldi artik
Yani ne demek insan gelinine bu ithamı nasıl yapar,sessiz kalma bu adam yarın öbür gün başka iftiralarda atar sana demedi deme!
Cok kirildim cok bagirarak aglamak istiyorumCanım öncelik le şunu diyeyim sana bu lafları kayın baba tek söylemez yani en azından ben görmedim hiç
Bu lafların hepsini söyleyen bence kaynanan bunun bilincinde ol
ve kesinlikle mesafeni kur gitme gelme çocuğunu da gönderme eşin bu konuşmalar dan sonra sana neden gelmiyorsun gidelim felan diyemez derse de farz et ki benim ailem senin için bu lafları söyledi dersin
yani insanın namusuna laf atan dan korkarım benhele ki kayın baba böyle bir laf eder se çok ayıp gerçekten de.
Kesinlikle tavır koy, gitme, bir daha yüz yüze gelme terbiyesiz adam.Benimde korkum bu bundan hersey beklenir
Cok kirildim cok bagirarak aglamak istiyorum
Bencede konus cnm esin de suclu namusuna dil uzatilmis karisinin o sadece bagirmakla kalmicakti.babasina bana sayginiz varsa esime de saygili olcaksiniz demeli ve uzun bir sure ailesiyle gorusmicekti.Bu benimde aklima geliyor konusmayi düsünüyorum
Insallah esimle mutluyum ama hep bunlar yuzunden huzurumuz kaciyorEvli bir kadina ustelik gelinine Sevgilimi ariyor kocami ariyor gibi igrenc bir laf eden kisi icin cokda soylenecek bir soz yok aslinda.
Boyle bir insana uyup evliliginizi bitirirseniz safin onde gideni bayrak tutanisiniz demektir.
Onemsemeyin, inadina mutlu olun, gormeyin duymayin boyle insanlari.
Elbette bu saygisizlik edin vs anlaminda degil, yine elinizden geleni yapin saygi hurmet cizgisinden asla cikmayin.
Sonunda goreceksizki siz kazanmissiniz.
Insan ister istemez takiyor isteEşin senin yanında.. Daha ne istiyorsun ki..
Bırak konuşsun, konuşsun dursun..
Boş tenekeden çok ses çıkar...
Ama gelip de, yüzüne laf söylerse; saygını bozmadan, anlayacağı dilden, cevabını da ver.. Kendini de ezdirme..
Nasıl gelinsin, yemek çay verdiğin yok derlerse; ben kocamla evlendim. Sizlere hizmet etmek için değil dersin.. Ardıından da patlat kahkahayı.. Tiiiiye al.. Umursama..
Bu cinnet ne oluyor?Hakikaten merak ettim. Nasıl yapılıyor. Genelde kv kp sorunlarinda hep "bi cinnete bakar" deniyor. Bu "bi cinnet" neyi kapsıyor. Cidden merak ediyorum nasıl bişey?Bir cinnete bakar,sonrada uzun bir hasrete:)
Eşimle, evimle mutlu olacağım diyorsan; herşeyi görme, duyma...Insan ister istemez takiyor iste
Güzel bir hesaplaşmaya bakar,seviye artarsa da açar ağzını yumar gözünü,okkalı laflar eder konu sahibi.Diğer söylenen konuları bilmem ama bu konu çok ciddi ve kesinlikle çözüm olur.Bu cinnet ne oluyor?Hakikaten merak ettim. Nasıl yapılıyor. Genelde kv kp sorunlarinda hep "bi cinnete bakar" deniyor. Bu "bi cinnet" neyi kapsıyor. Cidden merak ediyorum nasıl bişey?
Zamaninda aynisini yaptim ve çözüm olmadi bosandım. Ben tam beceremedim heralde :))Güzel bir hesaplaşmaya bakar,seviye artarsa da açar ağzını yumar gözünü,okkalı laflar eder konu sahibi.Diğer söylenen konuları bilmem ama bu konu çok ciddi ve kesinlikle çözüm olur.
Vallahi degmez efendim. Birakin Allah'ından bulsun. Hic huzurunuzu kacirmayin.Insallah esimle mutluyum ama hep bunlar yuzunden huzurumuz kaciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?