Artik dayanamiyorum

Bence biraz kv de dolduruyor kp ni kv yere bakan yürek yakan olabilir dikkat et . Kocan arkandaysa sıkıntı yok kapını kapat ailenle ilgilen hiç gitme artık oğlunu da gösterme tartışma konusu açarsa bu sefer de sen de söyle ben sana naptim yeter artık vs vs gibi konuş dahada israrliyorsa konuşmanı kes bayramdan bayrama git kocanada boşanma konusu açma seni sevmese zaten bukadar baskıya kendi derdi boşanalim diye demek ki çok seviyor kocamla mutlu olmana bak kafana takmamaya çalış onları da inşallah kıymetini anliyacaklar bir gün eden bulur :KK34::dua:
Bende esimi cok seviyorum o yüzden kendimi tutuyorum patlamamak icin

Kp gorunumlu kv. Yanlislikla bir gece simsekler cakip kv ile ruh degistirmis olmasinlar bunlar...:deli:
Saka bir yana esiniz pasif. Host o benim karim agzini topla diyecek. Siz niye ayrilalim diyorsunuz sevmezse sevmesin. Esinizi uzmeyin bu karakter yoksunu kp yuzunden.
Cok kirginim dün kaynanamla konustum ve anlattim oda bunlar ailecek böyle bende neler cektim bunlardan dedi bakmayin siz ona o söyler söyler pisman olur dedi

Ben oyle yapiyorum gidip gelmiyorum kv ile 2 senedir gorusmuyorum. Kp gelip goruyo torunlarini ama ben gitmiyorum. Bana bunun aynisi yapilsa telefonda kocami ariyor dese degil kp ye sulalesine gostermem
Zor ya vallaha Allah yardımcınız olsun Allah ıslah eylesin böyle insanları

Cok kirginim dün kaynanamla konustum ve anlattim oda bunlar ailecek böyle bende neler cektim bunlardan dedi bakmayin siz ona o söyler söyler pisman olur dedi
Pisman olan ozur diler. Her gittiginizde ayni tantanayi yapiyorsa pisman olmuyodur. Kv niz arayi yumusatmak icin demis.

Merhaba bayanlar
Ben esimi 8senedir taniyorum nisanlilik evlilik toplam hepsi ailesinide taniyorum. Derdim kayinpederim benden hic memnun degil sevmiyor beni. Neden bilmiyorum. Esim oglumu alip nezaman gitse kaynanamgile kayinpeder hemen benden sikayet ediyor. Dün oldugu gibi. Dün esime karin geliyor misafir gibi ne yemek pisiriyor ne cay koyuyor 50 yasindaki annen karina hizmet ediyor gecip oturuyor hicbir is yapmiyor bu Boyle gitmez ailesini babasini ariyacam artik demis. Cay doldurulmasi gerekilirse dolduruyorum sofrayi kaldiriyorum bulasiklari yikiyorum. Elinden Telefon düsmüyor sevgilimi ariyor kocami ariyor demis. Esim beni savunmus tabikide ama ben artik dayanamiyorum. Esime ayrilalim dedim babanin Buldugu bi kizla evlen dedim oda seni seviyorum kimse umrumda degil dedi.tipime laf etti guzelligime cirkinligim laf etti. Evlendim ilk dügün videomda gelinlige okadar para verdik hicde yakismamis dedi. Hep sustum. Bugun bunlari duyunca bagira bagira agladim. Gucum tukendi. Ne yapmaliyim. Iyi niyetli olsa esimi doldurmaz gelir yüzüme söylerdi sizce napmaliyim. Ltf akil verin bana.
Sinir oluyorum benim kayınpeder de kötü eşin destekşyo ya boşver

Zor ya vallaha Allah yardımcınız olsun Allah ıslah eylesin böyle insanları
Bana karisamiyorlar artik dislerimi gorduler. Gel diyorlarda gitmem kesinlikle. Yilbasi aksami kp bize geldi hadi kizim gel oturalim dedi. Yok dedim oglunuz gelmek istiyorsa gelsin dedim. Cocuklari giturmek istedi banyo yapip yatacaklar dedim. Tamam dedi gitti. Cunku kv m hak etmiyor torunlarini.

İnşallah pişman olsun artık yazık kv demekki cekmiş. Ama diye bilir kp ne gelinimden ben memnunum sana ne iş yapmiyorsa ben yapıyorum senmi yapıyorsun dese bidaha ağzını açamazsin o adam :KK35::KK16:

Bana karisamiyorlar artik dislerimi gorduler. Gel diyorlarda gitmem kesinlikle. Yilbasi aksami kp bize geldi hadi kizim gel oturalim dedi. Yok dedim oglunuz gelmek istiyorsa gelsin dedim. Cocuklari giturmek istedi banyo yapip yatacaklar dedim. Tamam dedi gitti. Cunku kv m hak etmiyor torunlarini.
Keşke bi gitseydin belki iyi olur kv belki pişmandır. :işsiz:

Keşke bi gitseydin belki iyi olur kv belki pişmandır. :işsiz:
Yok gitmem canim. Cok kotu bir insan gelin gozunde kesinlikle gormuyor cocuklarimi kucagina alip sevmesi bile yoktur. Cocuklara lakap takiyor. Ben kaldiramam onun kizi degilim cunku kendi cocuklari kaldirabilir belki. 2 sene once esimle tartisirken daire kapimizi dinliyormus. Kapiya gum gum vurdu agzina gelen pis lafi soyledi. Esim karisma dedikce o karisti. Ayriliyorduk az kalsin. Barismam ve gorusmem

Yok gitmem canim. Cok kotu bir insan gelin gozunde kesinlikle gormuyor cocuklarimi kucagina alip sevmesi bile yoktur. Cocuklara lakap takiyor. Ben kaldiramam onun kizi degilim cunku kendi cocuklari kaldirabilir belki. 2 sene once esimle tartisirken daire kapimizi dinliyormus. Kapiya gum gum vurdu agzina gelen pis lafi soyledi. Esim karisma dedikce o karisti. Ayriliyorduk az kalsin. Barismam ve gorusmem
En iyisini yapmışsın ozamn sinir oldum. Gitme eninde sonunda pişman olacak öyle insan biraz zor akillanir torununa lakap takmak ne ya Allah sabır versin

Pisman olan ozur diler. Her gittiginizde ayni tantanayi yapiyorsa pisman olmuyodur. Kv niz arayi yumusatmak icin demis.
Esimde babam Boyle patavatsiz düsünmeden konusur bizede böyleydi kendimi bildim bileli diyor agzindan cikani kulagi duymazmis yani

Bilmiyorum artik cok yoruldum madem benden memnun degil babasi benden ayrilsin babasinin buldugu kizla evlensin.
Babasına ne senin evliliğin o kelime kolay söylenecek kelime değil ayrılmak kolay değil kp çok kafana takıyorsun bence takmamalisin öyle insanları da hayatını karartmasina izin verme boşanmak kolay değil çevremde dul olan insanlardan biliyorum hayat onlar için çekilmez bir yer . Sabret canım bnim :KK200:

Kpiniz az yesin de bir hizmetci tutsun kendine. Kimseye cay dahi doldurmak zorundaliginiz yok. Ben olsam asla gitmem bir daha. Ogullari yalniz gitsin hizmetciliklerini de o yapsin bana ne.

Babasına ne senin evliliğin o kelime kolay söylenecek kelime değil ayrılmak kolay değil kp çok kafana takıyorsun bence takmamalisin öyle insanları da hayatını karartmasina izin verme boşanmak kolay değil çevremde dul olan insanlardan biliyorum hayat onlar için çekilmez bir yer . Sabret canım bnim :KK200:
Onu cok seviyorum hic babasina cekmemis cok sükür cok iyi bir es iyi bir baba Allah kötü niyetli insanlardan korusun herkesi

Kpiniz az yesin de bir hizmetci tutsun kendine. Kimseye cay dahi doldurmak zorundaliginiz yok. Ben olsam asla gitmem bir daha. Ogullari yalniz gitsin hizmetciliklerini de o yapsin bana ne.
Bende Boyle düsünüyorum. Zaten o karakterde bir insan degilimki ayaklarimi uzatipta kvye emir vermiyorum yemek getir cay getir diye. Ben kendi isimi halediyorum. Ne istiyor benden aklim almiyor neden yapiyor bunu Allahtandami korkmuyor iyi niyetli olsa yüzüme söylese gene anlarim ama resmen aramizi acmak icin ugrasiyor

Back
X