Artik dayanamiyorum

Kendi adima konusuyorum benim icin boyle namusuma laf edilse asla asla aslaaa birdaha o kapidan iceri girmem. Hadi is yapmiyor vs sacmaliklarini gectim
ya ne demek koca mi ariyorr:KK57: terbiyesiz!

Gelin hizmet eder gelin ayakta bekler yemek yapar cay demler benim kp 1950de kalmis
kp 1950 de kalmamış, saygı saygıdır. Ben anneme hizmet ettirmem. Kv ya de ettirmemeye çalışıyorum . Neden ? Koskoca insanlar bana hizmet mi edecek.gönüllü yapıyorum. Buna takılmayın. Sizin daha önemli sorunlarınız var kp saygısız . Namusa laf etmiş bubu affetmeyin işte.

Esin bu laflardan sonra gercekten gerekeni yapmis mi? yarin obur gun yine kapilarinaa gule oynaya gidecekse iliskini sorgulamani tavsiye ederim.
Gercek bir adam esinin namusuna laf soylenildigi zaman gerekeni yapar.

Merhaba bayanlar
Ben esimi 8senedir taniyorum nisanlilik evlilik toplam hepsi ailesinide taniyorum. Derdim kayinpederim benden hic memnun degil sevmiyor beni. Neden bilmiyorum. Esim oglumu alip nezaman gitse kaynanamgile kayinpeder hemen benden sikayet ediyor. Dün oldugu gibi. Dün esime karin geliyor misafir gibi ne yemek pisiriyor ne cay koyuyor 50 yasindaki annen karina hizmet ediyor gecip oturuyor hicbir is yapmiyor bu Boyle gitmez ailesini babasini ariyacam artik demis. Cay doldurulmasi gerekilirse dolduruyorum sofrayi kaldiriyorum bulasiklari yikiyorum. Elinden Telefon düsmüyor sevgilimi ariyor kocami ariyor demis. Esim beni savunmus tabikide ama ben artik dayanamiyorum. Esime ayrilalim dedim babanin Buldugu bi kizla evlen dedim oda seni seviyorum kimse umrumda degil dedi.tipime laf etti guzelligime cirkinligim laf etti. Evlendim ilk dügün videomda gelinlige okadar para verdik hicde yakismamis dedi. Hep sustum. Bugun bunlari duyunca bagira bagira agladim. Gucum tukendi. Ne yapmaliyim. Iyi niyetli olsa esimi doldurmaz gelir yüzüme söylerdi sizce napmaliyim. Ltf akil verin bana.
İlk kez böyle terbiyesiz kp konusuna rastladım bu ne böyle? Erkeğin çirkefi ne pis oluyormuş :-) valla işin zor, kv olsa verirsin de cevabını, kp işi zorlar... yoksa karısı mi dolduruyor ne dersin?

Esin bu laflardan sonra gercekten gerekeni yapmis mi? yarin obur gun yine kapilarinaa gule oynaya gidecekse iliskini sorgulamani tavsiye ederim.
Gercek bir adam esinin namusuna laf soylenildigi zaman gerekeni yapar.
Ben yaptigina inaniyorum orda olmadigim icinbilmiyorum tabiki amaona inaniyorum.

İlk kez böyle terbiyesiz kp konusuna rastladım bu ne böyle? Erkeğin çirkefi ne pis oluyormuş :-) valla işin zor, kv olsa verirsin de cevabını, kp işi zorlar... yoksa karısı mi dolduruyor ne dersin?
Valla ben sanmiyorum ama 4 duvarin icinide Allah bilir bana ters bi lafi olmadi kv nin. Korur hatta beni heryerde.

Bence biraz kv de dolduruyor kp ni kv yere bakan yürek yakan olabilir dikkat et . Kocan arkandaysa sıkıntı yok kapını kapat ailenle ilgilen hiç gitme artık oğlunu da gösterme tartışma konusu açarsa bu sefer de sen de söyle ben sana naptim yeter artık vs vs gibi konuş dahada israrliyorsa konuşmanı kes bayramdan bayrama git kocanada boşanma konusu açma seni sevmese zaten bukadar baskıya kendi derdi boşanalim diye demek ki çok seviyor kocamla mutlu olmana bak kafana takmamaya çalış onları da inşallah kıymetini anliyacaklar bir gün eden bulur :KK34::dua:

Kp gorunumlu kv. Yanlislikla bir gece simsekler cakip kv ile ruh degistirmis olmasinlar bunlar...:deli:
Saka bir yana esiniz pasif. Host o benim karim agzini topla diyecek. Siz niye ayrilalim diyorsunuz sevmezse sevmesin. Esinizi uzmeyin bu karakter yoksunu kp yuzunden.

Back
X