- Konu Sahibi AlmanyaTreni
Gitmeyin adım atmayın o eve. Herşeyi anlarım namusa laf söylemek nedir.kocanız gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzüntümden hasta oldum suan yorgan dösek yatiyorum.Bu nasıl k.peder![]()
Gitmicem ztn oglumuda göndermicemGitmeyin adım atmayın o eve. Herşeyi anlarım namusa laf söylemek nedir.kocanız gitsin
Üzüntümden hasta oldum suan yorgan dösek yatiyorum.
Oysaki kendisi sürekli telefonla ugrasiyor yemin ederim facebookda instada heryerdee var üyeligi sürekli elinde. Ben almiyorumki okadar alsam bile bu söylenirmiBen buldum bulacağımı derdim
Kendi karı kız arıyorsa internetten
Kişi kendinden bilir işi
kp 1950 de kalmamış, saygı saygıdır. Ben anneme hizmet ettirmem. Kv ya de ettirmemeye çalışıyorum . Neden ? Koskoca insanlar bana hizmet mi edecek.gönüllü yapıyorum. Buna takılmayın. Sizin daha önemli sorunlarınız var kp saygısız . Namusa laf etmiş bubu affetmeyin işte.Gelin hizmet eder gelin ayakta bekler yemek yapar cay demler benim kp 1950de kalmis
Kendi adima konusuyorum benim icin boyle namusuma laf edilse asla asla aslaaa birdaha o kapidan iceri girmem. Hadi is yapmiyor vs sacmaliklarini gectim
ya ne demek koca mi ariyorrterbiyesiz!
Oğlunu gönder bşr süre sonra kocan mırın kırın eder eee oğlanı istiyorlar bilmemne. En iyisi başta izin veriyorum de. Sonra bak biz istedik gönderdi olmasın.Gitmicem ztn oglumuda göndermicem
Oysaki kendisi sürekli telefonla ugrasiyor yemin ederim facebookda instada heryerdee var üyeligi sürekli elinde. Ben almiyorumki okadar alsam bile bu söylenirmi
İlk kez böyle terbiyesiz kp konusuna rastladım bu ne böyle? Erkeğin çirkefi ne pis oluyormuşMerhaba bayanlar
Ben esimi 8senedir taniyorum nisanlilik evlilik toplam hepsi ailesinide taniyorum. Derdim kayinpederim benden hic memnun degil sevmiyor beni. Neden bilmiyorum. Esim oglumu alip nezaman gitse kaynanamgile kayinpeder hemen benden sikayet ediyor. Dün oldugu gibi. Dün esime karin geliyor misafir gibi ne yemek pisiriyor ne cay koyuyor 50 yasindaki annen karina hizmet ediyor gecip oturuyor hicbir is yapmiyor bu Boyle gitmez ailesini babasini ariyacam artik demis. Cay doldurulmasi gerekilirse dolduruyorum sofrayi kaldiriyorum bulasiklari yikiyorum. Elinden Telefon düsmüyor sevgilimi ariyor kocami ariyor demis. Esim beni savunmus tabikide ama ben artik dayanamiyorum. Esime ayrilalim dedim babanin Buldugu bi kizla evlen dedim oda seni seviyorum kimse umrumda degil dedi.tipime laf etti guzelligime cirkinligim laf etti. Evlendim ilk dügün videomda gelinlige okadar para verdik hicde yakismamis dedi. Hep sustum. Bugun bunlari duyunca bagira bagira agladim. Gucum tukendi. Ne yapmaliyim. Iyi niyetli olsa esimi doldurmaz gelir yüzüme söylerdi sizce napmaliyim. Ltf akil verin bana.
Ben yaptigina inaniyorum orda olmadigim icinbilmiyorum tabiki amaona inaniyorum.Esin bu laflardan sonra gercekten gerekeni yapmis mi? yarin obur gun yine kapilarinaa gule oynaya gidecekse iliskini sorgulamani tavsiye ederim.
Gercek bir adam esinin namusuna laf soylenildigi zaman gerekeni yapar.
Valla ben sanmiyorum ama 4 duvarin icinide Allah bilir bana ters bi lafi olmadi kv nin. Korur hatta beni heryerde.İlk kez böyle terbiyesiz kp konusuna rastladım bu ne böyle? Erkeğin çirkefi ne pis oluyormuşvalla işin zor, kv olsa verirsin de cevabını, kp işi zorlar... yoksa karısı mi dolduruyor ne dersin?
Annesi bsey dememiski babasi demis esimde tabiki cevap vermis sen ne diyon fln diye tam bilmiyorum ama cevabini vermisEşiniz de ağzını açıp “senin ağzın ne diyor anne” dememiş mi? Ne kadar saygısızca ve ayıp.
Katılıyorum sana @neslihan3434 ya sinir oldum şuanBen hicbirsey soylemem gidip gelmeyi tamamen keserim. Oglumuda gondermem gorsun bakalim kotu gelini.![]()