- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.374
- 158
İstedi istemez olur mu şimdi utanmadan diyor ki ikinciyi de yaparız birkaç ay sonra. O kadar kafayı yediğimi düşünüyorKendi bebek istemedi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstedi istemez olur mu şimdi utanmadan diyor ki ikinciyi de yaparız birkaç ay sonra. O kadar kafayı yediğimi düşünüyorKendi bebek istemedi mi?
Yavaş yapsin, önce buna bi baba olmayi becersinİstedi istemez olur mu şimdi utanmadan diyor ki ikinciyi de yaparız birkaç ay sonra. O kadar kafayı yediğimi düşünüyor
Yok yapamaz hiç bir şekilde yanında olmuyorum.Yavaş yapsin, önce buna bi baba olmayi becersin
Aileler girince işin içine işler değişiyor haklısınız. Eşler uzaklaşıyor birbirinden ama bu durum geçici, daha önce böyle değilseniz eskiye dönebileceğinize dair inancınız olsun. Eşinize bıkmadan usanmadan anlatmanız gerekebilir ama ona ihtiyacınız olduğunuAslında yazarken yanlış yazmış olabilirim kafamda milyonca laf dönerken aslında evlendiğimizde aynı evde olmak falan çok güzeldi sonra annesi oğlunun evinin yolunj bilmezken evlendikten sonra her zaman sürekli gelmeye başladı hamileliğimin ikinci ayı gelip zaten zor olan durumumu torun görümce falan iyice zorlaştırdılar sonra ip koptu bİzde
Anlatıyorum gerçekten düzgünce anlattım o anlık yapıyor ya da birkaç gün kavgayla anlatıyorum yine aynı ne yapacağımı bilmiyorum.Aileler girince işin içine işler değişiyor haklısınız. Eşler uzaklaşıyor birbirinden ama bu durum geçici, daha önce böyle değilseniz eskiye dönebileceğinize dair inancınız olsun. Eşinize bıkmadan usanmadan anlatmanız gerekebilir ama ona ihtiyacınız olduğunu
Ben aslında bana da ilgi göstersin istemedim şuan için bebeğimizin durumu biraz farklı olunca sadece onunla ilgilensin istedim ama herşeyi ben çekerken o kadar bencil davranıyor ki inanmakta ve dayanmakta zorlanıyorumBugün açılan konular bebegin evliliği ne kadar yıprattığını gösterdi bana. Bir suredir olan bebek sahibi olma korkum arşa çıktı.
Aile terapisi gerekiyor size. Yoksa kırıla kırıla eksilir, bir gün yok olur sevginiz.
İster tabi ,ne zorluğunu gördü bebek sahibi olmanın. Tüm yük sizin üzerinizde olduğu için bebeğe bakmanın nasıl birşey olduğunu bilmiyor. Bebek ağladığı zaman verin kucağına avutsun. Hastalandığı zaman kendisi de ilgilensin bakalım hemen ikinci çocuğu isteyecek mi?İstedi istemez olur mu şimdi utanmadan diyor ki ikinciyi de yaparız birkaç ay sonra. O kadar kafayı yediğimi düşünüyor
Kızımız zaten ayaklarından dolayı zorluk çekti o zaman bakamam korkuyorum dedi yine herşeyi ben çektimİster tabi ,ne zorluğunu gördü bebek sahibi olmanın. Tüm yük sizin üzerinizde olduğu için bebeğe bakmanın nasıl birşey olduğunu bilmiyor. Bebek ağladığı zaman verin kucağına avutsun. Hastalandığı zaman kendisi de ilgilensin bakalım hemen ikinci çocuğu isteyecek mi?
Rabbim kolaylıklar versin. İnşallah eşiniz de baba olduğunu ,bebeğin bir tek sizin bebeğiniz olmadığını anlar ve babalık görevini yerine getirir.Kızımız zaten ayaklarından dolayı zorluk çekti o zaman bakamam korkuyorum dedi yine herşeyi ben çektim
İnşaAllah çok teşekkür ederimRabbim kolaylıklar versin. İnşallah eşiniz de baba olduğunu ,bebeğin bir tek sizin bebeğiniz olmadığını anlar ve babalık görevini yerine getirir.
Yani yazdığım gibi ailesi ne zaman bize gelip 1 ay kaldı sonra olaylar gelişti bütün stresi zorluğu ben çektim kızımın ayakları alçılandı haftalarca yine ben çektim keşke diyorum eve gelmese en azından saçma sapan konu açıp tartışmayız ama lafa geldiğinde ben ilgisiz olumsuz biriyim kendi yaptığını hiç görmezKonulari okudugumda hep benzer seyleri yasadigimizi farkediyorum. Aklima eskilerin anneleri geliyor. Kadin kadina oturmalari gidip gelmeleri kendi iclerinde dunya kurmalari bosa değil sanki. Kadinlar olarak erkekler tarafindan hep ayni yerlerimizden kırılıyoruz. Bosanmak cozum olsa keske ama cogu zaman yine kadin turlu zorluklara maruz kaliyor. Bosanmis olsam simdi yaptigimdan daha az yuku mu kaldiracagim diye dusunuyorum bazen. Cevabim genelde hayir oluyor. Bu sekilde hayati kendi çevremle guzellestirmek ve cocugum icin de hic degilse aile ortamında buyusun diyerek cevap hakkimi kullaniyorum.
Siddet, aldatma, tamamen gormezden gelme gibi epey ciddi problem varsa tabi ki bosanmak kaçınılmaz.
Bizim de öyleydi inan, ki annesi o kadar destek olmasına rağmen bana kafayı yemiştim ben de başta. Anlattım anlattım anlamadı çok çatıştık. Anca ikimiz başbaşa kalınca çözebildik.Anlatıyorum gerçekten düzgünce anlattım o anlık yapıyor ya da birkaç gün kavgayla anlatıyorum yine aynı ne yapacağımı bilmiyorum.
Bilmiyorum valla annesiyle anlaşamıyorum zaten sonradan kendi başlarına gelmeye karar vemişler bide bana sormadan oğullarınında haberi yok kalmaya da karar vermişler onlarlada konuşmuyorum ama kimse anlamıyor.Bizim de öyleydi inan, ki annesi o kadar destek olmasına rağmen bana kafayı yemiştim ben de başta. Anlattım anlattım anlamadı çok çatıştık. Anca ikimiz başbaşa kalınca çözebildik.
Her zaman söylerim erkeğin odun olamayanı yoktur az yontulmuş olanı vardır diye.
Konulari okudugumda hep benzer seyleri yasadigimizi farkediyorum. Aklima eskilerin anneleri geliyor. Kadin kadina oturmalari gidip gelmeleri kendi iclerinde dunya kurmalari bosa değil sanki. Kadinlar olarak erkekler tarafindan hep ayni yerlerimizden kırılıyoruz. Bosanmak cozum olsa keske ama cogu zaman yine kadin turlu zorluklara maruz kaliyor. Bosanmis olsam simdi yaptigimdan daha az yuku mu kaldiracagim diye dusunuyorum bazen. Cevabim genelde hayir oluyor. Bu sekilde hayati kendi çevremle guzellestirmek ve cocugum icin de hic degilse aile ortamında buyusun diyerek cevap hakkimi kullaniyorum.
Siddet, aldatma, tamamen gormezden gelme gibi epey ciddi problem varsa tabi ki bosanmak kaçınılmaz.
Çok üzüldüm.bazı erkekler ne evlenmeli ne de baba olmalı.sizin için en hayırlısı o insandan uzaklaşmak gibi görünüyor.hakkınızda hayırlısını dilerim![]()
Gitmeye giderim ama iki saat yol kızımı bide yolda hasta edersem bu sefer daha pişman ve üzgün olurum ben biraz daha çekmeye razıyım yaza kadar sonrasında herşey daha iyi olur.Annenlere git. Bebeğin tedavisi için ara ara merkeze gidersin. Adam baba felan değil, erkekler sonradan babaliği öğrenmiyor. Bunlar avuntu ve bizdeki sistem bozukluğu.
Sistem bozukluğuda şöyle, doğumdan sonra anneanne, babaanne 1-2 ay kaliyor. Baba zerre bağ kurmuyor, o bebeğin bezi, banyosu hep kadinlarda. Oysa baba ilk günden bez değiştirse, mama verse, yatirsa, o bağ öyle bir kuruluyor ki.
Kadinlar tüm yükü kendine aliyorlar ondan sonra erkekler hede höde. Sende bide zaten eşin bebekten öncede hödüktü. Şimdide halen öyle fakat yorulduğun için göze batiyor.
Dediğim gibi annenlerde kal. Bebek şimdik gerginliği his ediyor çünkü.
Ya normalde ne güzel sana destek olurlar ama anlaşamıyorsan orası ayrı tabi. Kimse anlamıyor gerçekten. Ama kendini yıpratma çok iyi anlıyorum seni. Kızının durumu da düzelir inşallah. Ben kimle konuştuysam bu günler geçecek dedi anlam verememiştim o zaman. Şimdi ben de sana diyorum bu günler geçecek önemli olan en az hasarla geçirebilmek. Eşine gurur yapma. Annesiyle anlaşamıyosan söyle bi şekilde göndersin onları. Hiçbi şey sizin huzurunuzdan önemli değil.Bilmiyorum valla annesiyle anlaşamıyorum zaten sonradan kendi başlarına gelmeye karar vemişler bide bana sormadan oğullarınında haberi yok kalmaya da karar vermişler onlarlada konuşmuyorum ama kimse anlamıyor.