Artık dayanamıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi achoi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gitmeye giderim ama iki saat yol kızımı bide yolda hasta edersem bu sefer daha pişman ve üzgün olurum ben biraz daha çekmeye razıyım yaza kadar sonrasında herşey daha iyi olur.

Yolda hasta olmaz. Tedavisi nasil? Ayda 1mi gidiliyor, hafyada 1mi?

Ya normalde ne güzel sana destek olurlar ama anlaşamıyorsan orası ayrı tabi. Kimse anlamıyor gerçekten. Ama kendini yıpratma çok iyi anlıyorum seni. Kızının durumu da düzelir inşallah. Ben kimle konuştuysam bu günler geçecek dedi anlam verememiştim o zaman. Şimdi ben de sana diyorum bu günler geçecek önemli olan en az hasarla geçirebilmek. Eşine gurur yapma. Annesiyle anlaşamıyosan söyle bi şekilde göndersin onları. Hiçbi şey sizin huzurunuzdan önemli değil.
Eşimde suçlu niye arayı bulamıyor yazın annesi gidip benim anneme beni şikayet etmiş o zamandan beri ben asla konuşmadım geldi yine konuşmadım ama bunları görmezden gelemem.

Yolda hasta olmaz. Tedavisi nasil? Ayda 1mi gidiliyor, hafyada 1mi?
2 haftaya bir. Önce alçı vardı her hafta gidiyordum ama alçı çıktı kontrol var şuanlık tekrarlanacak mı bilmiyorum alçı ayağının durumuna göre ilerliyor

2 haftaya bir. Önce alçı vardı her hafta gidiyordum ama alçı çıktı kontrol var şuanlık tekrarlanacak mı bilmiyorum alçı ayağının durumuna göre ilerliyor

O zaman ailene gitmeyi düşünebilirsin. Yakin zamanda ayda yada 6 ayda 1 olur zaten. Cocuk merhametsiz bir adamin yaninda durmasin.

Eşimde suçlu niye arayı bulamıyor yazın annesi gidip benim anneme beni şikayet etmiş o zamandan beri ben asla konuşmadım geldi yine konuşmadım ama bunları görmezden gelemem.
Ya çok haklısın ama haklı olman sıkıntıyı çözmüyor ki? Ne yapacaksın o zaman kenarda sinir olmaya devam mı edeceksin canım?

O zaman ailene gitmeyi düşünebilirsin. Yakin zamanda ayda yada 6 ayda 1 olur zaten. Cocuk merhametsiz bir adamin yaninda durmasin.
Düşünüyorum zaten bu hafta bir kontrolü var ona gideyim de bakacağım

Ya çok haklısın ama haklı olman sıkıntıyı çözmüyor ki? Ne yapacaksın o zaman kenarda sinir olmaya devam mı edeceksin canım?
Bilmiyorum ki valla bilmiyorum kaldım böyle

Bir çocuğun mutlu anneye ihtiyaci var. Huzura. Sirf şiddet yok diye, o aile ortami huzurlu olmuyor. Cocuk herşeyin farkinda oluyor. Boşanliş bir kadin olarak diyorum ki iyiki. Taşidiğin yük, sadece kendinin olunca, hafifliyor.
Eğer başından sonuna kadar hep problem hep huzursuzluk hep atisma kavga olursa dediginiz dogru. Ama bazen dönemlik problemler oluyor. Donemler uzun sürüyor belki ama toparlanabiliyor.

Eğer başından sonuna kadar hep problem hep huzursuzluk hep atisma kavga olursa dediginiz dogru. Ama bazen dönemlik problemler oluyor. Donemler uzun sürüyor belki ama toparlanabiliyor.

Eh heralde, sonuçta sağlikta ve hastalikta deniliyor. Ki dönemlik problemin ne olmasida önemlidir. Atoyorum kayin ailenin sana taşinmasi, yada bu konudaki gibi babanin, babalik yapmamasi dönemlik bir problem değil. Ha ne bilim maddi sorunlar, stress, evet dönem dönem biri diğerinden alttan alir. Ancak hiçbir dönemde karşidakini bilerek kirmak ve üzmek için kilif değil.

Ya su geline gidip aylarca mevsimletce kalan kvlere cok sasiriyorum nasi kaliyosun ya. Ben anamin evinde kalamiyorum bi hafta hic mi rahatsiz olup evini izlemiyosun😬😬 kendi gelmis bi de kiziyla torununu getirmis. Fare giremedigi delige kuyruguna kabak baglayip girmeye calisirmis😬

Ya su geline gidip aylarca mevsimletce kalan kvlere cok sasiriyorum nasi kaliyosun ya. Ben anamin evinde kalamiyorum bi hafta hic mi rahatsiz olup evini izlemiyosun😬😬 kendi gelmis bi de kiziyla torununu getirmis. Fare giremedigi delige kuyruguna kabak baglayip girmeye calisirmis😬
Gerçekten oğlu yani eşim kaç sene başka şehirde yaşadı yanına bir kere gideyim yemek yapayım çocuğuma demedi evlendik 2.hafta geldi hamileyim 2.ayında 1 ay sürecek torun tombalak kalmaya geldiler ben bilmiyordum tabii bu kadar süreceğini bide çalışıyorum eve geldiğimde benden yemek beklediler utanmadan ama ben yapmadım sonra yazın gidip anneme beni şikayet etmiş

Gerçekten oğlu yani eşim kaç sene başka şehirde yaşadı yanına bir kere gideyim yemek yapayım çocuğuma demedi evlendik 2.hafta geldi hamileyim 2.ayında 1 ay sürecek torun tombalak kalmaya geldiler ben bilmiyordum tabii bu kadar süreceğini bide çalışıyorum eve geldiğimde benden yemek beklediler utanmadan ama ben yapmadım sonra yazın gidip anneme beni şikayet etmiş
Host diyememis mi annen de. Benm kv gelemez boyle. Evlerimiz cok yakin izinsiz kahve icmeye bile gelmez. Ha basta tavir net olmasa o da gelicekti ama ben acik acik soyledim pat diye cikip gelme sevmem diye. Esinde is yok sen soyliceksin malesef

Şu an haşa sizle mi kalıyor annesi ?
Yok kızıyla kalıyor. Geçen gün yine hep birlikte geldiler çok ciddi diyorum kalacaklarından haberimiz yok geçerken uğrayacaklar diyr biliyoruz bide kendi kendilerine kalmaya karar vermişler kaldılar

Host diyememis mi annen de. Benm kv gelemez boyle. Evlerimiz cok yakin izinsiz kahve icmeye bile gelmez. Ha basta tavir net olmasa o da gelicekti ama ben acik acik soyledim pat diye cikip gelme sevmem diye. Esinde is yok sen soyliceksin malesef
Annem söylemiş tabii daha neler söylemiş şuan konuşmuyorlar hatta evden kovmuş ama işte oğlumun evi diye ben konuşmasam da geliyor bize

Back
X