Artık dayanamıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi achoi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annem söylemiş tabii daha neler söylemiş şuan konuşmuyorlar hatta evden kovmuş ama işte oğlumun evi diye ben konuşmasam da geliyor bize
Goze alip soyliceksin cok yoruluyorum yatili misafiri kaldiramiyorum diyceksin. Kmse kmsenin hizmetciligini yapmaya dogmadi. Ben pat diye soyleyip sonra gerisini dusundugum icin kavga kiyamet kopsa da bi kere o laf agizdan cikmis oluyo🤭

Goze alip soyliceksin cok yoruluyorum yatili misafiri kaldiramiyorum diyceksin. Kmse kmsenin hizmetciligini yapmaya dogmadi. Ben pat diye soyleyip sonra gerisini dusundugum icin kavga kiyamet kopsa da bi kere o laf agizdan cikmis oluyo🤭
Anlamsızlar işte ama söyleyeceğim bundan sonra. Ama annesine desem de anlamaz oğlumun evi ben ne yapıyorum der. Bana geldiğinde sordu gelmemizi istemiyor musun konuşmuyorsun diyr bende oğlunun evi drdim. Zaten kafası o yönde söylesem de anlamaz. Eşi de vefat edince çok daha duygu sömürüsü yapıyor oğluna

Yok kızıyla kalıyor. Geçen gün yine hep birlikte geldiler çok ciddi diyorum kalacaklarından haberimiz yok geçerken uğrayacaklar diyr biliyoruz bide kendi kendilerine kalmaya karar vermişler kaldılar
Tepki göster bence

Anlamsızlar işte ama söyleyeceğim bundan sonra. Ama annesine desem de anlamaz oğlumun evi ben ne yapıyorum der. Bana geldiğinde sordu gelmemizi istemiyor musun konuşmuyorsun diyr bende oğlunun evi drdim. Zaten kafası o yönde söylesem de anlamaz. Eşi de vefat edince çok daha duygu sömürüsü yapıyor oğluna
Oglunun evi olabilir ama oglu kiymetli mabadini kaldirmiyor. Pardon da orasi oglunun evi mi sadece. Temizlik camasir bulasik yemek hepsi sende. Ama oglunun eviymis. Yerler oyle isi. Tam yeriymis. Istemiyorum demeyelim de rahat degilim dicektin😬

Oglunun evi olabilir ama oglu kiymetli mabadini kaldirmiyor. Pardon da orasi oglunun evi mi sadece. Temizlik camasir bulasik yemek hepsi sende. Ama oglunun eviymis. Yerler oyle isi. Tam yeriymis. Istemiyorum demeyelim de rahat degilim dicektin😬
Yoo olur mu ciddi diyorum evlendiğimizde ikinci hafta geldiğinde anneme öyle demiş ben ne yapıyorum da oğlumun evi tabii gidecem demiş

Şimdi göstersem Allah rahmet eylesin babası vefat etti onu kullanıyorlar.
Babası vefat etti diye size gelip habersizce kalmaları mı gerekiyormuş ?
Onlar kalınca sizde misafir çağırın o zaman belki anlarlar rahatsız olup giderler.

Yoo olur mu ciddi diyorum evlendiğimizde ikinci hafta geldiğinde anneme öyle demiş ben ne yapıyorum da oğlumun evi tabii gidecem demiş
Boylelerine eli masali gelin lazim. Gunduz oglan yokken canina okuyan aksam koca yaninda anneciim diye yag yakan biri olsan nasi kiymetli olirdun

Babası vefat etti diye size gelip habersizce kalmaları mı gerekiyormuş ?
Onlar kalınca sizde misafir çağırın o zaman belki anlarlar rahatsız olup giderler.
O kadar ciddiyim ki resmen kullanıyorlar bana düğünde takı makı bişey yapmadılar istemedik ama içlerindrn de gelmemiş tabii diyor ki kızıma bir iki yelek getirmiş baban olsa neler yapardık diyip duygu sömürüsü yüklüyor. Kp yaşıyorken dr bana bişey almadınız borç kitlediniz bize diyecem olmayacak işte

Boylelerine eli masali gelin lazim. Gunduz oglan yokken canina okuyan aksam koca yaninda anneciim diye yag yakan biri olsan nasi kiymetli olirdun
Ayy keşke keşke

O kadar ciddiyim ki resmen kullanıyorlar bana düğünde takı makı bişey yapmadılar istemedik ama içlerindrn de gelmemiş tabii diyor ki kızıma bir iki yelek getirmiş baban olsa neler yapardık diyip duygu sömürüsü yüklüyor. Kp yaşıyorken dr bana bişey almadınız borç kitlediniz bize diyecem olmayacak işte
Aman kullanıyorlar
Allah rahmet eylesin de
Eşin ne diyor bu duruma ?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır çok yıpranmış hissediyorum konuya gelecek olursam eşimin ailesinden dolayı sorunlar yaşadık hamileliğim herşey zehir gibiydi eşim her defasında düzelteceğim falan dedi ama babası eylül ayında vefat etti ve herşey daha kötü olmaya başladı ben de bazı sebeplerden dolayı doğumu 38+1de yaptım.
Eşimle doğumdan önce konuşup tamam moralin bozuk ama bebeğimiz olacak ben senden ilgi beklemiyorum ama ne olur bebeğimizle ilgilen dedim o da ilgileneceği söyledi ama hiç bu şekilde olmadı ilk başta çok küçük diye bakamadı ki o arada biz kızımda oluşan ayak eğriliğiyle uğraşıyoruz alçılar yapılıyor bir yandan o kadar huysuz oldu ki kızım alçı yapıldığı zaman 2 gün durmazdı hiç bir destek görmedim yine annem sağolsun kardeşimi bıraktı yanımda kırkını çıkarana kadar kaldı. Eşim asla konuları konuşup düzeltip bitiren biri değil sürekli bana sen ılımlı değilsin yok geliyorum kapıyı bile ben açıyorum yok sen nasılsan bendr öyle olacağım demeler. O kadar kalbim kırık ki ben çocuğumla uğraşırken bakın 24 saat benimle alıp bak iki dk dinleneyim dediğimde afra tafra yapıyor sonra bana bu lafları söylemeye kendinde hak görüyor. Ayrılmak istiyorum ama ayrılırsam ilçeye gideceğim annemgil orada ve kızımın ayağının tedavisi kontrolleri sürüyor. O kadar şiştim ki akıl verin ne yapayım gerçekten artık o kadar kırıldığımı hissediyorum ki bunları yazarken bile gözlerimden yaşlar akıyor. Şimdiden teşekkür ederim

Not: evliliğim derken yanlış yazmış olabilirim hamileliğimin ikinci ayı itibariyle eşimin annesinin torunu kızı gelip bir ay kalmasıyla başladı herşey
Çok mu arıyorsunuz bu eşleri ya yanlış anlama lütfen yargılamıyorum ama bu erkekler evlenmeden öncede az çok böyle oluyorlar belli ediyorlar kendilerini yinede evleniyorsunuz. Bu sayfa da gördüğüm en çok şikayetlerden biri hep eş ve eşinin ailesi. Evlenmek kolay eş bulmak zor. Ben sevgiden önce saygı gelir derken bunu diyordum işte. Böyle zor anlarınızda yanınızda olmuyorlar maalesef. Benim öz babam da öyleymiş hastaneye gelmemiş bile hatta doktor yapmamış doğumu ilginçtir ki ebe yapmış :D Neyse ki hiç tanımadım kendisini çok şanslıyım o konuda. Ama tabi olan anacığıma olmuş. Şimdi ne diyebilirim ki ne ayrılabilirsin en ihtiyacın olduğun ve stresli olduğun bu dönemde ne de gel diyebilirsin. Allah yardımcın olsun

Aman kullanıyorlar
Allah rahmet eylesin de
Eşin ne diyor bu duruma ?
Anam anam anam diyor şuan durumu bu. Ben biraz geçmişi unutacakmışım şuan bişey diyemezmiş anasıda mı ölsünmüş

Çok mu arıyorsunuz bu eşleri ya yanlış anlama lütfen yargılamıyorum ama bu erkekler evlenmeden öncede az çok böyle oluyorlar belli ediyorlar kendilerini yinede evleniyorsunuz. Bu sayfa da gördüğüm en çok şikayetlerden biri hep eş ve eşinin ailesi. Evlenmek kolay eş bulmak zor. Ben sevgiden önce saygı gelir derken bunu diyordum işte. Böyle zor anlarınızda yanınızda olmuyorlar maalesef. Benim öz babam da öyleymiş hastaneye gelmemiş bile hatta doktor yapmamış doğumu ilginçtir ki ebe yapmış :KK70: Neyse ki hiç tanımadım kendisini çok şanslıyım o konuda. Ama tabi olan anacığıma olmuş. Şimdi ne diyebilirim ki ne ayrılabilirsin en ihtiyacın olduğun ve stresli olduğun bu dönemde ne de gel diyebilirsin. Allah yardımcın olsun
Yoo ciddi diyorum böyle değildi biz başka şehirde yaşadık çalışıyorduk haftada bir annesi arardı kızardı niye hiç aramıyorsun diye zaten böyle olacağını bilsem evlenmem ben

Yoo ciddi diyorum böyle değildi biz başka şehirde yaşadık çalışıyorduk haftada bir annesi arardı kızardı niye hiç aramıyorsun diye zaten böyle olacağını bilsem evlenmem ben
Nasıl bi değişime girdi o zaman da bu kadar odun olmuş :D Ya erkeklerin geneli ilgisizliğini, ağzı bozukluğunu gizleyemiyor başlarda hatta kuzenimin eşi de öyleydi kızı rencide ederdi herkesin içinde bende ciddi ciddi bununla evlenecek misin dedim o da yaaa evet ben de kızıyorum bu huyuna söyledim ona da dedi geçiştirdi yani herkeste olan basit bi karakter sorunu olarak görüyor fakat tam da tahmin ettiğim gibi oldu daha evlenmeden böyle davranan eşi evlenince neler neler yaptı kıza. Tek iyi tarafı çocuk çocuk diye tutturmuştu eşi o baktı Allah var geceleri uyandığında sabahları full babası uyuttu besledi aşırı düşkün çocuğuna ama sadece çocuğuna :)) kızı ev hanımı, hizmetçi olarak görüyor ağzını burnunu kırasım geliyor valla davranışlarını görünce :D Şimdi mutsuzluktan hasta oldu kız erken doğum yaptı hatta kadınlarımızın maalesef çoğu kıskançlığını, davranış bozukluklarını görmezden geldikleri için ya şiddet görüyorlar ya da boşanamıyorlar. Al karşına konuş yeniden ne haldeyim görmüyor musun de ç

Gerçekten oğlu yani eşim kaç sene başka şehirde yaşadı yanına bir kere gideyim yemek yapayım çocuğuma demedi evlendik 2.hafta geldi hamileyim 2.ayında 1 ay sürecek torun tombalak kalmaya geldiler ben bilmiyordum tabii bu kadar süreceğini bide çalışıyorum eve geldiğimde benden yemek beklediler utanmadan ama ben yapmadım sonra yazın gidip anneme beni şikayet etmiş
Anneniz ne demiş?

Nasıl bi değişime girdi o zaman da bu kadar odun olmuş :KK70: Ya erkeklerin geneli ilgisizliğini, ağzı bozukluğunu gizleyemiyor başlarda hatta kuzenimin eşi de öyleydi kızı rencide ederdi herkesin içinde bende ciddi ciddi bununla evlenecek misin dedim o da yaaa evet ben de kızıyorum bu huyuna söyledim ona da dedi geçiştirdi yani herkeste olan basit bi karakter sorunu olarak görüyor fakat tam da tahmin ettiğim gibi oldu daha evlenmeden böyle davranan eşi evlenince neler neler yaptı kıza. Tek iyi tarafı çocuk çocuk diye tutturmuştu eşi o baktı Allah var geceleri uyandığında sabahları full babası uyuttu besledi aşırı düşkün çocuğuna ama sadece çocuğuna :)) kızı ev hanımı, hizmetçi olarak görüyor ağzını burnunu kırasım geliyor valla davranışlarını görünce :KK70: Şimdi mutsuzluktan hasta oldu kız erken doğum yaptı hatta kadınlarımızın maalesef çoğu kıskançlığını, davranış bozukluklarını görmezden geldikleri için ya şiddet görüyorlar ya da boşanamıyorlar. Al karşına konuş yeniden ne haldeyim görmüyor musun de ç
Bizimki ağzı bozuk değil asla hakaret etmez saygısızlık yapmaz. Konuştuğumda bu durumunu babansından sonra olduğunu ve hayata küstüğünü söylüyor git destek al diyorum yok

Back
X