Artık dayanamıyorum

Aynen canım zaten ondan oluyor oturduğum yerde bir tane çocuksuz insan yok lojmanda oturuyorum 40 daire var hepside çocuklu kafama Gore çıkalım gezelim diye bilecegim kimse yok eşimle çıkıyoruz ama oda çok yoğun çalışıyor geç geliyor erken gidiyor adamada izin gününde had cikalim demek istemiyorm ola yoruluyor eşim dışarı çıkalım derse çıkıyoruz

Hamile kalabiliyorsan sorun yapma hic. Benim yumurtlama sorunum var normalde kalamamam lazim ama bir defa kaldim ne yazikki karnimda oldu, ama en azindan kalabildigimi gordum ve umutluyum. Bos gebelik dis gebelik kimyasal gebelik o kadar yaygin ki, bunu sorun olarak dusunmemek lazim, hic kalamasaydin ya? Dusunsene doktorlarin sebebini bile bulamadigi, yillarca tonla tedavi uygulanmasina ragmen hic hamile kalamayan bile tonla insan var. Onlarin durumu cok daha zor, vakti gelince tabiki kalabilirsin oyle dusun ve akisina birak.

1 yıl geçince doktor aşılama yeri tüp bebek yaptırın dedi ama ikinizde bi sorun yok da diyor sadece eşimde biraz sprem dusuklugu var ama eşimin doktoru bebek olmamasına engel değil dedi zaten doktoruda. O zamn hiç kale almamış tim onun dışında hiç bi doktor aşılama yap demedi ama özele gitcem hemen yaptır diyorlar onlarada güven miyorum inan nasip olduğu çok çok iyi biliyorum hiç isyanda etmedim ama niye bilmiyorum çok istiyorum ben aslında öyle her istediğim olsun diye çok uğraşan biri değilim dır normalde. denerim 2 3 olmadimi nasip der ugrasmam ilk defa böyle oluyorm

bende dort yildir ayni senin gibiydim olmuyodu herkes soruyodu bebek gorsem icim gidiodu bide calistigim yerde cocuk reyonunda calisyom arkadaşlarımızn bizden sonra evlenen akarabalRin ablamin bebgi oldu biz oyle buruk buruk duruoduk bebk gormeye bile gidemiodum gitsemde kendimi zor tutuodum seni cok iyi anliorum hatta olmassa ayrilalim bile dedim bu kadar kafam bozulmustu bende pco vardi esimdw bisey yoktu tovbe hasa Allah verecek ama ben salak salak dusuncelere kapilmistim cok iyi bi doktor buldum 2 sene ona gittim bu kadar uzun surmesinin sebebi tedaviye bastan basladik sonra bazen bi kac ay gecikip gidemedigim oldu ozelde oldugundan param olmadığı oldu flan derken ilac tedavisi ise yaramadi doktor asama asama gittiginden rahim filmi cekelim artik dedi bi sorunda ordan cikti hersey iyiydi tupler flan rahim t seklinde sıkışık cikti olmamasina sebebmis bide rahmimdr tersti bu engel deilmis ama t sekli engelmis amaliyat dedi 6 ay dusundum dusunmeseydim Allah bilir belki zamani buguneymis ama 6 sonra amaliyat arkasina 1 ay sora asilama oldum doktorun istegiyle suan mucize gibi Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip.etsjn 6 haftalik hamileyim 4 yilin sonunda hemde ikizdi. ikizlerden biri dustu suan dusuk riskim var ins bebgim bana tutunur die dua ve endise eder oldum korkma Allaha gonulden sigin sadece emin ol yasadiklarini bende yasadim biz bide asilamanin 14. gunu esimle felaket kavga ettik nerdeyse bosanioduk aksam kan testi yaptirdim hamile oldugumu ögrendim hayat suprizlerle dolu emin ol bi beklenti icjndeydim ama kavgada ettik buna ragmen. Rabbime sigindim Allahim bi mucize die o sonucu almaya giderken korka korka gittim o kadar pskolojimiz bozulmuski olmayacak bence diyr esimle birbirimize konusyoduk umutsuzduk ama Rabbim verdi sonunda ne olur isyan eder gibi davranma Allaha sigin elinden geleni yap gerisini Allaha birak tatlim

C

İnşallah çok saol yazdiklarin için herkezin yazdik ların okuyunca daha da iyi oluyorum cok doğru diyorsun inan tek sevindigim şey bi kere bile olsa hamile kalmam allahım yaşattı o duyguyu bana dediğin gibi o bile iyi geliyor insana

Ya inşallah bebeğiniz size tutunur.
İnşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız
Eşinize de çok kızdım aşılamanın olduğu ay kavga mı olurmuş canım

Ya inşallah bebeğiniz size tutunur.
İnşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız
Eşinize de çok kızdım aşılamanın olduğu ay kavga mı olurmuş canım
oluyo malasef her boyle bi bekleyisim olsun catlama ignelerindede ayni sey asilamadada yapti ne diyim.gecti gitti ins Raabim bi bebkte sana nasip etsin

oluyo malasef her boyle bi bekleyisim olsun catlama ignelerindede ayni sey asilamadada yapti ne diyim.gecti gitti ins Raabim bi bebkte sana nasip etsin

iyi dileklerin yüzümü gülümsetti canım çok teşekkür ederim
Ama ben bekarım
İnşallah vakti zamanı gelince rabbim hayırlısıyla nasip eder

iyi dileklerin yüzümü gülümsetti canım çok teşekkür ederim
Ama ben bekarım
İnşallah vakti zamanı gelince rabbim hayırlısıyla nasip eder
ay ne demisim ben.o zamn soyle diyim ins cok guzel hayallerinden daha guzel bi yuvan olsun dunya tatlisi evladin olsun rabbim yoklugunu hic aratmasin inssss:)))

Ne mutlu sana allahım bebeğini kucağına almayı nasil etsin iinan hic isyan etmedim hep bunada sukurdedim ama dediğin gibi çok zor bir süreç sizinde yumurtlama zamanımda hep bi kavga ediyoruz yada sevgiklerimizden kötü haber ler geliyor bebek için sitres yapmasakda moralimiz bozuk oluyor sevgi biri hastanede yatarken yada çok kötü birşey yaşarken yapamıyor insan ama bilmiyorum buda Allahın işini hep yumurtlama gunlerimde kotu biseyler oluryor 5 ay dır boyle allahım kotu gunler valermesin kimseye hayirlisini istiyorum çok saol yazdiklarin için

inanki catlatma ignesi vurundum o gun esim hassas olmama ragmen hic dert edip sknti cikarmayacagi seyden bilerek yapiomus gibi sknti cikarurdi nasil beraber olcaksam bu halde...bi ara istemio heralde bu bebk flan die dusunurdm konusurdum ona nie boyle yapion die aglardim ben suclu olurdum bide ben sinirliymisimde ilac icmem gerekiomus.o gunlerde ne alakaysa ben hersey iyi gidio yumurta buyumus catlamis die sevinerek eve gelirken nasil sinirli olabilirim sen dusun bak asilamayala esimle birlikte olmak yerine o strese girmek yerine doktor aldi esimden spermi benim rahmime birakti oh mis 5 dk surdu ne onun stresini yasadim valla bide dua etti doktor insallah flan die kafam rahat rahat ciktim

Kafaya takmamanız gerek.Biz 3 yıldır istiyoruz.Boş gebelikte olmadık hiçbirşey olmadı.Ve benim eşim yanımda bile durmuyor yumurtlama günleri ya nöbette ya seyirde biz napalım.Yine de takmıyorum.Aşılama yerine tüp bebek yapmanızı tavsiye ederim.Aşılamaların şansı az oluyor.

ama tupte cok pahali tatlim oyle deme ben cok umutsuzdum hic gebelik yasamadim 4 yil sonra ilk asilamada tuttu

Ya ne güzel benim eşimin stresli bir meslegi var normal yaşamda da stres var aile sorunları falan derken dağ oluyor içte ya ben istiyorum asilamayi ama eşim gerek yok diyor biraz daha bekleyelim diyor biraz da para sorunumuz var istarda edemiyorum adam borç edemekten bi hal oluyor ne kadara yaptırdınız, aceba bide adetten sonra mı oluyor kaç kere gittiniz aşılama tamamlana kadar benim oldugum şehir özel hastane yok başka sehire gitmem lazım ondan soruyorum

Sen kide zor valla işte bazıları sabretiyir bazılar sabredemiyor valla iyi dayaniyorsun ama ben başka erken diyordum eşim hrgun baba olmak istiyorum diye eve gelirdi şimdi o rahat yada bana öyle gösteriyor kafaya takma sırasını bana verdi

ben ozelde yaptirdim adetimin 2. gunu ignenverdi gibekten vurundum kendim yaptim 10 gun kadar 2 gune bir cagirdi kontrol oldugu icin para odemedim sadece 1 kere 75 tl muayne parasi verdim igne 360 liradan 170 liraya dustu rapor yazildigi icin. 400 tl asilama ucreti catlatma igneside verdi yaninda progestan ve vitamin ilacida vardi onlarda 30 lira tuttu toplamda anlican muayne 670 lira tuttu

pardon en son muayne 670 yazdim hepsi muayne dahil igne ilac asilama 670 lira tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…