Artık dayanamıyorum

Mutsuz ama umutlu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
554
216
23
34
Selam kızlar gerçekten artık sabrım hiç kalmadı her ay hüsran yaşamak canımı sıkıyor 2 yıldır bebek istiyoruz olmuyor bi kere boş gebelik geçirdim 5 ay önce ama boş gebelikti gebelikten sonra kafama takar oldum önce hiç böyle değildim eşime aşılama yaptıralım diyorum istemiyor biraz daha bekleyelim diyor unut diyor ama olmuyor hep aklımda rüyalarım dün akşam yarın sabah test yapiyim dedim uyanınca ama sabaha kadar rüya gordum çıktı sanıyorum seviniyorum sonra yanlis teste bakmış oluyorum yine bisey yok diyorum artık günler geçmiyor 1 ayı zor geciriyorum sonrada olmayınca resmen tıranva yaşıyorum herkez takma diyor unut diyor ama olmuyor hiç unutamiyorum hep okuyorum takinca olmuyor artık vazgeçtim oldu diyorlar ben hiç vazgecemiyorum ne yapicam bilmiyorum ben 26 eşim 28 yasinda of of of kızlar gerçekten çok çok yoruldum ailemle bile konuşmak istemiyorum kimse yi goresim bile gelmiyor arkadaşlarımı aramiyorum hep bebege geliyor konu sinir oluyorum hamile olanlar benden saklıyor zoruma gidiyor bunları yazmak bile agladiyor beni allahım duy sesimi yardim et bana

canım daha gençmişsin, çalışıyor musun, bence kendini meşgul edecek bi meşgale bulmalısın

bende 26 yaşındayım. bizde bebek için uğraşıyoruz. benım eşimde sen gibi. kafayı cocukla yedi. yumurtla gunlerını hesaplıyor. aktardan cıkartamıyorum adamı. bu kadar takma dıyorum onada. vaktı saatı gelmeiştir. yasımız daha erken tıp cok ılerledı. bu gunlerın tadını cıkart bence

Canım sen hamile kalabiliyorsun neden aşılama yaptırmayı düşündün ki ? Olabilir öyle boş gebelik kimyasal vs normal bhnlar herkesin başına gelebilecek şeyler.. şuan olmamasının tek sebebide inan ki stres yapıp çok kafana takman. Ne zaman düşünm yi bırakıyorsun o zaman hamile kalırsın. Kendi kendine erteliyorsun farkında olmadan yapma lütfen :)

Çok doğru diyorsun ah şu aklıma laf gecire bilsem unutmayın çok istiyorum artık unutmak için dua eder oldum inşallah aticam kafamdan çok istiyorum unutmayi

canım bende çok bebek istedim çok uğraştım olmadı. dünyalarım yıkıldı. isyan eder hala gelmiştim. ve ilk hamileliğimi düşük yaparken öğrendim.ikinci hamileliğimde bebeğimin kalbi karnımda durdu. ve o an anladımki ben ne yaparsam yapayım bebeğim istediği zaman gelecek. herşeyi zamana bırakacağım ve hayırlısı nezamansa ozaman gelsin bebeğim dedim. eşimi ailemi herkesi tembihledim birdaha yanımda kimse bebek demesin diye. ve hiç ummadığım anda hamile kaldım. ve hala korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.
canım sakin ol ve herşeyi akışına bırak bebeğin istediği zaman gelecek sana. dilerim allahımdan tez zamanda bebeğin senin göbüşüne düşer

İnşallah benim de eşim öyleydi önceden şimdi o rahat ben onun gibi oldum

En mutlu sana allahım bebeğini korusun inşallah içte ben hem umut ediyorum ama inşallah unutucam dua edin bana

Çok doğru diyorsun ah şu aklıma laf gecire bilsem unutmayın çok istiyorum artık unutmak için dua eder oldum inşallah aticam kafamdan çok istiyorum unutmayi

Ahşap boyama yap, spor yap , dikiş öğren ne bilim birşeylerle meşgul ol sonra hamile kalacaksın bak gör Allah sağlıklı evlatlar versin :)

Ahşap boyama yap, spor yap , dikiş öğren ne bilim birşeylerle meşgul ol sonra hamile kalacaksın bak gör Allah sağlıklı evlatlar versin :)

Ya inşallah inan unutmak için insgram sayfa açtım satış yapmaya başladım sepet yapıyorum ama bebekler için de kullanılıyor hep hamileler yazıyor inan kimsenin. Çocuğunda gozum yok ama şu gün doğacak böyle yapicam diyorlar ne biliyim beni rahatsız etti hep inan bunu söylemekten utanıyorum yinede isteyen olursa yapıyorum zamn gecsin diye

Çalış miyorum zaten ondanda oluyor ama olun dugum yerde iş imkanı yok hiç bulsam hiç durmam

evde kendini meşgul etçek bişeyler bulsan, bebek bebek diye konuşup durmayan arkadaşlarınla takılsan, hatta bekar arkadaşlarınla, ne bileyim maddi durumunuz yerindeyse bi hobi bul kendine, iş güç meşgale olmayınca kurdukça kurarsın tabii

Daha 26 yasindasin, yasin genc. Cocugu bu kadar on planda tutacagina kendine ve zevklerine zaman ayir. Ben kolejde calisirken bi veli vardi, kadin annemden falan buyuktu sanirim, 19 yillik bi evliligi vardi. Cocuk istemisler hep olmamis, ne zaman bi psikolog ile tanismis, ona tedavi onermis ve psikiyatra yonlendirmis, kadin o zaman hamile kalmis. :) ilac kullanmaya basladiktan ve bebek fikrini kendinden uzaklastirdiktan sonra hemen hamile kalmis. Senin de o misa, ne zaman aklindan biraz uzaklastirirsan o zaman her sey daha kolay olacak inanki.

Psikolog daha gide bilirim normalde gittigimiz doktorumuz var ama inan çok uğraşıyorum unutmak için orgu çok severim yapıyorum misafir ağırlama yayı gor gün gelse biri asla hayır demem ama yeni bi yere tasindik hep çok büyükler benden Sıkılıyor um ondan da bu kadar takiyorum

Doktor aşılama gerek dediyse aşılama olun tabii ama doktor bir sıkıntı yok dediyse bekleyin .
Stres çok büyük etken , sürekli bunu diyoruz ama öyle yani
Birde her nasip vaktine ve çabasına esir . Sabırla beklemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…