- 15 Ekim 2016
- 516
- 259
- 18
- Konu Sahibi Mutsuz ama umutlu
-
ozele yaziorum canimÇok iyi fiyati hangi şehirde
Aşılama 3 4 bin tutacaktı bizim tüp bebekte 7 bin en mantıklısı tüp bebek geldi bana.İlk aşılama tutmayabilirde çünkü.ama tupte cok pahali tatlim oyle deme ben cok umutsuzdum hic gebelik yasamadim 4 yil sonra ilk asilamada tuttu
nasil ya ben asilamyi 400 liraya ozelde yaptirdimAşılama 3 4 bin tutacaktı bizim tüp bebekte 7 bin en mantıklısı tüp bebek geldi bana.İlk aşılama tutmayabilirde çünkü.
siz hangi sehirdesinizAşılama 3 4 bin tutacaktı bizim tüp bebekte 7 bin en mantıklısı tüp bebek geldi bana.İlk aşılama tutmayabilirde çünkü.
Çatlatma iğnesi deniyor ona ama aşılama da eşler muayene oluyor sperm testi oluyor sonra eşin spermi ayıklanıyor ve enjekte ediliyor Rahime böyle mi oldu sizinnasil ya ben asilamyi 400 liraya ozelde yaptirdim
canim once yumurta gelistirici igne vurdum kendime insulin igmesine benzio doktor 2 gune bir bakti sonra catlatma ignesi vurundum 36 saat icinde asilama olacagi gun dedigin gibi esim ornek verdi laboratuvar da ayiklandi bi igneye doldurulmus acil bi sekilde dogumhaneye ciktik doktor o spermi rahmime kanallara dogru enjekte etti 45 dk yattiktan sonra evime dondumÇatlatma iğnesi deniyor ona ama aşılama da eşler muayene oluyor sperm testi oluyor sonra eşin spermi ayıklanıyor ve enjekte ediliyor Rahime böyle mi oldu sizin
mesaj yazdim sana canm gordunmuozele yaziorum canim
Tamam çok uygun olmuş o Zaman sevindim adınıza mecburen özel hastanede olacak bizimde:) İzmir'de yaptırıcazz.İlk aşılama tutmazsa yine 8 bin harcıcaz en mantıklısı tüp gibi geldi bize bir de işe başlamam gerekiyor 2 yıl içinde o yüzden direk tüp bebeğe yönlendik.canim once yumurta gelistirici igne vurdum kendime insulin igmesine benzio doktor 2 gune bir bakti sonra catlatma ignesi vurundum 36 saat icinde asilama olacagi gun dedigin gibi esim ornek verdi laboratuvar da ayiklandi bi igneye doldurulmus acil bi sekilde dogumhaneye ciktik doktor o spermi rahmime kanallara dogru enjekte etti 45 dk yattiktan sonra evime dondum
hmm ama demekki hastaneden hastaneye deisiyo ben hep yuksek fiyatlar duyuyorum bu sitede cok sasiriorum en ucuz benimki olmus galiba herseyim 670 lira tuttuTamam çok uygun olmuş o Zaman sevindim adınıza mecburen özel hastanede olacak bizimde:) İzmir'de yaptırıcazz.İlk aşılama tutmazsa yine 8 bin harcıcaz en mantıklısı tüp gibi geldi bize bir de işe başlamam gerekiyor 2 yıl içinde o yüzden direk tüp bebeğe yönlendik.
Evet ama hangi senede oldu :) Yakın zamanlardaysa çok iyi bir fiyat ama 45 sene öncesiyse normal gibihmm ama demekki hastaneden hastaneye deisiyo ben hep yuksek fiyatlar duyuyorum bu sitede cok sasiriorum en ucuz benimki olmus galiba herseyim 670 lira tuttu
45 sene oncemi ne yaptin canim ben daha 26 yasindayim ve 6 haftalik hamileyim 1 ay once flann yapildi yani 15 ekim 2016 saat 10daEvet ama hangi senede oldu :) Yakın zamanlardaysa çok iyi bir fiyat ama 45 sene öncesiyse normal gibi
Allah tamamına erdirsin o Zaman çok iyi fiyat:) darısı başımıza45 sene oncemi ne yaptin canim ben daha 26 yasindayim ve 6 haftalik hamileyim 1 ay once flann yapildi yani 15 ekim 2016 saat 10da
insallahAllah tamamına erdirsin o Zaman çok iyi fiyat:) darısı başımıza
yasın genc tıp ilerledi takarsan hıc olmaz.oluruna bırak tadını cıkart.ileride cocuk seslerınden uykun kalmayacakSelam kızlar gerçekten artık sabrım hiç kalmadı her ay hüsran yaşamak canımı sıkıyor 2 yıldır bebek istiyoruz olmuyor bi kere boş gebelik geçirdim 5 ay önce ama boş gebelikti gebelikten sonra kafama takar oldum önce hiç böyle değildim eşime aşılama yaptıralım diyorum istemiyor biraz daha bekleyelim diyor unut diyor ama olmuyor hep aklımda rüyalarım dün akşam yarın sabah test yapiyim dedim uyanınca ama sabaha kadar rüya gordum çıktı sanıyorum seviniyorum sonra yanlis teste bakmış oluyorum yine bisey yok diyorum artık günler geçmiyor 1 ayı zor geciriyorum sonrada olmayınca resmen tıranva yaşıyorum herkez takma diyor unut diyor ama olmuyor hiç unutamiyorum hep okuyorum takinca olmuyor artık vazgeçtim oldu diyorlar ben hiç vazgecemiyorum ne yapicam bilmiyorum ben 26 eşim 28 yasinda of of of kızlar gerçekten çok çok yoruldum ailemle bile konuşmak istemiyorum kimse yi goresim bile gelmiyor arkadaşlarımı aramiyorum hep bebege geliyor konu sinir oluyorum hamile olanlar benden saklıyor zoruma gidiyor bunları yazmak bile agladiyor beni allahım duy sesimi yardim et bana
yasın genc tıp ilerledi takarsan hıc olmaz.oluruna bırak tadını cıkart.ileride cocuk seslerınden uykun kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?