Artık dayanamıyorum

Daha çok gençsiniz neden kendinizi bu kadar kasıyorsunuz? Kuzenim boş gebelik yaşamıştı önceden, 30 yaşında hamile kaldı şimdi dünyalar tatlısı iki oğlu var. Bence çocuk yapmak için bu kadar acele etmeyin. Gezin, tozun, hayatınızı yaşayın. Rahatladıkça zaten daha kolay hamile kalabileceksiniz. Kastığınız için olmadığını düşünüyorum. Rahatlayamıyorsanız eşinizle beraber cinsel terapi konusunda da uzmanlaşmış bir çift terapistine gitmenizi öneririm.

Çatlatma iğnesi deniyor ona ama aşılama da eşler muayene oluyor sperm testi oluyor sonra eşin spermi ayıklanıyor ve enjekte ediliyor Rahime böyle mi oldu sizin
canim once yumurta gelistirici igne vurdum kendime insulin igmesine benzio doktor 2 gune bir bakti sonra catlatma ignesi vurundum 36 saat icinde asilama olacagi gun dedigin gibi esim ornek verdi laboratuvar da ayiklandi bi igneye doldurulmus acil bi sekilde dogumhaneye ciktik doktor o spermi rahmime kanallara dogru enjekte etti 45 dk yattiktan sonra evime dondum

Tamam çok uygun olmuş o Zaman sevindim adınıza mecburen özel hastanede olacak bizimde:) İzmir'de yaptırıcazz.İlk aşılama tutmazsa yine 8 bin harcıcaz en mantıklısı tüp gibi geldi bize bir de işe başlamam gerekiyor 2 yıl içinde o yüzden direk tüp bebeğe yönlendik.

hmm ama demekki hastaneden hastaneye deisiyo ben hep yuksek fiyatlar duyuyorum bu sitede cok sasiriorum en ucuz benimki olmus galiba herseyim 670 lira tuttu

yasın genc tıp ilerledi takarsan hıc olmaz.oluruna bırak tadını cıkart.ileride cocuk seslerınden uykun kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…