yoruldum artık o kadar yoruldum ki dayanamıyorum
vet farkındayım ben kendim ettim kendim buldum sustukca iyi olacak sandım sustum ama artık ailem içimde ve olanları görüyor.
canim benim niye bu kadar üzüyosun hem kendini hem anneni hem de bebegini.emin ol o cesedin cıkar yok evi basarim falan filan diye atıp tutanlarda bir gram cesaret olmaz ancak seni korkutur.ben buna benzer bir evlilik yasadim gecmiste.cocugunu al annene git davanı ac kurtul hicbirsey yapamaz her problem çıkardıgında polis çağır cekilmez bu adam ne sanıyo kendini.babasız büyüyenlere bisey olmuyo merak etme Allah yardım eder.kararlı ol sadeceelim ekmek tutuyor allaha şükür maaşımda türkiye şartlarına gre iyi üniveriste mezunuyum ama buna ragmen cesaret sıfır
Fikirlerine aynen katılıyorum.Esin ailesiyle gorusmuyorsun diye bu kadar eziyet ediyo bence sanada annene de cok terbiyesiz iyilikten anlamayan bi adam burada senin bi karar vermen gerekiyo kardesim zor durumdasin anliyorum ama boyle sizlanarak bi yere varamassin ya isten cikip cocuguna bakacaksin yada bakici tutacaksin annen ben gelir bakarim dese bile bu terbiyesizle ayni havayi solumasina izin verme bence azcik ustunde hakki varsa! Ayrica sana ailenle gorusme diyomus ya sende diyemedin mi dogru soyluyosun senin gibi iyilikten anlamayana cocugun dogduktan 10 gun sonra arayan yaranir sen kendini ne saniyosunda ailemle tehtid ediyosun diye! Bak biraz cenen ciksin yoksa bu hayat boyle gecmez bi yerde dur diyeceksin sen sustukca daha fazlasini istiycek esindeki potansiyel bu ! Ayrica bakici parasi icin basvurmussunda akraba olmamasi lazim zaten yararlana bilmen icin tekrar basvuru yap bakici parasi alirsin
O zaman işten çıkacaksınız. Anneniz hem çocuğa bakacak hem hakarete maruz kalacak. Sizin işiniz arayı bulmak değil eşinize haddini bildirmek olmalı.ben sürekli arayı yapmaya çalışıyorum ama eşim sürekli benim dediğim olsun diyor bu evliliktede böyle
geçen gün buzluktan annemin köyden getirdigi eti çıkardım eşim unuttu ertesi gün söyledim ben yorgunum git kendin çektir dedi hergün bebegi emzirmeye eve gidip geliyorum eşimle birlikte bende yoruluyorum.annemde bu tartışmada yanımızda sana yardımcı olması gerekirken sürekli eziyor ve ben bunu asla unutmuycam dedi.akşam 10da işten çıkıyorum 3 saat sonra inşallah birbirlerine girmezler
eşime veriyorum tüm maaşımı o da bşey istersem alır..
eşime veriyorum tüm maaşımı o da bşey istersem alır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?