AİLESİ ÇOCUGU EN SON 20 GUN ÖNCE GÖRDÜ ANNEM İSE HAFTADA SADECE 1 GUN İZİNLİANNESİ ASLA BAKMAZ ZATEN SIRF O YUZNDEN KAVGA ÇIKARDI ÇOCUK 35 GUNLIKKEN GİTTİ SONRA HASTA NUMARASI YAPTI BARIŞTILAR BUNLARI ARTIK BEN KENDİME YEDİREMİYORUM BIKTIM TÜKENDİM 5 SENEDİR.
EVET BEN YETER AİLEM DUYMASIN LAF OLMASIN SÖZ OLMASIN DEDİKÇE BUNLAR OLDU.
NE YAPYIM DERSİNİZ AKIL VERİN NOLURsen izin verdikçe tepene çıkmış..
minnet duygusu yok.. terbiyesizin teki..
ya adam akıllı bir ders ver yada yok uğraşmak istemiyorum diyorsan git annenin evine bırak ne hali varsa görsün.
ÇOCUGUMDAN VAZGEÇMEK İSTEMİYORUMNE YAPYIM DERSİNİZ AKIL VERİN NOLUR
GİTMEDİ ANNEM HALA EVDE BİZİM İŞTEN ÇIKMAMIZI BEKLİYO SAAT 10DA ÇIKIYORUZ.YEMEK YE ANNE DEDİM YEMEDİ VE KOCAM ANNE NİYE YEMİYOSUN BİLE DEMEDİbende üzüldügüm için dertlemek istedim elimden bişey gelmiyo bagırmaya başlıyor aileme zarar verecek diye korkuyorum
ÇOCUGUM DAHA 5 AYLIK SIRF ANNE SÜTÜ ALIYOR BU YUZDEN ANNEM HERGUN BANA GELİYORDU ÇOCUK BUYUNCE EK GIDAYA GEÇELİM BIRAZDA BENDE BAKARIM DEDİ ASLA DİYO YA GELİRSİN BURDA BAKARSIN YADA ASLA DİYO KADINA OFFFİnsaf kadın mecburmu gelip bakmaya ,siz çocuğunuza bakamıyorsanız annenizin yardımına muhtaçsanız siz mecbursunuz kadını rahat ettirmeye ,çok rahatsızsa annenizin gelmesinden kreş yaşına kadar evi kendi geçindirir sizde bebeğinize bakarsınız
TUTACAKMIŞ BAKALIM YARIN YILLIK İZNE ÇIKACAKMIŞ 1 HAFTA KENDİ BAKACAKMIŞeşin fazlasiyla terbiyesiz hadsiz vede saygisiz evini bilmem de esinin icini pislik goturdugu kesin sen iyi durmussun ben olsam onu dilinden civilerdim duvara kadin hem cocuguna bakacak hem temizlik yapacak hem laf yiyecek oldu oh ne ala memleket anana erkeklik taslayacagina artislik yapacagina az yesinde kendine bi hizmetci tutsun o kocanda gorelim erkekligini
ozur dilerim kiskortmak olarak algilamayin yanlis dusunmeyin annemi dusunuyorum boyle bisey soylenmis olsa ben birdaha o adamla birakin ayni evi ayni tuvaleti bile paylasamam allaha buyuk konusmamak lazim tabi ama yapamam inanin annenize annem gibi cigerim sizladiTUTACAKMIŞ BAKALIM YARIN YILLIK İZNE ÇIKACAKMIŞ 1 HAFTA KENDİ BAKACAKMIŞ
benncede annen camasirlara dokunmasin mikrop kapar igrenc herif yadün gittim kadın perdeleri yıkamış çamaşır yıkamış heryeri silmiş cam silmiş içeri girdi niye yaptın ki sen yokken kim yapıyordu dedi banada annene söyle bidaha çamaşırlara dokunmasın dedi
BENDE OTURDUM AGLIYORUM ŞUAN ZATEN.ozur dilerim kiskortmak olarak algilamayin yanlis dusunmeyin annemi dusunuyorum boyle bisey soylenmis olsa ben birdaha o adamla birakin ayni evi ayni tuvaleti bile paylasamam allaha buyuk konusmamak lazim tabi ama yapamam inanin annenize annem gibi cigerim sizladi
benncede annen camasirlara dokunmasin mikrop kapar igrenc herif ya
ANANEMİN KOMŞULARININ BEBEGİ VAR BENİMKİNDEN 3 AY BUYUK KÜÇÜK GELEN KIYFATLERİ VERMİ BİRDE ABİMİN KARISI VERDİ ANNEM GELİRKEN GETİMİŞ BANA TEMİZ HEPSİ TAZE ŞEYLER BİZ ALAMIYORMUYUZ DİYO HEPSİ MARKA ŞEYLER ALAMIYORUZ TABİNAPICAMI ŞAŞIRDIM ARTIK
esin gercekten cok egoist kendini begenmis sanki kendi hic giymemis baskasinin kiyafeti biz hepimiz abimizin ablamizin kuzenimizin kucuk kiyafetleriyle buyuduk orta halli olupta ben hic giymedim diyen hic yoktur sanirim ne varmis yani vermislerse allah razi olsun hayret bisey ya cok sessiz ve tepkisiz kalmissiniz simdiye kadarANANEMİN KOMŞULARININ BEBEGİ VAR BENİMKİNDEN 3 AY BUYUK KÜÇÜK GELEN KIYFATLERİ VERMİ BİRDE ABİMİN KARISI VERDİ ANNEM GELİRKEN GETİMİŞ BANA TEMİZ HEPSİ TAZE ŞEYLER BİZ ALAMIYORMUYUZ DİYO HEPSİ MARKA ŞEYLER ALAMIYORUZ TABİ
EVET NE DEDİYSE SUSTIM AMA ARTIK HERGUN ANNEM EVİMDE VE BU OLANLARI GÖRÜYOR SENIN EZİLMENE DAYANAMIYORUM GELMİYCEM DİYOResin gercekten cok egoist kendini begenmis sanki kendi hic giymemis baskasinin kiyafeti biz hepimiz abimizin ablamizin kuzenimizin kucuk kiyafetleriyle buyuduk orta halli olupta ben hic giymedim diyen hic yoktur sanirim ne varmis yani vermislerse allah razi olsun hayret bisey ya cok sessiz ve tepkisiz kalmissiniz simdiye kadar
GECEN AY BANA 30 BIN KENDİDE 20 BİN KREDİ ÇEKTİ AİLEM BİLMİYOR O KADAR BORCUM VAR ANLIYCANIZ.AMA AİLEM HERTÜRLÜ KABUL EDER ANNEM ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLSİN DİYOR.Esin de pek densizmis..annen çok haklı yazık be kadına..kendi ailesinden eziklenmis gelmiş annene söylenmiş..bakıcı tut maddi durumun engelse ayrıl işten. Çok bilmis kocan gecindirsin evide aklı başına gelsin..
KOCAMDA KEFENLE ÇIKARSIN BU EVDEN DİYOR.GECEN AY BANA 30 BIN KENDİDE 20 BİN KREDİ ÇEKTİ AİLEM BİLMİYOR O KADAR BORCUM VAR ANLIYCANIZ.AMA AİLEM HERTÜRLÜ KABUL EDER ANNEM ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLSİN DİYOR.
nasıl davranayım akşam hala işteyim o da işte annem evdeTek tek yorumları okuyorum nasıl sinir oldum şimdi anlatamam..her zaman söylerim tün kadinlara Allah aşkına ezdirmeyin kendinizi kim olursa olsun.. bakın hep alttan almissiniz böyle olmuş.. Lafınizi esirgemeyin ya! (Haklı oldugunuz konularda)
Ne kredisi bunlar böyle çok özel değilse!GECEN AY BANA 30 BIN KENDİDE 20 BİN KREDİ ÇEKTİ AİLEM BİLMİYOR O KADAR BORCUM VAR ANLIYCANIZ.AMA AİLEM HERTÜRLÜ KABUL EDER ANNEM ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLSİN DİYOR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?