- Konu Sahibi Kingdom9821
Hiçte değil güzelsin bencede.Çok takıyosan düzenli yüz yogası yaparak çok şeyi değiştirebilirsin.Konularda daha öncede yazmıştım benim kaşlarım düşüktü hep üzgün gibi ama kalktı şimdi.Mucize parmaklarında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Begenen seni bu halinle begensin bosverÖnceden bunun için bir konu açmıştım sonra kafaya takmamaya çalıştım çenem ağız yapım bir garip önceden tel taktırdım ama hala bir gariplik var sanki çene yapım bozuldu tavşana benziyorum evet evet tavşana benziyorum Eki Görüntüle 2606044 Eki Görüntüle 2606046 normalde kafaya takmamaya çalışıyorum ama videolarda görünce kendimi ağlayasın geliyor abimler bizimki gene tavşan gibi bakıyor diyorlar ağlıyorum geceleri Allahım ben de güzel olmak istiyorum diye sonra dedim ki acaba alt çene mi öne alsak düzelir mi annemler sadece bunun konusunu açtım demedikleri kalmadı dudaklarım incecik zaten arkadaşlarım hep söylüyor bir burnum güzel konuşurken ağzım bir garip insanlar bakıyor bu sefer kendimi kasıyorum gülerken aklıma ne kadar çirkin olduğum aklıma gelince gülmemeye çalışıyorum veya ağzımı kapatıyorum fotoğraflarda çok güzelim ama videolarda o kadar çirkinim ki anlatamam benim iki abim var aşırı yakışıklılar geçen arkadaşlarım şey dedi onlar bu kadar yakışıklıyken sen nasıl böyle oldun tarzı konuştular orada o kadar kırıldım ki çirkinim ben ya çirkin yüzüme bir müdahale de yapamam muhafazakar ailem var yaptırmazlar zaten izin verselerde param yok öğrenciyim sınava hazırlanıyorum güzel kızlara o kadar özeniyorum ki hep dua ediyorum Allah’a güzellik istiyorum sonra hani diyorlar ya Allah çirkin şansı versin diye o da yok bari o olsa
Begenen seni bu halinle begensin bosverÖnceden bunun için bir konu açmıştım sonra kafaya takmamaya çalıştım çenem ağız yapım bir garip önceden tel taktırdım ama hala bir gariplik var sanki çene yapım bozuldu tavşana benziyorum evet evet tavşana benziyorum Eki Görüntüle 2606044 Eki Görüntüle 2606046 normalde kafaya takmamaya çalışıyorum ama videolarda görünce kendimi ağlayasın geliyor abimler bizimki gene tavşan gibi bakıyor diyorlar ağlıyorum geceleri Allahım ben de güzel olmak istiyorum diye sonra dedim ki acaba alt çene mi öne alsak düzelir mi annemler sadece bunun konusunu açtım demedikleri kalmadı dudaklarım incecik zaten arkadaşlarım hep söylüyor bir burnum güzel konuşurken ağzım bir garip insanlar bakıyor bu sefer kendimi kasıyorum gülerken aklıma ne kadar çirkin olduğum aklıma gelince gülmemeye çalışıyorum veya ağzımı kapatıyorum fotoğraflarda çok güzelim ama videolarda o kadar çirkinim ki anlatamam benim iki abim var aşırı yakışıklılar geçen arkadaşlarım şey dedi onlar bu kadar yakışıklıyken sen nasıl böyle oldun tarzı konuştular orada o kadar kırıldım ki çirkinim ben ya çirkin yüzüme bir müdahale de yapamam muhafazakar ailem var yaptırmazlar zaten izin verselerde param yok öğrenciyim sınava hazırlanıyorum güzel kızlara o kadar özeniyorum ki hep dua ediyorum Allah’a güzellik istiyorum sonra hani diyorlar ya Allah çirkin şansı versin diye o da yok bari o olsa
Bence çok sevimlisin tatlım böyle şeyleri düşünüp kendini hiç üzmene inan ki gerek yok. Konuşanları da takma sen çok güzelsin ve çok sevimlisin bence ayrıca ben tavşanlara bayılırım herkes seni sevimli ve güzel bulduğu için tavşana benzetiyo kesinÖnceden bunun için bir konu açmıştım sonra kafaya takmamaya çalıştım çenem ağız yapım bir garip önceden tel taktırdım ama hala bir gariplik var sanki çene yapım bozuldu tavşana benziyorum evet evet tavşana benziyorum Eki Görüntüle 2606044 Eki Görüntüle 2606046 normalde kafaya takmamaya çalışıyorum ama videolarda görünce kendimi ağlayasın geliyor abimler bizimki gene tavşan gibi bakıyor diyorlar ağlıyorum geceleri Allahım ben de güzel olmak istiyorum diye sonra dedim ki acaba alt çene mi öne alsak düzelir mi annemler sadece bunun konusunu açtım demedikleri kalmadı dudaklarım incecik zaten arkadaşlarım hep söylüyor bir burnum güzel konuşurken ağzım bir garip insanlar bakıyor bu sefer kendimi kasıyorum gülerken aklıma ne kadar çirkin olduğum aklıma gelince gülmemeye çalışıyorum veya ağzımı kapatıyorum fotoğraflarda çok güzelim ama videolarda o kadar çirkinim ki anlatamam benim iki abim var aşırı yakışıklılar geçen arkadaşlarım şey dedi onlar bu kadar yakışıklıyken sen nasıl böyle oldun tarzı konuştular orada o kadar kırıldım ki çirkinim ben ya çirkin yüzüme bir müdahale de yapamam muhafazakar ailem var yaptırmazlar zaten izin verselerde param yok öğrenciyim sınava hazırlanıyorum güzel kızlara o kadar özeniyorum ki hep dua ediyorum Allah’a güzellik istiyorum sonra hani diyorlar ya Allah çirkin şansı versin diye o da yok bari o olsa
Fotoyu kaldircaktim vakti doldu mune baskanimdan rica edeyim bari.Sagol, herseye sukretmeliyiz, senin de burnun cok guzel, cenende de zor birsey yok bir dolguluk is var diyor bak herkes.
Artik herseyin cozumu var.
Inan bana Rabbim her detayini sana gore yuz sekline gore ozene bozene yapmis sen disariya kulak asma kendini begen kendinle barisik ol sana laf soyleyenlerle zaten diyolog kurma benim burnumda hafif egrilik var farkediliyor dikkatli bakilinca aaa burnun egrimi diyenler oluyor evet Rabbim boyle guzel yakistirmis cok seker duruyor dimi diyotum yamuk burun mu seker durur diyenler olunca Rabbim sizede yamuk beyin vermis disardan gorunmesede yansitiyorsunuz ben bisey diyormuyum deyip kendi konumu kapattiriyorumÖnceden bunun için bir konu açmıştım sonra kafaya takmamaya çalıştım çenem ağız yapım bir garip önceden tel taktırdım ama hala bir gariplik var sanki çene yapım bozuldu tavşana benziyorum evet evet tavşana benziyorum Eki Görüntüle 2606044 Eki Görüntüle 2606046 normalde kafaya takmamaya çalışıyorum ama videolarda görünce kendimi ağlayasın geliyor abimler bizimki gene tavşan gibi bakıyor diyorlar ağlıyorum geceleri Allahım ben de güzel olmak istiyorum diye sonra dedim ki acaba alt çene mi öne alsak düzelir mi annemler sadece bunun konusunu açtım demedikleri kalmadı dudaklarım incecik zaten arkadaşlarım hep söylüyor bir burnum güzel konuşurken ağzım bir garip insanlar bakıyor bu sefer kendimi kasıyorum gülerken aklıma ne kadar çirkin olduğum aklıma gelince gülmemeye çalışıyorum veya ağzımı kapatıyorum fotoğraflarda çok güzelim ama videolarda o kadar çirkinim ki anlatamam benim iki abim var aşırı yakışıklılar geçen arkadaşlarım şey dedi onlar bu kadar yakışıklıyken sen nasıl böyle oldun tarzı konuştular orada o kadar kırıldım ki çirkinim ben ya çirkin yüzüme bir müdahale de yapamam muhafazakar ailem var yaptırmazlar zaten izin verselerde param yok öğrenciyim sınava hazırlanıyorum güzel kızlara o kadar özeniyorum ki hep dua ediyorum Allah’a güzellik istiyorum sonra hani diyorlar ya Allah çirkin şansı versin diye o da yok bari o olsa
ben cirkin bir kiz degil hokka burunlu cok guzel gulen bir gencecik insan görüyorumNormalde ince değil ama gülünce ipincecik oluyor Eki Görüntüle 2606052
Bu mu cirkin?? Sen bence cirkin gormemissin yasin ilerleyince dusuncelerinin gereksiz oldugunu anlarsin bi kere burundan kazaniyosun her seyden once ve ten rengin beyaz... Bizim toplumumuzda sadece bunlar bile olsa zaten guzel kategorisine giriyosun once onu sana soylimNormalde ince değil ama gülünce ipincecik oluyor Eki Görüntüle 2606052
Burnunuzda sorun yok. İlla kusursuz güzellik ölçütlerinde olmak istiyorsanız da size gereken jawline(çene hattı) dolgu ve bişektomi. Dudak dolgusu da basit bir işlem.Önceden bunun için bir konu açmıştım sonra kafaya takmamaya çalıştım çenem ağız yapım bir garip önceden tel taktırdım ama hala bir gariplik var sanki çene yapım bozuldu tavşana benziyorum evet evet tavşana benziyorum Eki Görüntüle 2606044 Eki Görüntüle 2606046 normalde kafaya takmamaya çalışıyorum ama videolarda görünce kendimi ağlayasın geliyor abimler bizimki gene tavşan gibi bakıyor diyorlar ağlıyorum geceleri Allahım ben de güzel olmak istiyorum diye sonra dedim ki acaba alt çene mi öne alsak düzelir mi annemler sadece bunun konusunu açtım demedikleri kalmadı dudaklarım incecik zaten arkadaşlarım hep söylüyor bir burnum güzel konuşurken ağzım bir garip insanlar bakıyor bu sefer kendimi kasıyorum gülerken aklıma ne kadar çirkin olduğum aklıma gelince gülmemeye çalışıyorum veya ağzımı kapatıyorum fotoğraflarda çok güzelim ama videolarda o kadar çirkinim ki anlatamam benim iki abim var aşırı yakışıklılar geçen arkadaşlarım şey dedi onlar bu kadar yakışıklıyken sen nasıl böyle oldun tarzı konuştular orada o kadar kırıldım ki çirkinim ben ya çirkin yüzüme bir müdahale de yapamam muhafazakar ailem var yaptırmazlar zaten izin verselerde param yok öğrenciyim sınava hazırlanıyorum güzel kızlara o kadar özeniyorum ki hep dua ediyorum Allah’a güzellik istiyorum sonra hani diyorlar ya Allah çirkin şansı versin diye o da yok bari o olsa