Artık her gece ağlıyorum

Hiçte değil güzelsin bencede.Çok takıyosan düzenli yüz yogası yaparak çok şeyi değiştirebilirsin.Konularda daha öncede yazmıştım benim kaşlarım düşüktü hep üzgün gibi ama kalktı şimdi.Mucize parmaklarında

Önceden bunun için bir konu açmıştım sonra kafaya takmamaya çalıştım çenem ağız yapım bir garip önceden tel taktırdım ama hala bir gariplik var sanki çene yapım bozuldu tavşana benziyorum evet evet tavşana benziyorum Eki Görüntüle 2606044 Eki Görüntüle 2606046 normalde kafaya takmamaya çalışıyorum ama videolarda görünce kendimi ağlayasın geliyor abimler bizimki gene tavşan gibi bakıyor diyorlar ağlıyorum geceleri Allahım ben de güzel olmak istiyorum diye sonra dedim ki acaba alt çene mi öne alsak düzelir mi annemler sadece bunun konusunu açtım demedikleri kalmadı dudaklarım incecik zaten arkadaşlarım hep söylüyor bir burnum güzel konuşurken ağzım bir garip insanlar bakıyor bu sefer kendimi kasıyorum gülerken aklıma ne kadar çirkin olduğum aklıma gelince gülmemeye çalışıyorum veya ağzımı kapatıyorum fotoğraflarda çok güzelim ama videolarda o kadar çirkinim ki anlatamam benim iki abim var aşırı yakışıklılar geçen arkadaşlarım şey dedi onlar bu kadar yakışıklıyken sen nasıl böyle oldun tarzı konuştular orada o kadar kırıldım ki çirkinim ben ya çirkin yüzüme bir müdahale de yapamam muhafazakar ailem var yaptırmazlar zaten izin verselerde param yok öğrenciyim sınava hazırlanıyorum güzel kızlara o kadar özeniyorum ki hep dua ediyorum Allah’a güzellik istiyorum sonra hani diyorlar ya Allah çirkin şansı versin diye o da yok bari o olsa
Begenen seni bu halinle begensin bosver
Önceden bunun için bir konu açmıştım sonra kafaya takmamaya çalıştım çenem ağız yapım bir garip önceden tel taktırdım ama hala bir gariplik var sanki çene yapım bozuldu tavşana benziyorum evet evet tavşana benziyorum Eki Görüntüle 2606044 Eki Görüntüle 2606046 normalde kafaya takmamaya çalışıyorum ama videolarda görünce kendimi ağlayasın geliyor abimler bizimki gene tavşan gibi bakıyor diyorlar ağlıyorum geceleri Allahım ben de güzel olmak istiyorum diye sonra dedim ki acaba alt çene mi öne alsak düzelir mi annemler sadece bunun konusunu açtım demedikleri kalmadı dudaklarım incecik zaten arkadaşlarım hep söylüyor bir burnum güzel konuşurken ağzım bir garip insanlar bakıyor bu sefer kendimi kasıyorum gülerken aklıma ne kadar çirkin olduğum aklıma gelince gülmemeye çalışıyorum veya ağzımı kapatıyorum fotoğraflarda çok güzelim ama videolarda o kadar çirkinim ki anlatamam benim iki abim var aşırı yakışıklılar geçen arkadaşlarım şey dedi onlar bu kadar yakışıklıyken sen nasıl böyle oldun tarzı konuştular orada o kadar kırıldım ki çirkinim ben ya çirkin yüzüme bir müdahale de yapamam muhafazakar ailem var yaptırmazlar zaten izin verselerde param yok öğrenciyim sınava hazırlanıyorum güzel kızlara o kadar özeniyorum ki hep dua ediyorum Allah’a güzellik istiyorum sonra hani diyorlar ya Allah çirkin şansı versin diye o da yok bari o olsa
Begenen seni bu halinle begensin bosver

Bence çok sevimlisin tatlım böyle şeyleri düşünüp kendini hiç üzmene inan ki gerek yok. Konuşanları da takma sen çok güzelsin ve çok sevimlisin bence ayrıca ben tavşanlara bayılırım herkes seni sevimli ve güzel bulduğu için tavşana benzetiyo kesin 😉😍

Ben sende bir kusur göremedim? Gayet te normalsin.
Senin tek kusurun kendini sevmemen. Kendini Sev kendine Saygı duy.. Gerisi çorap söküğü gibi gelir :)
Seni üzenler kıranlar varya onları iyi takip et uzaktan
Bunu neden dediğimi ilerde anlarsın.

Böyle burun yaptırmak için milyarlar veriyor insanlar. Dislerinde çok güzel, dudağında ince değil. Doğal işte ne güzel.

Azıcık gıdın var, o da gidi egzersizleriyle kayboluyor.

Öz güvenini asla kaybetme lütfen. Mis gibi yüzün var maşaallah.

Estetiksiz hemen hemen herkesin agzi, dudaklari ve cene yapisi öyle zaten. Gidi da var cogu kiside.

Estetik olmus insanlari gördügümüz icin bizde anormallik var saniyoruz.
Kimse jawline ile dogmuyor kimse gidisiz dünyaya gelmiyor :D

Bu arada burnun cok tatliymis. Fazla inceleme kendini ve dert cikarma dertsiz basina. Kendini sev yeter

Bunun tedavisini dis hekimliği fakültelerinde ücretsiz yapıyorlar. Sadece en azından 2 sene bekleme süresi var.

Size 2 ya da 3 sene (ya da daha fazla) sonrasına randevu veriyorlar.

Siz sıranız geldiği zaman cene cerrahisi uzmanına görünüyorsunuz. Uzman sizden kan tahlili ve panoramik film istiyor. Varsa 20 lik çene dişlerinizi çekiyor. Eğer kronik bir hastalığınız yoksa iki çeneniz ciddi bir ameliyat ile birbirine orantılı hale getiriliyor.

Sizin durumunuzda üst çene damak kışından azıcık içeri çekilecek.

Ameliyattan sonra diş teli tedavisi ile dişler de birbirine orantılı hale gelecek.

Ben eski bir ortodonti hastasıyım. Çene bozukluğum yoktu. Fakat diş çarpıklığı vardı. Özel bir hekime tedavimi yaptırdim. ..tahliller filmler ... 20 liklerim çekildi. 2 ader sağlıklı diş çekildi. Toplam 6 adet dis çektirdim.

Teller takıldı. Anında inanilmaz kilo verdim. Bir iskelet gibiydim. Çenelerimde çılgın bir baskı ve agri yasiyordum. Dilim ve ağız icim daima yara oluyordu.

Yemek yemek iskence olmuştu.

Ama şimdi ayiptir söylemesi inci dizisi gibiyim.

Benim üst çenesi önde olan arkadasim da hekimime gelip tel tefavisi istedim

Doktor tel tedavisi ile dişlerinizi geri alabilirz. Ama ceneniz önce olduğu sürece alt çene ile orantili bir sekle sokamayız. Öncelikle çenenizi olmasi gereken yere aldirmaniz lazim. Ama cok cok rahatsiz degilseniz bu işe girmemenizi öneririm. Cene ameliyati zordur. dedi.

Arkadaşım vazgecti.

Durum budur.

Inan bana Rabbim her detayini sana gore yuz sekline gore ozene bozene yapmis sen disariya kulak asma kendini begen kendinle barisik ol sana laf soyleyenlerle zaten diyolog kurma benim burnumda hafif egrilik var farkediliyor dikkatli bakilinca aaa burnun egrimi diyenler oluyor evet Rabbim boyle guzel yakistirmis cok seker duruyor dimi diyotum yamuk burun mu seker durur diyenler olunca Rabbim sizede yamuk beyin vermis disardan gorunmesede yansitiyorsunuz ben bisey diyormuyum deyip kendi konumu kapattiriyorum 😃😃bosver guzelimm yani duyma he de gec

merhaba ben de 17 yaşındayım. her gün kendimde bir kusur buluyorum. kendimle çoğu zaman barışık kalmaya çalışsam da en ufak bir durumda 'hayır olmaz ben de onlar gibi olmak istiyorum' diyorum. aslında böyle konuşmamız hiç doğru değil. her birimiz farklıyız ve bize kusur gibi gözüken şeyler ile güzeliz aslında. tüm insanlar, fabrikadan çıkmış ürünler gibi aynı olsaydı o zaman hangimizin yüzünde samimiyet, güzellik, şirinlik kalırdı ki? bizim kusur saydığımız şeyler aslında bizi biz yapan, bizi güzel yapan şeyler. yaşlarımız yakın olduğu için sizi çok iyi anlıyorum. ancak tüm bu düşüncelerin gelip geçici olduğunu düşünüyorum.
gerçekten dürüst bir şekilde söylüyorum bunu. sizin gibi gülen insanlar bana hep aşırı samimi gelmiştir. evet alt çeneniz sanırım biraz geride fakat bu sizi asla ama asla kötü göstermiyor. eğer bu düşünceleriniz geçmez ise mesleğinizi elinize aldığınızda isterseniz bir operasyon ile kolayca istediğiniz görünüme sahip olabilirsiniz. bence bu çok gereksiz. dediğim gibi kusur saydığınız bu şey sizi farklı yapan, sizi siz kılan şey.
bu düşünceleri en kısa sürede kafanızdan atmanız dileği ile. lütfen kendinizi üzmeyin. siz çok güzelsiniz ve kalbiniz de çok güzel 💛 ay bir de burnunuz mükemmel allahım tü maşallah 🌻

İnsanlar insanlar insanlar.. Asla susmazlar. Çene yapın düzgün olsa başka bi yerine takılırlardı emin ol. Bizimkilerde kaç yaşına geldin hala sivilcelerinle uğraşıyosun vs diyor bende bunu takıyorum. Sivilcelerim yokken kaş yapımı eleştiriyorlardı o düzgünken tüylerimi.... Bu asla bitmez yapman gereken tek şey kulaklarını herkese kapatmak, kendini cok sevmek herseyinle.💞

Normalde ince değil ama gülünce ipincecik oluyor Eki Görüntüle 2606052
Bu mu cirkin?? Sen bence cirkin gormemissin yasin ilerleyince dusuncelerinin gereksiz oldugunu anlarsin bi kere burundan kazaniyosun her seyden once ve ten rengin beyaz... Bizim toplumumuzda sadece bunlar bile olsa zaten guzel kategorisine giriyosun once onu sana soylim

Ayyy kuzucum derslerine çalış iyi bir üni kazan. Mesleğini eline aldığin zaman ne kadar güzel olduğunu bir kez daha anlayacaksın. Bence güzelsin sanki özgüven problemin var gibi. Takılma çevrende boş boş konuşanlara.

Burnunuzda sorun yok. İlla kusursuz güzellik ölçütlerinde olmak istiyorsanız da size gereken jawline(çene hattı) dolgu ve bişektomi. Dudak dolgusu da basit bir işlem.

Gayet güzelsiniz, yaşınız da genç elbet daha çok oturacaktır zamanla yüzünüz.

Ünlüler genelde yüz yogası tavsiye ediyorlar, bir araştırın derim ücretsiz bir seçenek olarak.

çene geriliğin var.. kücücck bi cene protezi ile herşey değişir... ameliyat da cok pahalı değil muhtemelen...

Back
X