- 24 Mart 2019
- 3.070
- 4.194
- 133
- 39
Tamamdır abla.Ama yengenizin yerinde olmak istemezdimAbimin suanki baldızı anneme oğlunla kardesini tanıştıralım dedi abim başta çok zıpladı bu ihtiyaramı kaldım kaç yaş büyük dedi sonra evlenme teklifi etti
Abla derken benim yasım küçük neden suan yengem aşırı mutlu abimde mutluTamamdır abla.Ama yengenizin yerinde olmak istemezdim
Eğer aracı illa evleneceksin, bundan iyisini bulamazsın, bu adama nikahı kıymazsan bir daha yüzüne bakmam falan demediyse bu kızın ahı tutmaz. Allah akıl fikir vermiş. Arada aracı olunca evlenmek şartı mı var ki…Aracı ile evlenmiş evlenirken. Bosanirken yanımda nasıl beddualar ediyordu aracı olanlara. Kız da naif iyi bir kızdır normalde. Ama nasıl içten beddualar. Allah o aracı olanların da evini barkini yıksın falan şeklinde. O kızın beddualarini duyduktan sonra dedim kimseye aracı olunmaz.
Büyük konuşmak istemem ama inşallah ben kimseye aracı olmam görücü usulü gerçekten çok riskli ve zor bazı insanlarda ego, kibir zirvede. Yukarıda anlattığım olay çok ağırıma gitti sağolsunlar ailemin desteğine rağmen zor atlattım.Yaş sınırı koymak bence yanlış. Bunun olgunlukla yani karakterleri ilgisi var. Bana sevdiğim bir ablam ve eşi tarafından yani bir aile aracılığıyla bir öneri sunuldu önerilen kişi o aileye ben evlenmek istiyorum demiş ben de Ankara, Çanakkale ve Uşak gibi üç farklı şehirlerde bağlantısı olmasına rağmen tamam bir konuşalım bakalım diye olumlu yaklaştım. (Fırsat verdim) Beyefendi beni instagramdan eklemiş ama bir hafta içinde sadece iki kez zoraki yazışabildik. İnstagramın hikâye bölümünden sinsi sinsi izliyor ama tanımak gibi bir çabası yok. Adam tek kelimeyle kasıntı (tabirimi mazur görün) Sürekli yoğun ve yorgun. Şu kadar gün üç farklı ile gidip geliyormuş ve haftada bir günü kalıyormuş. O günde Eskişehir'e gelemezmiş ailesinin yanına Çanakkale'ye gidiyormuş. Artık kimse kimseyi insan yerine koyup saygı duymuyor. Özellikle de kadın olsun erkek olsun iletişimsiz insan çekilecek gibi değil. Özetle ben de aracı olan abla ve abime kimseye kendimi zorla kabul ettiremem dedim. Ama doğru ama yanlış ama yaptığı saygısızlık çok onurumu kırdı. Öneriyi sunan aile de haliyle çok bozuldu. Kusura bakma lütfen bilemedik demekle yetindiler. Böyle bir durumda siz olsanız ne yapardınız?
Yeni üye 2 sene önceki konuyu ne hortlatıyorsun yazmadan önce bi tarihe baksaydınYaş sınırı koymak bence yanlış. Bunun olgunlukla yani karakterleri ilgisi var. Bana sevdiğim bir ablam ve eşi tarafından yani bir aile aracılığıyla bir öneri sunuldu önerilen kişi o aileye ben evlenmek istiyorum demiş ben de Ankara, Çanakkale ve Uşak gibi üç farklı şehirlerde bağlantısı olmasına rağmen tamam bir konuşalım bakalım diye olumlu yaklaştım. (Fırsat verdim) Beyefendi beni instagramdan eklemiş ama bir hafta içinde sadece iki kez zoraki yazışabildik. İnstagramın hikâye bölümünden sinsi sinsi izliyor ama tanımak gibi bir çabası yok. Adam tek kelimeyle kasıntı (tabirimi mazur görün) Sürekli yoğun ve yorgun. Şu kadar gün üç farklı ile gidip geliyormuş ve haftada bir günü kalıyormuş. O günde Eskişehir'e gelemezmiş ailesinin yanına Çanakkale'ye gidiyormuş. Artık kimse kimseyi insan yerine koyup saygı duymuyor. Özellikle de kadın olsun erkek olsun iletişimsiz insan çekilecek gibi değil. Özetle ben de aracı olan abla ve abime kimseye kendimi zorla kabul ettiremem dedim. Ama doğru ama yanlış ama yaptığı saygısızlık çok onurumu kırdı. Öneriyi sunan aile de haliyle çok bozuldu. Kusura bakma lütfen bilemedik demekle yetindiler. Böyle bir durumda siz olsanız ne yapardınız?
Aynen ya o kadar çok bekar var ki etrafımda hiç biri birbirine uymuyorBen de düşünüyorum bekar arkadaşlarımı , hiçbirisi birisine uymuyor
Konu üzerine ben de yaşadığım bir olaydan örnek verdim sadece hepsi bu. Zamanına da dikkat etmedim açıkçası. Amacım eski konuyu hortlatmak değildi. Olayı yazdım ve siz olsanız ne yapardınız? Diye bir soru sordum.Yeni üye 2 sene önceki konuyu ne hortlatıyorsun yazmadan önce bi tarihe baksaydın
Lütfen kimse kimseye pısırık, sessiz, güyya kendini ağırdan sattığını zanneden letişim yoksunu insanları önermesin. Özellikle de erkeklerde bu belirsizlikler, çıkmazlar çok zor. Erkeğin cilvelisi, nazlısı çekilmiyor. Cilve, naz kadına yakışıyor.Bir kere yaptım tövbe ettim.Iyi olur Allahtan kötü olur senden bilinir şaşmaz.
Ama kimse sizin yazdığınızı görmeyecek ilk mesaja cevap verecek o yüzden konu açınKonu üzerine ben de yaşadığım bir olaydan örnek verdim sadece hepsi bu. Zamanına da dikkat etmedim açıkçası. Amacım eski konuyu hortlatmak değildi. Olayı yazdım ve siz olsanız ne yapardınız? Diye bir soru sordum.
Valla bana hiç denk gelmedi.bence kapandı o devirKızlar ben evleneyim, çocuk sahibi olayım diyorum. Neyse ortamımda kimse yok. Ben de bir kaç arkadaşıma söyledim, birileriyle tanıştırın beni, aracı olun gibisinden. Tabi olurus filan dediler. Hatta dua ediyoruz senin için dediler. Sonra geriye dönen kimse olmadı. İnsanlar artık böyle şeylere karışmak istemiyor mu diye de düşündüm sanki. Bu ara yaşım ileri acaba ondan mı bilmiyorum. (40a geldim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?