Artık insanlar aracı olmuyor mu?

ama öyle sessiz sakin adamı efendi, ideal koca diye gören de çok
bilmiyorlar (düşünmüyorlar) ki ilişkide pısırık, konuşmayı bilmeyen, kendini ifade edemeyen, hatta ne istediğini bile bilmeyen birisi

ya bence bizim toplum hakkaten kendini tanımaktan aciz, daha kendini bilmeyen birileri bir de ilişki için birini birine önereek de o da münasip olacak. zor yani.

Aynen ya.bir de bizim millette kimse kimseye kötü demiyor nedense.haberlerde katili konuya komşuya soruyorlar herkes çok iyiydi kendi halindeydi falan filan diyor.bir tanw o tipten hayır gelmezdi belliydi zaten demiyor.hiçbiri mi belli etmiyordu ne olduğunu?.

Bence insanlar aracı olmama konusunda haklılar çünkü farz edelim kötü oldu anlaşamadılar daha flört aşamasında ayrıldılar direkt söylenecek cümle sizin yüzünüzden böyle oldu siz bana böyle birini nasıl layık görürsünüz? Bunun sonu aralarının tamamen bozulmasına ve birbirlerinden uzaklaşmaya kadar gider. En iyi arkadaşım için de olsa şahsen ben asla böyle ağır, ciddi bir sorumluluğu almak istemem hele ki bu devirde boşanmalar zirve yapmışken.

Bu devirde aracı olmamak en iyisi. Çünkü genelde üçüncü şahıs, haksız da olsa suçlu ilan ediliyor.

Ben eşimle 34 yaşımda görücü usulü tanıştım ve 6 ay sonra evlendim. Bir dönem bende evliliği kafama çok takmıştım, sonra oluruna bıraktım. Kafamı dağıtmak için belediyenin kurslarından birine yazıldım. Oradaki bir bayan kuzeni ile tanıştırdı beni, ilkin olmaz diye düşündüm ama şans verdim ikimize de, ikinci buluşmamız da bana eşim, gözlerin çok güzel demişti ve benim ağzımdan " bu gözler ömür boyu sana baksın" diye bir cümle çıktı o an ben bile şaşırdım, utandim çünkü istemsizce çıktı bu cümle ağzımdan (belki de kader) ama eşimin hoşuna gitmiş. Kafana takmayı bırak sürekli evlenemedi diye gezinen biri inan çok itici oluyor, yeni ortamlara gir, yeni bir çevre edin kendine inan böyle tanışılıyor. Geç bir yaş bence de 40 yaş ama imkansız değil, İMKAN SENİN ELİNDE....

Ben şahsen kimseye kefil olamam, kimseyi çok iyi tanıyamayız diye düşünüyorum. Kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım var bekar ama kimseyi yanına yakıştıramıyorum, bu olur mu diye düşündüklerin çıkıyor arada ama yok bi fiyaskosu çıkıyor. Çıkmayana denk gelsem tanıştırır mıyım bilemiyorum.

Bir laf vardır " iyi olur Allah'tan kötü olur kuldan" diye. Artık insanlar kötü olmaktan korkuyor o işlere girmek istemiyor. Bir sorun olur sen tanıştırdın derler diye. Ben de sizin gibiyim aile sahibi olmak istiyorum. Keşke birileri aracı olsa da kendim gibi birini bulsam. O kadar isterim ki... Ama işte bu devirde kimin ne olduğu belli değil. Millet o işlere girmekten çekiniyor galiba

Aslinda aracı olunsa guzel olur. Bir suru evlenmek isteyip evlenemeyen kadin erkek var. Birilerinin onlari tanistirmasi gerekiyor ama kötü olunca aracıya beddua ediyorlar iyi olunca nasip kısmet diyorlar. Ben de bu yüzden istemem bu işlere girmek.

Benim abim var 39 yaşında keşke sizi tanıştırabilseydim o da evlenmek istiyor annemde ona kız bulamadı. Memur isteyen oluyor zengin olsun istiyor kadınlar ve haklılar da çünkü bende maddi durumu iyi birini isterim kimseye kızamıyorum. İyi insanlarla karşılaşırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…