Artık insanlar aracı olmuyor mu?

benim bi yakınım da senin duurmunda yıllar oldu hala bulamadık birilerini valla zor canım bilemedim kendi çevrenden bulmaya çalışsan olmaz mı

Geleneksel tipler böyle bakıyor.
Kendilerinden 10-15 yaş büyük adamlarla evlenir sırf koca olsun diye.
Aklı başında eğitimli para kazanan genç bir kız zaten yaşıtlarıyla Olur bırakmazlar.
Benim kuzenlerim mesela biri diş hekimi henüz okul bitemeden buldu bitince de evlendi çocuk da doktor aralarında 3-4 yaş var .
Ama işte parası olmayan genç kız ne yapsın ben olgun seviyorum diye yalandan kendini kandırır koca adamla evlenir sonra iç geçirir yaşıtı erkeklere baktıkça

Walla parası olmayan kızlar daha dengini buluyor sanki ben çevremde okuyup iş sahibi olmayan kızların hiç dengi olmayan biriyle evlendiğini görmedim onlarda dengini arıyor. Yaş olarak ya yakın yaş yada küçük oluyor bulduğu kişiler. Bunun meslek ile hiçbir alakası yok bence. Mesleği olmayan kızlarda çok kriterli. Tipe işe güce bakıyor

Bir arkadasim 40 yaslarinda evlenmek istiyor adam 25 yaşında kızlara bakıyor en fazla 30 kızlar istemiyor hep kız peşinde.
Adamın parası var ama tip yok hala kız peşinde .
Kaç senedir yalnız sürekli bırileriyle görüşüyor olmuyor tabi.
Kaç kere aldatıldı terk edildi yani akillanmadi

Hak ediyor. Bak iste bu arkadaşında dengi olmayan kadınların peşinde olduğuiçin olmuyor olmazda. Yani bunun kızı erkeği yok. Kızlarda parası olduğu halde yaşça büyük adamı kabul etmiyor

Hak ediyor. Bak iste bu arkadaşında dengi olmayan kadınların peşinde olduğuiçin olmuyor olmazda. Yani bunun kızı erkeği yok. Kızlarda parası olduğu halde yaşça büyük adamı kabul etmiyor
Hep yalniz hep mutsuz .
Yani diyirum daha dengin olgun ne istediğini bilen kadinlara bak .
Dinlemiyor kendi bildiğini okuyor sonra hüsran.
Bu kafayla bulamaz zaten.
Başına gelmeyen kalmadı .
Yani şöyle yaşını göstermeyen fit yakışıklı olsa belki bulur da oda yok .
Insanlar hiç kendine bakmıyor ama hep en iyisini istiyor .
Ben iyi bir adamım niye olmuyor diyor iyi olmak göreceli hem ne kadar iyisin yani .
Heyecan vermiyorsun karşındakine.
Evin araban iyi bir maaşın var diye bir kız gelse zaten seni aldatır arkadan .
Kızlar geliyor yiyor içiyor gidiyor.
Tanıştırmak istedim kendi arkadaş grubumdan birini istemedi yaşı büyük dedi artık ne diyeyim kendi bilir ama bu kafayla zor

Genel olarak toplum daha asosyal ve bireysel bir yöne doğru gidiyor. Eskiden herkese elbirliğiyle iyi kötü biri bulunurmuş şimdi kimse kimseye kefil olmuyor çünkü kimse kimseyi tanımıyor, tanımaya çalışmıyor, herkes bireysel hayatlar sürüyor .. toplum kültürünün kaybolması buyuk sorun bence.

Hak ettiğini yaşıyor. Dediğiniz gibi bu kafayla çok çeker bende 31 yaşındayım demek 40 yaşında adam ile mi olacam hayır en fazla 5 yaş büyük olsun daha da fazlasını istemem. Oda seversem. Yani kadınlarda kriterli belki erkeklerden daha çok. Sevmediğim bir adamla evlenip nşye kendime hayatı zindan edeyim ki.

Aracı olmak riskli ama bunun dışında da erkek azlığı var sanki. Benim çevremde de evlenmek isteyen kızlar oluyor. Ama bekar erkek düşündüğümde çok az.

Birilerine araci olmak cok riskli, ben olmazdim.

Ben de bir arkadaşımla akrabami tanıştırdım. Israrla da uyardım bakın sadece bir kez tanistiriyorum siz kendiniz tanıyın diye. Ona rağmen sonradan bana arkadaşım dedi sen onu bize nasıl layık gördün. Tuhaf biri mi ne demişti. Bana göre iyi biri ama ben ne bileyim sevgiliyken nasıl.

Bir de bu olaydan sonra başka bir arkadaşım boşandı. Aracı ile evlenmiş evlenirken. Bosanirken yanımda nasıl beddualar ediyordu aracı olanlara. Kız da naif iyi bir kızdır normalde. Ama nasıl içten beddualar. Allah o aracı olanların da evini barkini yıksın falan şeklinde. O kızın beddualarini duyduktan sonra dedim kimseye aracı olunmaz. İyi olur Allah nasip etti derler, teşekkür etmezler. Kötü olunca senden bilirler.
Herkes kendi bulsun. Biraz sosyal olun ay sizde :)
Benim bir arkadasim da hem evlenmek istiyor hem evden işe işten eve. Kriterleri de yüksek. İlla çok yakışıklı olacak. Ama Allah için kendi de o kadar güzel değil. Fit de değil. Ama jön tipli cocuklar istiyor. Neyse onu geçtim sosyal medyadan buluyor herkes biraz orda aktif ol insanlara yürü diyorum ben yapamam diyor. Ee gökten de inmeyecegine göre.

Evet haklısın.
Yani insan dengiyle olmak ister gezip tozmak ister 10 yaş büyük adam bunları yapamaz yapsa da yorulur .
Uyum olmaz arada.
Bunlar 40 ini devirmiş yaşayacağını yaşamış şimdi de genç tecrübesiz kiz arıyorlar ki kolay yonetebilsinler kazandıkları üç kuruşa güveniyorlar işte .
37 yaşındayım bana bile sıkıcı geliyor o adam da genç birine düşünemiyorum yani.

Beni biriyle tanıştırdılar iki arkadaşım, biz de çok yakınız onların da çok yakını ancak biz hiç uyuşmadık yani böyle nasıl diyim adamla yan yana oturamadım bile. Eh kalsın dedim sonra gelen geldiği yerden gelir.

Ben???

Herkesin hayalleri çok büyük valla .
Bu biraz sosyal medya etkisi .
Güzel güzel kadınlar adamlar gösteriliyor insanlarda bunları görünce istiyorlar işte.
Güzel bir adam kaslı boylu poslu iyi bir mesleği var orda profil açıyor bir sürü takipcisi var ordan para kazanıyor reklam alıyor bizim kızlar öyle birini istiyor .
Sosyal medya ilişkileri mahvetti.
Kadına adam Porsche alıyor kadın diyor böyle koca istiyorum.
Türkiye'nin yüzde beşi o insanlar halbuki bunu bilmiyor .
Böyle birini bulurum hayalinde herkes.
Erkeklerde öyle.
Kız çok güzel sosyal geziyor sürekli marka kıyafetler çantalar adam diyor böyle kız olmalı .
Kendine bakmalı yahu kardeşim o kendine bakmalı da onun harcadığı para senin on maaşın yani.
Bu sefer cevresindekini beğenmiyor.
Sosyal medya etkisinde insanlar o yüzden ilişkiler yürümüyor yada hiç başlamıyor.
Sosyal medya hep daha iyisini bulursun mesajı veriyor insanlara .
En ufak bir şeyde ilişkiler bitiyor çünkü uğraşmaya değmez daha iyisi var seni bekliyor.
Tanıdığım 40 yaş üstü evlenmeyen erkeklerde hep bu var daha iyisini bulurum umudu ve yalnızlık çoğu insan bunalımda .
Sosyal medyanın esiri sürekli onlinelar.
Allah akıl fikir versin ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…