Kızlar ben evleneyim, çocuk sahibi olayım diyorum. Neyse ortamımda kimse yok. Ben de bir kaç arkadaşıma söyledim, birileriyle tanıştırın beni, aracı olun gibisinden. Tabi olurus filan dediler. Hatta dua ediyoruz senin için dediler. Sonra geriye dönen kimse olmadı. İnsanlar artık böyle şeylere karışmak istemiyor mu diye de düşündüm sanki. Bu ara yaşım ileri acaba ondan mı bilmiyorum. (40a geldim)
Kimse istemiyordur 40 oluncaKızlar ben evleneyim, çocuk sahibi olayım diyorum. Neyse ortamımda kimse yok. Ben de bir kaç arkadaşıma söyledim, birileriyle tanıştırın beni, aracı olun gibisinden. Tabi olurus filan dediler. Hatta dua ediyoruz senin için dediler. Sonra geriye dönen kimse olmadı. İnsanlar artık böyle şeylere karışmak istemiyor mu diye de düşündüm sanki. Bu ara yaşım ileri acaba ondan mı bilmiyorum. (40a geldim)
40 yaşındaki insanlar nasıl evleniyor peki. Madem kimse istemiyor.Kimse istemiyordur 40 olunca
Sizi anlıyorum can sıkıcı bir durum yalnız yaşama düşüncesi. Ama bu duruma odaklanacağınıza kafanızı meşgul edecek uğraşlar bulsanız psikolojik olarak daha iyi hissederseniz. Evlilik olayını da oluruna bırakın. İnşallah yakın zamanda karşına iyi biri çıkar.Kızlar ben evleneyim, çocuk sahibi olayım diyorum. Neyse ortamımda kimse yok. Ben de bir kaç arkadaşıma söyledim, birileriyle tanıştırın beni, aracı olun gibisinden. Tabi olurus filan dediler. Hatta dua ediyoruz senin için dediler. Sonra geriye dönen kimse olmadı. İnsanlar artık böyle şeylere karışmak istemiyor mu diye de düşündüm sanki. Bu ara yaşım ileri acaba ondan mı bilmiyorum. (40a geldim)
Artık herkes sosyal medyadan tanışıyor40 yaşındaki insanlar nasıl evleniyor peki. Madem kimse istemiyor.
Sizi kırmak için yazmıyorum ama aynı okulda çalıştığım 2 kadın, 3 bekar erkek var. Hepsi de 40 yaş üstü. Birileriyle görüşseler de olmuyor. En son 42 yaşındaki bir arkadaş da 31 yaşında bir kadınla evlendi. Erkekler kendilerinden 15 yaş küçük kadınla bile evleniyor ama kadınlarda yaş ilerledikçe işler zorlaşıyor. Tabi bu benim gözlemim40 yaşındaki insanlar nasıl evleniyor peki. Madem kimse istemiyor.
Gorucu olarak Sizin yasinizda ve bekar zor bulunur o yonden dedim. Ya da kendinizden buyuk cocuklu biri cikar onu da siz istemezsiniz muhtemelen. 35 yasinda bekar adam genelde 25 30 yasinda kiz ister. Genel olarak konusuyorum. Ama aşk farkli bisey. Bence kendiniz bi etrafa bakin. Internette cok uygun dogu durust evlilik siteleri var odemeli tabi ki. Cogu durust. Arkadasim 55 yasinda ordan evlendi40 yaşındaki insanlar nasıl evleniyor peki. Madem kimse istemiyor.
Evlendiği adam kaç yaşındaydı ?Gorucu olarak Sizin yasinizda ve bekar zor bulunur o yonden dedim. Ya da kendinizden buyuk cocuklu biri cikar onu da siz istemezsiniz muhtemelen. 35 yasinda bekar adam genelde 25 30 yasinda kiz ister. Genel olarak konusuyorum. Ama aşk farkli bisey. Bence kendiniz bi etrafa bakin. Internette cok uygun dogu durust evlilik siteleri var odemeli tabi ki. Cogu durust. Arkadasim 55 yasinda ordan evlendi
40 yaşındaki insanlar nasıl evleniyor peki. Madem kimse istemiyor.
Etrafımda çok var kendi yaşıtlarıyla evlenen. Yani ben anlamadım 50 yaş üstü olayını.40 yaş üstü tanıdık biri 50 yaş üstü yetişkin çocuklu eşini kaybetmiş biriyle evlendi. Belli bir yaştan sonra aşk yoksa arada böyle mantık evlilikleri yürüyor. Bu herkes için geçerli olacak diye bir şey değil tabi.
Herkes için geçerli değil bu durum. İki bekar dediğiniz şekilde de evlenebilir. 40 yaşında kadın ve erkek arkadaşlarımın arasını evlilik maksadıyla yapmaya çalıştım. Erkek kadını yaştan ötürü eledi. benim çevremde de 40 yaş üstü aşk evliliği yapan yaşları yakın insanlar da var. Ama belli bir yaştan sonra mantık ve eleyicilik daha baskın geliyor.Etrafımda çok var kendi yaşıtlarıyla evlenen. Yani ben anlamadım 50 yaş üstü olayını.
İnşallah gönlünüze göre bir hayat arkadaşınız olurüEtrafımda çok var kendi yaşıtlarıyla evlenen. Yani ben anlamadım 50 yaş üstü olayını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?