Artık insanlar aracı olmuyor mu?

Kimseden bişi beklemeyin bence belli bir yaştan sonra akrabanın bulduğu da çürük oluyor bence . Boşanmış 4 çocuklu tipleri falan bulup getiriyorlar . Aplikasyon denediniz mi en azından bana bunu mu layık gördünüz sinirini yaşamazsiniz

B

Bir tanidigim araci olmus 30 sene once. Erkek tarafi gelini ezmis. Gelin mutsuz bir hayat surmus. 15 sene once kanser olup oldu kadincagiz. Araci cok uzuldu, bunca yil gecti hala anar eski arkadasini.

Ben de araci olmustum 15 sene falan oldu. Kiz arkadasim dir dir dir kocasini semeye cevirdi. Adamin herseyine karisa karisa eze eze kucukttu adami resmen. Cok pismanim.

Nitekim aracilik buyuk sorumluluk. Sonra insanin icinde yara birakiyor. Sizi cok iyi anliyorum ama arkadaslarinizdan biraz sizin ortaminizda bulunayim diye rica edebilirsiniz. Kendiniz gezilere, turlara, gruplara katilmaniz da faydali olabilir. Ama araci olmayanlara da hak vermek lazim.
Bende bir beraberliğe aracı olmuştum . İkiside arkadaşımdı. İki arkadaşımı da malesef kaybettim arkadaşlığımız bitti .

Bence de yok.ben kendine güven ve enerji meselesi olduğunu düşünüyorum.hayata güzel bakan güzel şeyleri de çekiyor.olay bu.çalışma prensibi bu hayatın.hiçbir şeye muhtaç olduğunu düşünmeyeceksin.cesurca yaşayacaksın.en ufak bir kaygıyı hayat hissediyor.3 günlük dünya, aman olmassa olmasın diyeceksin.en kötü ne olabilir ki diyeceksin.
beğenirsin tabi mesajımı,hoşuna gitti dimi ,sevme s.vişme filan ,seversin sen:)
bak damlar bu şimdi dedim kalbim temizmiş:)
kız sen amma kaderci olmuşsun ,hayırdır,kafan iyimi ,ne yedin içtin:)

tanışarak evlenme çağı bitti bacım,artık s.vişerek evlenme çağı.
önce aynı evde yaşayıp,sonra patlatacaksın çocuğu ,en son da düğün yapacaksın
şimdi moda bu ,sen de modaya uymayanlardansın.
şaka bi yana kısmet kuzum kısmet.
Ayy evet.neler neler öğrendik şu sitede.normalde ihtimal bile vermeyeceğim şeyler. Bir de hava basıyor artık millet biz seviştikten sonra tanıştık diye.ya da barda içki içerken birbirimize yazıldık evlendik falan filan.bir de garipseyenlere laf söylüyor millet artık.çok değişik bir dönemdeyiz.bir adamın ya da kadının evlenmek için soyunun sopunun, yedi ceddinin araştırıldığı dönemlerden buralara geldik.

Ayy evet.neler neler öğrendik şu sitede.normalde ihtimal bile vermeyeceğim şeyler. Bir de hava basıyor artık millet biz seviştikten sonra tanıştık diye.ya da barda içki içerken birbirimize yazıldık evlendik falan filan.bir de garipseyenlere laf söylüyor millet artık.çok değişik bir dönemdeyiz.bir adamın ya da kadının evlenmek için soyunun sopunun, yedi ceddinin araştırıldığı dönemlerden buralara geldik.
kız bakire evlendim diye nerdeyse suçlu hissedecek bazı kadınlar kendini:)
ben de bakire evlendim ama gayet başım dik:)
bi dakika ferhans sen misin bunları yazan :)
cık cık cık ,oldu mu ama:)

Kızlar ben evleneyim, çocuk sahibi olayım diyorum. Neyse ortamımda kimse yok. Ben de bir kaç arkadaşıma söyledim, birileriyle tanıştırın beni, aracı olun gibisinden. Tabi olurus filan dediler. Hatta dua ediyoruz senin için dediler. Sonra geriye dönen kimse olmadı. İnsanlar artık böyle şeylere karışmak istemiyor mu diye de düşündüm sanki. Bu ara yaşım ileri acaba ondan mı bilmiyorum. (40a geldim)

Şahsen ben 30 yaşındayım ve asla kimseye aracı olmam. İnsan en yakınındakini tanıyamazken evlilik için aracı olmak çok büyük sorumluluk.

kız bakire evlendim diye nerdeyse suçlu hissedecek bazı kadınlar kendini:)
ben de bakire evlendim ama gayet başım dik:)
bi dakika ferhans sen misin bunları yazan :)
cık cık cık ,oldu mu ama:)
Düşüncelerime ters birşey yazmadim ki durum değerlendirmesi yaptım.yorum katmadım.skor yarıştırıyor artık millet.

Allah hayırlısını versin ben o şekilde iki arkadşımı birleştireyim dedim kavga ettiler saçma sebepten kabak bana patladı tövbe :KK70: bi daha bananee

Bence bu dönem arkadaş tanıştırmasına çok uygun değil. Arkanızı döndüğünüz anda adam uygulamalardan başka kişilerle görüşüyor ve şahsen ben de cesaret edemem.

Benim eşim benden 4 yaş küçük ve çok ayrı dünyalarımız vardı. Sevgili olunca ortak arkadaşımız bizim asla uygun olmadığımızı ve yürümeyeceğin söyledi (yani tanıştır desem uygun görmezmiş demek ki). 2 çocuğumuz ve güzel de bir arkadaşlığımız var.

Diliyorum sizin de karşınıza kendiliğinden ve kolaylıkla düzgün bir adam çıkar.

Kızlar ben evleneyim, çocuk sahibi olayım diyorum. Neyse ortamımda kimse yok. Ben de bir kaç arkadaşıma söyledim, birileriyle tanıştırın beni, aracı olun gibisinden. Tabi olurus filan dediler. Hatta dua ediyoruz senin için dediler. Sonra geriye dönen kimse olmadı. İnsanlar artık böyle şeylere karışmak istemiyor mu diye de düşündüm sanki. Bu ara yaşım ileri acaba ondan mı bilmiyorum. (40a geldim)
Sonra evlenip sorun yaşayacaksınız kabak arkadaşınızın başına patlayacak. Sen tanıştırdın bak neler oldu diye. Ben benzer bir şey yaşadım da gerizekalı iki arkadaşımla da bağlantıyı kopardım. ‘Senin yüzünden’ demişlerdi. Bak aklıma geldi yıllar sonra, yine sinirlendim😒

Bu işler tehlikeli. İyi olur Allah'tan kötü olur kuldan bilinir. Aracısına beddua eden, küfür eden çok insan var😊

Olmuyor net.

Tamamen nasip işi bence. Yazın 31-32 yasında bi adam 40 ına yakin bi kadinla evlendi. Adam gayet yakışıklı gösterişli duyduguma gore çokta efendi birisi. Kadını ise kimse yanina yakıştırmamış.severek evlendiler. Rabbim size de hayırli kısmetler versin

Çevreye göre değişir o durum sanırım. Siz tanışın birileri ile. Yaş aralığınızda bulunan aktivitelere katılın. Evlilik siteleri var onlara katılın. Tanışmak isteyenler çıkacaktır.
Fakat evli erkeklere dikkat edin kesinlikle.

Ay benim teyzemle tanışman lazım. Bayılır çöpçatanlığa. Kaç çifti evlendirdi.
Ama çoğu kimse aracı olmuyor artık. “İyi çıkar Allah’tan, kötü çıkar senden bilirler” diye düşünüyorlar.
Sen yine de birilerinden bekleme. Kendi artı yönlerin neler. Güzel misin, bakımlı mısın, bir gelirin var mı? Uyumlu bir insan mısın? Bir şekilde girdiğin ortamda kendini belli etmelisin.
Ben ikinci evliliğimi 39 yaşında yaptım. Eşim benden 1 yaş küçük. İlk kızımı 42 yaşında doğurdum. Hiç bir şey için geç değildir. İyi düşün, iyiyi çağır 🙏🏻

Bence bu dönem arkadaş tanıştırmasına çok uygun değil. Arkanızı döndüğünüz anda adam uygulamalardan başka kişilerle görüşüyor ve şahsen ben de cesaret edemem.

Benim eşim benden 4 yaş küçük ve çok ayrı dünyalarımız vardı. Sevgili olunca ortak arkadaşımız bizim asla uygun olmadığımızı ve yürümeyeceğin söyledi (yani tanıştır desem uygun görmezmiş demek ki). 2 çocuğumuz ve güzel de bir arkadaşlığımız var.

Diliyorum sizin de karşınıza kendiliğinden ve kolaylıkla düzgün bir adam çıkar.

Valla aynen oyle oldu, adam ciddi düşünüyorum demiş benim arkadaş da ona dayanarak benimle tanıştırmış. Sonra adam dedi ki ben ciddi iliski istemiyorum, dengesizim. Ustüne apptan 30-40 kişiyle muhabbette😵‍💫 sonra aracı olan arkadaşımız gelip özür diledi🙈🙈

Ben de bir arkadaşımı 2 kısı ile tanistirmaya çalıştım.Bir tanesini kabul etti.Adam tanışınca istemedi.Hala ara ara kafama kakar,laf sokar.Birini de yaştan ötürü reddetti.Bir daha asla birini teklif etmem tanış diye.Sizin arkadaşlarınız da pes etmiş olabilir mi

Back
X