Artık iyi düşünemiyorum..

gulbeyaz_31

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
817
40
123
37
Niğde
merhaba ark lar sonunda 3 yıldır çıktığım erkek ark mla sözlendik cumartesi günü ama hiç ummadığım beklemediğim şeyler olarak bu iş oldu.İlk başta babamın çok tepki vereceğini düşünmüştüm aksine babam ve annem hep yanımızda olduklarını söylediler.Fakat bu sefer ortalığı karıştıran farklı kişiler çıktı hiç beklemediğim canım ciğerim dediğim teyzem eniştem ve dayımla yengem..Halbuki herkesten önce onların haberi vardı ama daha beni istemeye gelmeden önce başladılar tavırlara hergün arayıp nie yanımıza gelmiosun falan diolardı biliolar ki ben evde hazırlık yapıorum çünkü benm annem çalışıo ve yardım edecek kimse yok herşeyimi kendim yaptım ben aradıklarında dedim biliosunuz hazırlık yaptığımı die yardım etmeye gelmelerini bırakın benim çağırmam gerekiomuş onları gelin yardıma die.. Neyse erkek ark gil geldiler beni istemeye farklı şehirdeniz bu arada onlar geldiklerinde bi tavırlar anlatamam erkek ark mın bi gözü kaza sonucu göz kapağı yarı kapalı bu durumu kabullenmediler bula bula bunumu buldun dediler annemle babamı kışkırtmaya çalıştılar ama olmadı.. yengem bile biara mutfağa gittiğimde ağzın kulaklarına varıo mutluluğunu çok belli etme bence dedi.. Bunların yanında bana çok destek olan amcalarım halam kusenlerim falanda vardı ama bunlar beni çok yıprattı şimdide araştırma yapmışlar çocuğun ailesi kötüymüş efendim ama biliorumki öncesinde araştırma yapıldığında annemin gözü önünde konuşulmuş ailesi çok ii tanınmış güvenilirmiş die neden bu laflar deişti bi anda anlayamıorum şimdi annemle babam benim yüzümden konuşmuolar onlarla çok kırgınım kendimide suçlu hissediorum..
Biraz uzun oldu galiba ama içimi dökmeye ihtiyacım vardı

zamanla herşey oturu belki amcanların sana yakıştırdıklaırı yada buldukları biri vardı bu yüzden kışkırtıyorlardır annen babana gelince kırgınlar düzlir

bizde biraz zaman bıraktık ama misafirlerimizin önünde yapılmayacak davranışlar oldu onlar bile az çok anlamışlar rezil oldum yani..:gitme:

bula bula onumu buldunn.ne saçma bi söz yhaa lmaz: boşwer canımm.takma kafana.annen baban razıysa dierlerinin önemi yokk..

erkek arkadaşınız için sarf edilen söz çok kırıcı bir söz
dış görünüş önemsizdir demiyorum ama
birinci derecede en önemli şeyde değildir
birinin dış görünüşüne bakıp yargılayan insanlar
yarın bir gün başlarına bir şey gelmeyeceklerden eminler mi
hayat bu ne olacağı hiç olmaz
kimse için bu cümleyi kurmam kurulmasına izinde vermem
sizde vermeyin bence

sıkmamaya çalışıorum canımı ama bi şekilde her gün bu konu açılıo her gün bişeyler duyuyorum sözlendiğime düzgün bi şekilde sevinemedim bile..

Teyze,yenge kabullenmesede olur canım
Annen baban onay veriyomu sen ona bak
Gerisi teferruat

ben zaten baştan tavrımı koymuştum eğer bu insanın bu özelliğinden dolayı bişey derlerse onların insanlığından şüphe ederim demiştim hala aynıyım

boşver canım sen takma onları önemli olan senin mutluluğun sen mutysan gerisi boş ve anne ve babanda arkadanysa o mis gibi üzülmeye değimez bence sıkma bu kadar kendini bu güzel günlerin tadını çıkar​

Anneniz,babanız her zaman yanınızda olduğunu söylemişler işte,tamam.
Dayı,hala,amca,yenge... onların hayatınıza müdahale etme hakkı yok.
Hani sadece fikirlerini söyleseler diyeceğim ama bula bula bunu mu buldun deyip erkek arkadaşınızı yargılamaları onlara düşmez.
Gereken tavrı koymalısınız bence.

sözlendiğiniz kişi ile ilgili kullanılan laflar hoş değil
kalbi yamuk olmasın yeterki :1closedeyes:

düzelir inşallah zamanla

önemli olan sizin ve anne babanızın fikri..

ayrıca erkek arkadaşınız için edilen söz çok çiğ kalmış.. çok ayıp.. hayatın kime ne getireceği belli olmaz..

ben onu cidden çok sevdim her an beni mutlu etmek için bişeyler yapan bi insan bis çok şeylerde yaşadık atlattık o da hep yanımdaydı onun kalbini sevgisini sevdim belkide bu laflar çok zoruma gitti

amann her aileden illaki bi arabozucu çıkar
ne var yani işte seviyorlar birbirlerini
bozmasan yaa bunları
destekolmuyorsanda köstek olma dimi yani

bşver cnm sen onlarıı eğer kendin seviyorsan hiç kimseye bakma
sen yaşıcaksın çünkü
ayrılınca o çocuktan kimse sana taç takmıcak bunu aklından çıkarma

bu tür şeylerde lafa söze karışan çok olur nedense....:umursamaz:
hiç hadlerine düşmese biçok şeye kulp bulanlar çıkar...
önemli olan sen ,annen,babn ve sözlün....bana göre bu böyledir ailende hep destekse sana
gerisi boş ...her ne derse desin...önemli olansen ve sevgin ...herkes için de böyle olmalı...:umursamaz:

ailen yaninda olduktan sonra kimseye ihtiyacin yok...
tabii destek olsalardi sana daha iyi olurdu ama madem böyle ters tepki veriyolar takma kafana...
cok agir buldum ben bula bula bunumu buldun lafini insaniz sonucta yarinimiz belli degil...
kimin ne olacagida....
kendini sikma canim....madem ailen yaninda kafani takipta üzme...sonucta bu senin hayatin ve kararin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…