- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
- Konu Sahibi birdelimuallime
Babam emekli öğretmen olup mesleğinin kazandırması gereken özellikleri karakterine yansıtması gerekirken tam tersini sergileyen bir insan, egoist kibirli insanları hor gören birisidir. Benim elini öpeceğim ne teyze bıraktı etrafımda ne dayi ne hala ne dede ne nene. Akrabalarla iletişimimiz sıfır, kendisi dışında kimseyi dinlemez, bir tek abimden akıl alır o da babamla aynı görüştedir. Iki senedir sevdiğim adamla evlenmek uğruna vermedigim micadele kalmadı, yüzüme tükürdü küfretti aşağıladı bağırdı çağırdı dövmeye bile kalktı. Iki sene sonunda ikna oldu sevdiğimi eve aldı zannettim yumuşadı dedim ama yok amaç ne biliyo musunuz karış tarafı olabildiğince zorlayıp "benden değil onlardan bitti" olsun. Şimdi sebep yokken karşı taraf her şeyi kabul etmişken benim üzerime yürüyüp dövmeye kalkıyo, severek evlenmek olmazmış onu mecbur bırakamazmisim.
Az önce de sevdiğimin ailesini aramış "siz geri gidin memlekete pazartesi bir daha arayın duruma gore bakarız". Bu insanlarla dalga gecmek degil de nedir, bu insanların gururunu onurunu kırmak değil de nedir. Ben daha ne yapayım bıktım artık herseyden biktim
Az önce de sevdiğimin ailesini aramış "siz geri gidin memlekete pazartesi bir daha arayın duruma gore bakarız". Bu insanlarla dalga gecmek degil de nedir, bu insanların gururunu onurunu kırmak değil de nedir. Ben daha ne yapayım bıktım artık herseyden biktim