Benim durumumu biliyorsunuzdur baştan sona tekrar anlatmak istemiyorum. Sevdigimi kabullenemeyen ve sırf severek evleniyorum babama abime danışmadan evleneceğim kişiyi buldum diye bana hakarete yardiran bir ailem var. Pazartesi günü sevdiğim ve ailesi geldi 24 saatlik yolu 3. Kez gelişleri.. babam yıldırmak için elinden gelen her seyi yapti, daha isteme olmadan 22 ayar 200 gram altın istedi, kız evinde de erkek evinde de düğün mevlidli olacak çalgılı olsun derseniz bu iş biter dedi( ki sevdiğimin aile tarafı daha önce hiç mevlidli düğün yapan insanlar değil) erkek evindeki düğüne karışma hakkı dahi yokken bunu yaptı. Ve sevdiğimin ailesi her sarti istemeye istemeye kabul etti yeter ki sevenler kavuşsun bizim yüzümüzden mutlu bir aile kurulamadan yok olmasın diye. Dün akşam aradılar kızınızı istemeye geleceğiz tüm şartları kabul ediyoruz diyerek, babam ve abim şok oldular kabul etmeyeceklerini ve bu işten sıyrılacaklarini düşündüler. Is ciddi ciddi evlenmeye doğru gidiyor diye babam bir hışımla odama gelerek üzerime yürüdü, severek evlenmek de neymiş sen bizim ailemizin başını yere egdirdin hiç bize sormadın danismadin, beni bir şeylere mecbur edemezsin istemiyorum madem kendi başına göre hareket edip beni hesaba katmadın çağırmıyorum aileyi evlenmiyorsun dedi. Ve benim yapacak hiç bir şeyim kalmadı biktim usandım yıldım, gitmeyi düşünüyorum artık. Sevdiğimin bulunduğu yerde çalışıyorum zaten gidicem düğünümü yapıp evlenicem yeter diyorum artık. Nolur bana bir akıl verin eriyorum her geçen gün