- Konu Sahibi birdelimuallime
-
biraz daha sabret canım yapma kendine bunu aileni geçtim ama sevdiğinin şehrindesin gez iç evlenip napıcaksın biraz daha sabret ya bence herşey istediğin gibi olsunMune abla nolur bana akıl ver ben çaresizim
Böyle aile olmaz olsun git nikahını kıy eşinide al yanına evlilik cüzdanıyla geç Ailenin karşısına düğünüme ister gelin ister gelmeyin de o çok önemsedikleri yüzleri yere düşmesin diye tıpış tıpış gelecekler.Siz söyleyin nolur var mı başka seçeneğim, her yolu denedim iki senedir kimseden duymadogım hakaretleri duyuyorum yüzüme tukuruluyo evlatlıktan reddediliyorum, ne için peki abimin ve babamin istedikleri kişi değil kendi sevdiğim birisiyle evleniyorum diye, benim gücüm takatim kalmadı artık sabrım tükendi bitti, hem gitmek istemiyorum hem de yeter artık deyip yıkıp yakıp defolup gidesim var.
bana kalırsa sonuna kadar diren kaçma sonunda ikna olacaklar 24 saatlik yol 3 defa çok değil bos ver 100 kere gelsinler seviyoz evleniyoz duymadığımız laf kalmıyor koca tarafından daha kıymetli olursun bu işten vaz geçen adamda hiç senin olmamıştır demek ki
ne diyeyim çılgınca birbirini sevip boşanan insan tanıyorum kaçın sewdiğinize aileninizin başını yere indirin iki gün sonra aksi bi durum oldugunda onlarda size yüz çeviri çek der kaçtığın gibiDaha kiymetli olursun? O zaman bi kere gelip isteninenler cok kiymetsiz? Neden 24 saat yolu 100 kere gelsinler? Ne icin? Bugün gidin yarin gelin? Ne olacak sonuc olarak? Cok yol yaptik aman gelinimizi bas taci edemi mi dicekler?
ber: 773176"]Daha kiymetli olursun? O zaman bi kere gelip isteninenler cok kiymetsiz? Neden 24 saat yolu 100 kere gelsinler? Ne icin? Bugün gidin yarin gelin? Ne olacak sonuc olarak? Cok yol yaptik aman gelinimizi bas taci edemi mi dic
ne diyeyim çılgınca birbirini sevip boşanan insan tanıyorum kaçın sewdiğinize aileninizin başını yere indirin iki gün sonra aksi bi durum oldugunda onlarda size yüz çeviri çek der kaçtığın gibi
Genel olarak kacarak evlenmek tabi ki hos degil. Ama bi olur yönü varsa. Adam kötü olur isi gücü olmaz. Aile su su sebeblerden dolayi mutlu olamazsin kizim diye anlatir sakince aciklar. O zaman derim ki, kacma aileni dinle. Ama babanin abinin tek derdi, vay efendim, kiz sevmis severek evlenecekmis! Tek sebeb bu! Bu yüzden 26 yasinda ki kizlarini 2 yildir ezip üzen bezdiren bi aile var, o kadar ki o yasta kizi dövmeye kalkmislar! Napsin simdi, peki babacigim sen benim parami ye, beni istemedigim birinin koynuna sokana kadar diyip beklesin mi???[ böyle düşünmeyin sizin kızınız olsa aynısını size yapsa ne yaparsın fikir verirken bile cümlelere dikkat etmek gerek çükü herşey bizim için benim kızım bana bunu yapsa heralde ölürdüm çok sewer aile mükemmel olur nedenvermeyim turşusunu mu kuracağım
babam bir hışımla odama gelerek üzerime yürüdü, severek evlenmek de neymiş sen bizim ailemizin başını yere egdirdin hiç bize sormadın danismadin, beni bir şeylere mecbur edemezsin istemiyorum madem kendi başına göre hareket edip beni hesaba katmadın çağırmıyorum aileyi evlenmiyorsun dedi.
Genel olarak kacarak evlenmek tabi ki hos degil. Ama bi olur yönü varsa. Adam kötü olur isi gücü olmaz. Aile su su sebeblerden dolayi mutlu olamazsin kizim diye anlatir sakince aciklar. O zaman derim ki, kacma aileni dinle. Ama babanin abinin tek derdi, vay efendim, kiz sevmis severek evlenecekmis! Tek sebeb bu! Bu yüzden 26 yasinda ki kizlarini 2 yildir ezip üzen bezdiren bi aile var, o kadar ki o yasta kizi dövmeye kalkmislar! Napsin simdi, peki babacigim sen benim parami ye, beni istemedigim birinin koynuna sokana kadar diyip beklesin mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?