artık kendi hayatımı yaşamak istiyorum

eşim bana ben ona çok ama çokkk buyuk bı askla baglıyız.. buna karsın bu kadar surdurebıldım.. ınsallajh hiçkimse benim gibi kendi evinde misafir gibi yaşamak zorunda kalmasın...
Amin canim.umarim sizde bir an once bu konuyu tatlilikla çözüme kavusturursunuz

keşke siz bu kadar dolmadan olaya el atsalardı

Ahhhh siz saygida küsür etmeyelim güzellik olsun hersey güzellikle olsun diye uğraşırken onlar keyifleri yerinde olduğu için sizi hiç düşünmezler. Siz hastalık sahibi olursunuz. Sesini yukseltirsiniz bu defada terbiyesiz gelin olursunuz

bu konuyu 16 nisan'da açmışım, evet değişiklikler oldu, kv yaklaşık 7-8 ay önce onun için kiraladığımız eve taşındı, ben buna hala alışamadım, bildiğin psikolojim bozulmuşta ben farkında değilmişim meger...
ha bide şu var, hala heryere beraber gidiyor bizimle, haftasonu naapıcaz diyo mesela, evden gitti ama hayatımızda oturdugu yerden gitmedi, gitmiyo...

şimdi siz şükret diyeceksiniz evet kesinlikle şükrediyorum ... allahıma binlerce.....ama inanın o kadar bunalmışım ki o kadar bıkmışım ki onu idare etmekten, şimdilerde aşırı derecede ortaya çıktı bu bende...
dün bizdeydi mesela, baktım çıkarken bi poşete bişeyler koymuş agırca bişey... evimden bişey alıyosun söyle yaaa, hiç kimseye asla yapmayacagım seylerı bu kadın devamlı bana yapıyor... bu neyin rahatlığı......yeniden irkildim.....hatta tiksindim.... haaa bidee sigara partileri verdiği komşularımla karşılasınca da sarılıp hüngür hüngür aagladılar.... ay bu bile battı..... yok ben normal değilim artık...hersey batıyo..su da var ki o batan seylerin çoğuna emınım hepinizi inanın benden daha cok deli olurdunuz.. sabır taşı olmuşum ne hikmetse...

nasıl gececek.. nasıl düzelecek hersey bilmiyorum... mutsuzum...

bu tavrina devam et hic vicdan yapma herkesin evi ayrilmali bizler arada gidiyoruz bikac saat otururken bunaliyoruz birde surekli beraber insan yeri geliyo esinden sikiliyo yanliz kalmak istiyo..

Cok zor ya
Bende daha önce yasadım
Suan gorusmuyorum
Allahim evimde resmen misafir hayati yasamisim

Suan boyle rahat giysilerke geziyorum
İstedigim saatte kalkip istedigim saatte isimi yapiyorum
Sesli muzik dinliyorum
İstedigim yere gidiyorum(kimse dirdir etmiyo)
İstedigim tv kanalini istedigin kadar izliyorum
Uzaniyorum
Tv karsisinda yemek yiyorum keyfime gore
Nasil bir lüxmüs ya bunlar

Herkese normal gelenler suan bana lüx geliyo resmen.

Cünkü bunların hic birini yapamiyodum
Evimdeymia rahatligi hic olmuyodu hep diken üzerindeydim

Umarım bir caresi bulunur
Ev üzerine ev olmuyo.

aynen banada lüks geliyo, o kadar küçğk şeyloer ki ... evi yarıldı canım.. ama cocuklara baktıgından bırak al yaptıgımızdan hergun mutlakaaa gorusuyoruz... benım kv asırı rahat ve ukala kadındır.. ben bu kadarına bıle dayanamaz oldumm

dediğim gibi haftada sadece pazar tatılım var ondada her an arıyo naapıcaz bılmem nee...... yanı gecmıyo bıtmıyo ...anlamıyo....

bu tavrina devam et hic vicdan yapma herkesin evi ayrilmali bizler arada gidiyoruz bikac saat otururken bunaliyoruz birde surekli beraber insan yeri geliyo esinden sikiliyo yanliz kalmak istiyo..

Bi de sey diyolar bu elalem kisileri bak bak gelin kaynanasini istemiyo
Bu evden izinsiz bisiler alnalar benin k v de de vardi.
Para,bardak,tabak,kase,kavanozla receller,seker vs koyup koyup goturuyodu
Ama diger cocuklarina tasiyodu benden onlardan bana hic bisi yok ama
Esim bise deme diyodu mecbur susuyodum
Ama icimde kinleniyordum resmen

Ondan daha cok nefret ediyordum elimde degil.

Suan 5sene oldu gotusmuyorum hala nefret ediyorum
Yasadiklarin,yaptiklari bir an bile aklimdan cikmiyo.

6 Sene dile kolay,6 ay geçirsem delirirdim....Ama siz çok iyi bir insansınız hiç kendinizi bozmayın inanın bana zamanla bu da biter yada kötünün iyisi deyip sineye çekersin!

ayy sizin konunuza ben de yorum yapmışım zamanında şimdi baktım da
allah kurtarmış sizi çok sevindim kaynananızın gitmesine
ama sizden etkisi uzun sürede gider ben bilirim

bende ilk evlendiğimde bazı sebeplerden bir sene kaynana evinde yaşamak zorunda kaldım
şimdi kendi evime çıkalı 5 sene oluyor hatta kendi evimizi aldık ama hala rüyalarımda o kadının evinde görüyorum kendimi
sanki 5 sene öncesi yaşadıklarım dün gibi
siz en zor kısmı yapmışsınız merak etmyin inşallah bundan sonra daha iy iolur
zaten pat diye olmaz
o haftasonu ne yapıyoruz deyince sizde '' bizim başka planımız var'' deyin
ya da her hafta sonu ondan önce siz plan yapın
evinizden almış bişe götürüyor '' hayırdır anne ne var poşette '' deyin
içinize ata ata benim gibi sinir hastası olursunuz sonradan size söyleyim ben

ama sıkmayın canınızı dedım ya en zorunu başarmışsınız gerisi yavaş yavaş olur
bu arada eşiniz nasıl ? o bi yere gidileceği zaman anamı çağıralım falan diyor mu ?

eşim aksine, her gittiğimiz yere onu damı alacagız dıye sinirleniyor bile.... ama ıste yıllaaarrrdıır beraber yapılıunca her tur boz zaman aktıvıtesı bı anda kesılmıyo...evet benı anladınız.. tesekkur ederım, inş dediğiniz gibi olur ve bu ruh halinden de kısa zamanda kurtulurum

o elalem kişileri kendileri yaşasınlar kaynanalarıyla
ya da kendi el bebek gül bebek yetiştirdikleri gözünün içine bakmaya kıyamadıkları biricik kızlarını versinler kaynana yanına

Okudum canim sevindim adina
İnan benimkide oyleydi oglumum evi benim evimdir havasindaydi.
Ben sanki o evde yokum
Laf sokmalar
Gezmeye yada anneme gidince surati dusmeler, esime sikayetler.

Evimin duzenine,yemegime,temizligime karismalar.
7sene yasadim bende bunlari

inşallah gecer.. kırmadan dahada yıpratmadan .. yağtıgımız ıyılıklerı hiç etmeden gecsin...
Bak 6 seneyi kendine ve karşındakine saygıyla geçirmişsin,bundan sonrada çizgini bozma sakın!Yani yaptığımız iyi şeyler yanımıza kar sadece...evlatlarını ve huzurlu yuvanı düşün....Yaşlı insanlar ne de olsa!Allah razı olsun derse ne ala demezse Allah bilsin,eşinde tabiki....yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin,bir vesvese yumağının yada dolmuşluğun,yorgunluğun gazına gelme güzel arkadaşım!

aynı sure yasamısız.... allahım ancak yasayan bılır zaten...bana cevremden ne guzel cocuguna bakıyo yemegını yapıyo derlerdı..kımse ıcını bilmiyor ki.....
yemegındede degılım.. hiçbişeyin de de.....allahım eskı halıme donebılmek ıstıyorum sadece...

inşallah
amin allahım , allah herkesi kurtarsın çok zor biliyorum

çok çok teşekkür ederim...kesinlikle boyle dusunuyorum, zoru bitti diyorum, allahım biraz daha sabır ver.. zaten ahlakıma ters ... ters bısey dıyemem kı, yasından dolayı.. zaten dıyemedıgım ıcın bozuldu psikolojim de...
allah bunu yasayan herkese sabır versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…