artık kendi hayatımı yaşamak istiyorum

bende valla her kızdıgımda esıme patlardım yıprandık rresmen, cocugumu uyuttugum saate kadar oturdugu yerden dırektıf verırdı...
bı gıderım suratı beşşş karışş nooldu anne sıkıldımmmm derdı....
ya sıkılmasın dıye bıde heryere zaten beraber goturduk...yapışık ıkız gıbı.. ben kendı anneme bu kadar zaman ayırmadım yemın ederım..anneme yetişemedim ondan zaman bulupta...
sonra gel zaman gıt zaman ole korkunc patladım kı esıme...onlar bıraraya gelıp ( kerdeslerıyle ) olaya cozum buldular..
allah ablalarından razı olsun...ne dıyeyım.. anladılar yadrıgamadılar aksıne haklısın hattaa cok haklısın dedıler...
velhasıl bu gecen 7 sene benı 27 sene gıbı yordu.. şimdi tek sıkıntım toparlanamıyor olmam.. duzelemıyor olmam..
bıde tabı bu tek tatıl gunlerımde halaaa herseyı beraber yapıyo olmam düzelmeme musaade etmıyor...
şükğr cekıp duruyorum..gercekten allah kımsenın evıne huzursuzluk vermısn. çok zormuş çok...

tam 2 yıl olmuş arkadaşlar, ben butun bu seylerı yaşadıgım evden daha yeni taşındım....

inanamayacaksınız ama evden ayrılırken hiç ama hiçç üzülmedim, hangi köşesine baksam kendimi değil kv'nin birşeyini görüyordum, esyaları toparlarken bıle bakıyorum mesela eve alınan eşyaların %90'ı onun zevkıyle alınan ve mecbur kalıp kullandıgım şeyler, inanamadım, çoğunu attım, başka türlü kurtulamayacagım o izlerden, yada böyle hissettimmm...

biliyor musunuz, o evden ayrılmayı çok ama çok istemiştim, o gitti o evden ama kötü anılarım gitmiyor gibi hissetmiştim, ağır hasarlı bir dönemi kapatmaya çalışıyordum, esımı ıkna ettım evımızı satıp başka yerden aldık, evden ayrılırken zerre üzülmedim, iliklerime işlemiş bazı şeyler, hemen hızlıcaaa kapıyı cekıp cıktım, son defa bakmadım bıle...

ben de evlat yetiştiriyorum, isterim ki benim evladım da büyüklerine saygılı olsun, kırmasın, üzmesin, yüzümüzü gölgelendirmesin, amaaaaaa benim evladım benim yaşadıklarımı yaşamasın, iyiliğinden maraz bulmasın, allah iyilerle karşılaştırsın.....

Şimdi nasılsınız sorun çıktı mı

sorun şöyle çıktı ; her haftasonu pranga vurulmuş gibi onu arayıp bizim planımızı ve katılmak isteyip istemeyeceğini hala soruyorum, bu benı hala çok yoruyor, çünküüüü 10 defa soruyorsam sadece ama sadece 1 tanesınde siz gidin desın 9'unda gelsın lafım yokkk, ama yokk gelir ....

hayatımın merkezınde oturmus ve gotmıyor olması hıssını azda olsa aştım gıbı hıssedıyorum...
yenı evle bende yenı bır sayfa açmak istiyorum....

Şimdi nasılsınız sorun çıktı mı

Benim de var iki çocuğum ne annemden ne de kv 'den bakmasını istemedim. Işten ayrıldım, sağlık sorunları yaşadım çocuğumun birini hele cok zor buyutuyorum buna rağmen istemem. Kendi evim kendi ailem kendi huzurum olsun isterim her şeye de göğüs geriyorum sırf böyle sıkıntılarla ugrasmamak için. O yüzden haklısınız ama 6 yıl boyunca buna müsade etmişsiniz bi çırpıda olacak gibi değil. Kırgınlık olmadan ayrilacagibizi da pek sanmıyorum.

yoo, çok şükür kırgınlık olmadan evlerimizi ayırdık zaten 2 yıl oldu, bende ki hasar çok yavaş geçiyor, ondan bahsediyorum ben, kadın aynı kadın....ama ben çok fazla içimde yaşamışım, arkadaslarıma anlatıyorum bazen evden ornekler verıyorum onlar sok oluyorlar, benım anlatmama gıbı bır huyum var, hep kendım ıcımde yasayıp kendımı heba etmişim, şimdi yeniden baslama zamanı dıyorum :)

Yapmayın herşeye dahil etmeyin artık.bi haftasonu çağırın 2 haftasonu çocuklarımızla arkadaşlarınızla olun
Mecburiyet görev gibi görmeyin artık
En azından kafanızı toplayana kadar

Duruşunu değiştirme kendi evinde yabancı gibi olmak çok zor huzuru evde bulamazsan nerde bulacaksın nedense her fedakarlığa kadınlar yapmak zorunda diretmen doğru

evet onu yapmaya basladım gıbı, çok tuhaf hıssedıyorum suan ona haber vermeden bıryere gıtmeyı, sankı duydugunda bozulacak surat yapacak gıbı bır hıs oturuyor beynıme, ama yapacagım, net, kararlıyım...

Yapmayın herşeye dahil etmeyin artık.bi haftasonu çağırın 2 haftasonu çocuklarımızla arkadaşlarınızla olun
Mecburiyet görev gibi görmeyin artık
En azından kafanızı toplayana kadar

yok dedıgım gıbı evler ayrılınca zaten olayın %80'i bittii, çooook şükür, şimdi geri kalan %20'yi toparlamakta :)

Duruşunu değiştirme kendi evinde yabancı gibi olmak çok zor huzuru evde bulamazsan nerde bulacaksın nedense her fedakarlığa kadınlar yapmak zorunda diretmen doğru

Su kisin gelinin yanina tasinmalarinida ben anlamiyorum.. vay yaa ne yapiyodun bu gelinden once sen?

hayatları boyunca bu gunu beklemıs gıbıler, şaka gibiler, ben lafı acıldıgında onun yanında hep derim ki, ben cocuklarımla yasamam, onlara yuk olmam derım ama anlamaz aksine onların görevi sana bakmak der bi de üstüne.....

Su kisin gelinin yanina tasinmalarinida ben anlamiyorum.. vay yaa ne yapiyodun bu gelinden once sen?

ya cidden ben bu bunalıma girdiğim vakit eşim şaşırıp neden bahsetmedın demişti, bana göre de ayıptı annesi hakkında şikayette serzenişte bulunmak, benim yanlışım yaşadıgım bunlaımı kımseye hıssettirmemem oldu, ama bunu bütün herseye ragmen bana karsı kullanacak gücü olursa o vakit cok daha sarsılır bızım evliliğimiz....

Çok sabretmissin..zamanı geldiğinde bu kadar iyi olmasaydın diyecek o eş..

Vallahi 10 yıl katlanabildiyseniz eşiniz biraz sizin yanınızda da olmuştur.iste o evlilik öyle bı tepetaklak oluyor ki..bı yandan toparliyor um bı yandan gidiyor..

En acısı işime öyle geliyordu demesi..kendinizi düşünün! Ve bu hayatta kendinizden başkasına acimayacak!

kesinlikle haklısınız...
keşke bazı şeyleri yaşamadan anlayabilsek, keşke iyi niyetimizden vurulmasak, keşke karşımızda ki insanlarda kalbimize göre olsa, keşkee, kesşke........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…