- 25 Şubat 2015
- 1.815
- 2.358
- 333
- Konu Sahibi CoffeCoffe
-
Esler arasida bile sogukluk oluyo
Ben kizip sinirimi esimden aliyodum
Ona dirdir ediyodum kavga ediyoduk.
Suan mesela kahvalti yapiyorum ben bu saatte ama suan k.v burda olsa
Bu saate kadar kahvalti hazirlanmazmi
Yook yatilirmi
Vs vs
Simdi yedigimi kaldirir evide supurmeden cikarim islerimi hallederim gelince acarim muzigimi kafama göre hallederim isimi
Bir de anlasalar anlamiyolar ki
6 yıl...offf nasil dayandin
tam 2 yıl olmuş arkadaşlar, ben butun bu seylerı yaşadıgım evden daha yeni taşındım....
inanamayacaksınız ama evden ayrılırken hiç ama hiçç üzülmedim, hangi köşesine baksam kendimi değil kv'nin birşeyini görüyordum, esyaları toparlarken bıle bakıyorum mesela eve alınan eşyaların %90'ı onun zevkıyle alınan ve mecbur kalıp kullandıgım şeyler, inanamadım, çoğunu attım, başka türlü kurtulamayacagım o izlerden, yada böyle hissettimmm...
biliyor musunuz, o evden ayrılmayı çok ama çok istemiştim, o gitti o evden ama kötü anılarım gitmiyor gibi hissetmiştim, ağır hasarlı bir dönemi kapatmaya çalışıyordum, esımı ıkna ettım evımızı satıp başka yerden aldık, evden ayrılırken zerre üzülmedim, iliklerime işlemiş bazı şeyler, hemen hızlıcaaa kapıyı cekıp cıktım, son defa bakmadım bıle...
ben de evlat yetiştiriyorum, isterim ki benim evladım da büyüklerine saygılı olsun, kırmasın, üzmesin, yüzümüzü gölgelendirmesin, amaaaaaa benim evladım benim yaşadıklarımı yaşamasın, iyiliğinden maraz bulmasın, allah iyilerle karşılaştırsın.....
Şimdi nasılsınız sorun çıktı mışimdi düşündükçe ve 2 yıl önce yazdıklarımı okudukca ben de ınanamıyorum, nasıl dayandım ?!!
ciddi bi hasar bıraktı, dediğim gibi, böyle bir durumdan bu kadar etkılenebılecegımı soyleseler ınanmazdım
Şimdi nasılsınız sorun çıktı mı
Benim de var iki çocuğum ne annemden ne de kv 'den bakmasını istemedim. Işten ayrıldım, sağlık sorunları yaşadım çocuğumun birini hele cok zor buyutuyorum buna rağmen istemem. Kendi evim kendi ailem kendi huzurum olsun isterim her şeye de göğüs geriyorum sırf böyle sıkıntılarla ugrasmamak için. O yüzden haklısınız ama 6 yıl boyunca buna müsade etmişsiniz bi çırpıda olacak gibi değil. Kırgınlık olmadan ayrilacagibizi da pek sanmıyorum.
Yapmayın herşeye dahil etmeyin artık.bi haftasonu çağırın 2 haftasonu çocuklarımızla arkadaşlarınızla olunsorun şöyle çıktı ; her haftasonu pranga vurulmuş gibi onu arayıp bizim planımızı ve katılmak isteyip istemeyeceğini hala soruyorum, bu benı hala çok yoruyor, çünküüüü 10 defa soruyorsam sadece ama sadece 1 tanesınde siz gidin desın 9'unda gelsın lafım yokkk, ama yokk gelir ....
hayatımın merkezınde oturmus ve gotmıyor olması hıssını azda olsa aştım gıbı hıssedıyorum...
yenı evle bende yenı bır sayfa açmak istiyorum....
Yapmayın herşeye dahil etmeyin artık.bi haftasonu çağırın 2 haftasonu çocuklarımızla arkadaşlarınızla olun
Mecburiyet görev gibi görmeyin artık
En azından kafanızı toplayana kadar
Duruşunu değiştirme kendi evinde yabancı gibi olmak çok zor huzuru evde bulamazsan nerde bulacaksın nedense her fedakarlığa kadınlar yapmak zorunda diretmen doğru
Su kisin gelinin yanina tasinmalarinida ben anlamiyorum.. vay yaa ne yapiyodun bu gelinden once sen?
Çok sabretmissin..zamanı geldiğinde bu kadar iyi olmasaydın diyecek o eş..
Vallahi 10 yıl katlanabildiyseniz eşiniz biraz sizin yanınızda da olmuştur.iste o evlilik öyle bı tepetaklak oluyor ki..bı yandan toparliyor um bı yandan gidiyor..
En acısı işime öyle geliyordu demesi..kendinizi düşünün! Ve bu hayatta kendinizden başkasına acimayacak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?