- 1 Mart 2010
- 45.257
- 115.531
- 1.123
- Konu Sahibi CoffeCoffe
-
Diyenlerin cogununda ya kaynanasi uzaktao elalem kişileri kendileri yaşasınlar kaynanalarıyla
ya da kendi el bebek gül bebek yetiştirdikleri gözünün içine bakmaya kıyamadıkları biricik kızlarını versinler kaynana yanına
evet 6 sene aynı evde öyle ya da böyle ( gelinin piskolojisi bozulup sinir hastası olsa da ) ağız tadıyla (!) geçmiş en azındanBak 6 seneyi kendine ve karşındakine saygıyla geçirmişsin,bundan sonrada çizgini bozma sakın!Yani yaptığımız iyi şeyler yanımıza kar sadece...evlatlarını ve huzurlu yuvanı düşün....Yaşlı insanlar ne de olsa!Allah razı olsun derse ne ala demezse Allah bilsin,eşinde tabiki....yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin,bir vesvese yumağının yada dolmuşluğun,yorgunluğun gazına gelme güzel arkadaşım!
Olmazsa git bir uzmana deşarj olursun inan çok iyi geliyor bilmediğin bir insana duygularını düşüncelerini açıyorsun,onlarda zaten her iki insanı tanımadığından objektif oluyorlar sana iyi geleceğine inanıyorum...dolmuş ve yorgunsun sadece....bu arada sizin gibi gelinlerin önünde saygıyla eğiliyorumçok çok teşekkür ederim...kesinlikle boyle dusunuyorum, zoru bitti diyorum, allahım biraz daha sabır ver.. zaten ahlakıma ters ... ters bısey dıyemem kı, yasından dolayı.. zaten dıyemedıgım ıcın bozuldu psikolojim de...
allah bunu yasayan herkese sabır versın
Diyenlerin cogununda ya kaynanasi uzakta
Ya yok
Ya da etliye sutluye karismayan tipler
Benin k.v nin 3kizi var birinin k.vsi yok
Birininki koyde gitmez gelmez gelsede 1hafta kalirdi onada lad ederdi gorumcem biride babasinin koydeki evinde yasiyo(esimlerin evi yani)
Onlar kendine musluman kimse cuvaldizi kendine batirmiyo.
Bence gerçekten erdem,zor iş çünkü kendi kv benimle kalsa çok zor olurdu çok!evet 6 sene aynı evde öyle ya da böyle ( gelinin piskolojisi bozulup sinir hastası olsa da ) ağız tadıyla (!) geçmiş en azından
bir şekilde ayrı eve cıkmış kurtulmuş işin zor kısmını atlatmış bundan sonra da inşallah kırılmadan boyle gider
konu sahibi de en kısa sürede toplar kendini
insşşah herşey yoluna girer ya cok sevindim sanki kendi yakınımmış gibi
burdaki konulara üzülüyorum hele gencecik kızlar '' cok seviyorum ayrılamam kaynana ile yaşamayı kabul ettım '' diye yazınca , dur yapma etme yakma başını diye yalvarasım geliyor
yasli buyuk esin annesi diye diye bizlerin omurlerinden caldilar.buyuk buyuklugunu bilsin kucukte kucuklugunu..
bazilarinin yani anlamayanlarin yada anlamak istemeyenlerin yerini bildirmek icin hadlerini bildirmek lazim.bak bunuda düşünüyorum kendısı hep anlatır ben yıllarca şööle gezdim eşimleee, böyle yaşadım eşimleeeee....
ya tamam bırak evladında esıyle yasasın her an heryerde olma bızımle... bı rahat nefes aldır..ınsan karsıyı hıcmı dusunmez... hiçmi kendını fazlalık gıbı görmez..... ama ben o kadra duzgun davrandım kı bundan da boyle oldu....
sandı kı boyle ıyı hersey.. ıyı dee ılla demek mı lazım surat asmak mı lazım.. herkes yerını bılse....
Kesinlikle haklisinizben bunu yaşamayanların anlayabilecegıne keısnlıkle inanmıyorum....belirli bir zaman olsa idare edilir evet.. ama devamlı olunca, onun herseyıne her huyuna tanık olmak, onaylamadıgın seylerını gormezden gelmek, hatta boyle bırının copugunu buyutyo olması da en uc noktası.. neyse buna şükür diyorum hep...
olan size olmus iste en basta ben yapamam deyip kabul etmesydiniz sizede yazik degilmi..Kesinlikle haklisiniz
Yasayan kisi yada cok rahat olmali genis umursamaz.
Ben o dönemde 2sene antidepresan kullandim
Sedef hastaligi atlattim resmen deri degistirdim tüm eklem yerlerimin derisi komple soyuldu 6ay tedavi gordum
Doktor bilr bu yasta ne yasadin sen dedi
10seans psikolojik destek aldim
Ben sustum hep
Aglayarak cok uyudum
Cok sessiz kaldim
Aglamakdan iki lafi bir araya getirip soyleyemedim
Esimde arkamda olmadigindan (o dönem)
Cok ölmek istedim
Hayatimin en guzel yaslarini hep uyuyarak(kendimi uyuttum ilaclarla) gecirdim.
Rabbim arkasina saklamis huzuru ama bugunume sukur.
İsin acıklı tarafi bana soylenmediolan size olmus iste en basta ben yapamam deyip kabul etmesydiniz sizede yazik degilmi..
bazilarinin yani anlamayanlarin yada anlamak istemeyenlerin yerini bildirmek icin hadlerini bildirmek lazim.
sizde esinizle gidebileceginiz yere onu cagirmamaya baslayin.haber vermeyin..artik bu sizin elinizde..
olan size olmus iste en basta ben yapamam deyip kabul etmesydiniz sizede yazik degilmi..
Kesinlikle haklisiniz
Yasayan kisi yada cok rahat olmali genis umursamaz.
Ben o dönemde 2sene antidepresan kullandim
Sedef hastaligi atlattim resmen deri degistirdim tüm eklem yerlerimin derisi komple soyuldu 6ay tedavi gordum
Doktor bilr bu yasta ne yasadin sen dedi
10seans psikolojik destek aldim
Ben sustum hep
Aglayarak cok uyudum
Cok sessiz kaldim
Aglamakdan iki lafi bir araya getirip soyleyemedim
Esimde arkamda olmadigindan (o dönem)
Cok ölmek istedim
Hayatimin en guzel yaslarini hep uyuyarak(kendimi uyuttum ilaclarla) gecirdim.
Rabbim arkasina saklamis huzuru ama bugunume sukur.
aynen benım esımde hep askım ıdare et annem ıste naapalım falan dedı...
saygıda kusur etmedık..ama o ettı, hızmette kusur etmedık ama cok yorulduk..
hatasını yuzune vurmadık daha da sımardı....
yanı ucu bucagı kalmadı...bu yasta psikolojim bozuldu...
evımde olmaya esım ve cocugumla basbasa bısey yapabılmeye hasret yasıyorum...
Nasıl haklisinaynen benım esımde hep askım ıdare et annem ıste naapalım falan dedı...
saygıda kusur etmedık..ama o ettı, hızmette kusur etmedık ama cok yorulduk..
hatasını yuzune vurmadık daha da sımardı....
yanı ucu bucagı kalmadı...bu yasta psikolojim bozuldu...
evımde olmaya esım ve cocugumla basbasa bısey yapabılmeye hasret yasıyorum...
ilk gittiği gün nasıldı
ilk evinizden gitti evinizde yattıgınız ilk gece
insan sanki yeniden doğmuş gibi oluyor
Nasıl haklisin
esimle sarmas dolasiz evde
Ne bilim uzaniyoruz yatiyoruz tv karsisinda beraber
Aksam toplamiyorum bazen evi
Yada bi yere gidiyorum ev daginik kapimi cekip cikiyorum
Nasil lüx geliyo bana bunlar
Ben evimi dginik birakip bi yere cikamiyodum ki bi geliyodum gorumcem eltimler bizde
Ben yokken eve geliyolardi annelerini gorceklermis
Annenize hadi gel desenize demezler
ohhhh missss ben adiniza sevindim.Allahim agzinizin tadini bozmasin...Esler arasida bile sogukluk oluyo
Ben kizip sinirimi esimden aliyodum
Ona dirdir ediyodum kavga ediyoduk.
Suan mesela kahvalti yapiyorum ben bu saatte ama suan k.v burda olsa
Bu saate kadar kahvalti hazirlanmazmi
Yook yatilirmi
Vs vs
Simdi yedigimi kaldirir evide supurmeden cikarim islerimi hallederim gelince acarim muzigimi kafama göre hallederim isimi
Bir de anlasalar anlamiyolar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?