Artık kendimden korkmaya başladım , size örnekler ile anlatacağım , ya psikolojik ya da gerçekten nazar var ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
maşşallah demeyi ihmal etme

Düğününe gelip sana çeyrek takacaktım ama şu an vazgeçtim.

Enerji alanınla ilgilidir mutlaka. Sana bir video atıcam. Enerjini arındır temizle, hiçbir şey olmaz. Geçmişteki yargıları, psişik kancaları da temizlemiş olursun.

Benim de bu tarz şeyler sık sık başıma gelir. Yükselenim Akrep. Akrep etkili derken yükselen mı demek istediniz?
Burç, yükselen ya da gezegen burçları olarak.. mesela burcunuz ya da yükselen başkadır ama gezegenlerinizin çoğu akreptir bu durumda akrep etkisine sebep olur.

Valla yorum yapmaya korktum içiniz kalıyordur muhtemelen, bazı insanın böyle olabiliyor.

Bir büyücü bir hocayla bu işide halledersin yavrum

Çeyrekten de oldun zorunlu

Gerçekten dediğiniz gibi , babanemin adını koymuşlar bana dedemin annesinin onunda nazarı çok değermiş , bir dahakine dikkat edeceğim bunu demeye

Kendine ne kadar çok önem veriyorsun. Birine bir şey dediğim zaman takip etmem düştü mü, kolyesini mi kaybetti, tırnağı mı kırıldı. Kimse de başına gelen musibetlerde beni sorumlu tutmuyor. Açtığın diğer konuları da göz önüne alırsan bence senin insan ilişkilerin sorunlu. Mesafe koyamıyorsun.

Bir video ile oluyor mu ya öyle? Ben de istiyorum o zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…