Gerçekten çok sinir bozucu bir durum, kendinizi çok üzmüşsünüz ama haklısınız.
Belki de aralarında iş arkadaşlığı, iş ilişkisi dışında hiçbirşey yoktur
ancak yine de bir kadın-bir erkek bir arada iş yapsa bile ateş-barut denilen olay vardır malesef.
Eşiniz eğer doğru söylüyorsa; eşinizi sürekli baskı altında tutmanız, eşinizi suçlayıp; üzerine gitmeniz sizin ilişkinizi yıpratır, bozar.
Ben de sessizce takip et diyen arkadaşlara katılıyorum. Telefonlarını, ne bileyim kart harcamalarını felan takipte tutun.
En önemlisi de o iş yerinde sizin de çalışmışlığınız olmuş, oradan güvenebileceğiniz kimse yok mu?
Eşiniz ve o kadının işteki görüşme yakınlıkları, mesafeleri ne derecede size söylese keşke.
Kadınlarla erkeklerin aynı ortamda iş için bile bulunması; özüne inilecek olursa sakıncalı aslında, hiç uygun değil.
Günümüzde insanların içi, niyetleri pis, kimseye güven yok.
Her ne olursa olsun; iş arkadaşı bile olsa; bir kadın evli bir erkeğin arabasına biniyorsa, binebiliyorsa;
hem o kadın, hem de o erkek suç işlemiştir benim nazarımda, bu olayın iyi tarafını görmem ben.
Yok öyle kötü niyetimiz yok, durak uzaktı felan, binilmeyecek, muhatap olunmayacak.
Sonrasında işte konu sahibi arkadaşımızın yaşadığı sıkıntılar çıkıyor ortaya, yazık değil mi o kadar üzülmüş, sinir krizleri yaşamış, sakinleştiriciler alma ihtiyacı duymuş.
Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah, insanların en yakın düşmanı şeytanlardır.
Kendini bilmez o kadar çok şeytanlaşmış insanlar varki aramızda, rabbim onlardan korusun bizleri inşallah.
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum, kendinizi çok üzmüşsünüz ama haklısınız.
Belki de aralarında iş arkadaşlığı, iş ilişkisi dışında hiçbirşey yoktur
ancak yine de bir kadın-bir erkek bir arada iş yapsa bile ateş-barut denilen olay vardır malesef.
Eşiniz eğer doğru söylüyorsa; eşinizi sürekli baskı altında tutmanız, eşinizi suçlayıp; üzerine gitmeniz sizin ilişkinizi yıpratır, bozar.
Ben de sessizce takip et diyen arkadaşlara katılıyorum. Telefonlarını, ne bileyim kart harcamalarını felan takipte tutun.
En önemlisi de o iş yerinde sizin de çalışmışlığınız olmuş, oradan güvenebileceğiniz kimse yok mu?
Eşiniz ve o kadının işteki görüşme yakınlıkları, mesafeleri ne derecede size söylese keşke.
Kadınlarla erkeklerin aynı ortamda iş için bile bulunması; özüne inilecek olursa sakıncalı aslında, hiç uygun değil.
Günümüzde insanların içi, niyetleri pis, kimseye güven yok.
Her ne olursa olsun; iş arkadaşı bile olsa; bir kadın evli bir erkeğin arabasına biniyorsa, binebiliyorsa;
hem o kadın, hem de o erkek suç işlemiştir benim nazarımda, bu olayın iyi tarafını görmem ben.Yok öyle kötü niyetimiz yok, durak uzaktı felan, binilmeyecek, muhatap olunmayacak.
Sonrasında işte konu sahibi arkadaşımızın yaşadığı sıkıntılar çıkıyor ortaya, yazık değil mi o kadar üzülmüş, sinir krizleri yaşamış, sakinleştiriciler alma ihtiyacı duymuş.
Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah, insanların en yakın düşmanı şeytanlardır.
Kendini bilmez o kadar çok şeytanlaşmış insanlar varki aramızda, rabbim onlardan korusun bizleri inşallah.
bi kötüde benim akşama kadar tek bayan olarak işyerinde erkeklerleyim sabah akşam beni alıp bırakıyorlar tek olduğumda oluyor kalabalıkta hoş kalabalıkta olsa hepsi erkek üstelik ben eşimden ayrıyım bu dahada büyü kabahat ama hiç ateş barut aklıma gelmiyor tek derdim aysonunu getirmek ekmek davası yapmayın lütfen yaaaBen her akşam biniyorum arabaya, hangi suçu işlediğimi biraz açarmısınız, çünkü ben suç işlediğimi sanmıyorum kaldıki suçun isminide bilmiyorum. Kötü taraf nedir onuda açın bari.
Hadi öyleyse vurun benim gibi kötü kadınlara, nede olsa evli adamın arabasına bindik olayı bitirdik.
Ben bu zihniyete söyleyecek söz bulamıyorum.
İş hayatını bilen çalışan bir bayanım evet.
pardon çok merak ettim siz nerde yaşıyorsunuz yada hiç çalıştınızmı??
Ben size birşey söylemiyorum, içinizden, niyetinizden siz sorumlusunuz.bi kötüde benim akşama kadar tek bayan olarak işyerinde erkeklerleyim sabah akşam beni alıp bırakıyorlar tek olduğumda oluyor kalabalıkta hoş kalabalıkta olsa hepsi erkek üstelik ben eşimden ayrıyım bu dahada büyü kabahat ama hiç ateş barut aklıma gelmiyor tek derdim aysonunu getirmek ekmek davası yapmayın lütfen yaaa
Ben size birşey söylemiyorum, içinizden, niyetinizden siz sorumlusunuz.
Elbetteki tek derdiniz ekmek parasıdır, ama karşınızdaki erkeğin içini bilebiliyor musunuz?
Yahut arabasına bindiğiniz erkek arkadaşın eşininin bu durumdan rahatsız olabileceği hiç aklınıza gelmiyor mu?
Ne olursa olsun hoş davranışlar değil bunlar bence.
Kendinizi düşünün bir de, eşiniz hergün bayan bir iş arkadaşını arabasına alsa, gideceği yere bıraksa hiç mi içinizde bir tedirginlik, huzursuzlık oluşmaz?
Gönül rahatlığı ile oluşmaz diyebileceğinizi sanmıyorum.
Siz eşinize güvenebilirsiniz ama arabasına binen bayanı ne derece tanıyorsunuz, tanımadığınız birine de güveniniz var mı?
Bazı şeylerin tedbiri önceden alınırsa; kötü sonuçlar doğması engellenir.
Kötü birşey olacak diyemeyiz kesinlikle ama yine de tedbir amaçlı, kimse kimsenin karısıyla-kocasıyla arabaya felan binmesin.
Herkes istediği gibi yaşamakta özgürdür, neyi doğru biliyorsak bırakın öyle yaşayalım.
Eşinize, hele ki kendinize güveniyorsanız bu sizi rahatsız etmez. Bir kadınla bir erkeğin arkadaş olabileceğini biliyorsanız rahatsız etmez. Arabaya binmekle, günaydın demekle kötü olunmaz.
Kötülük, art niyetlilik, sizin tabirinizle ateşle barut olmanın kriteri söyledikleriniz değildir. İnsanın içinde olmayıversin her yerde her yerde yapan yapacağını yapar.
Beni her akşam arkadaşım evime getirir, eşide bilir, eşimde bilir. Ama eşim bana, arkadaşımın eşide arkadaşıma güvenir.
Bir kadın ve erkek yanyana gelince illaki bir şey mi olması gerekiyor. Ben işte bu zihniyete kızıyorum. Kaldı ki ilk mesajınızda hiç bir ayrım yapmadan bu tür davranışları sergileyenleri yadırgamışsınız. Açıkcası bende sizin gibi düşünenleri yadırgıyorum.
İş arkadaşınıza karşı bir günaydını bile söylemiyorsunuz. Neden? Çünkü siz iş arkadaşınızın art niyetli olabileceğini düşünüyorsunuz.
Ben günaydın derim, üstelik 26 yıldır ve en az eleman sayısı 300 olan bir yerde çalışıyorum. Şimdiye kadar (26 yılda) sizin söylediğiniz olaydan 1 kere yaşadık. Bunun dışında ateş ve barutlar olarak patlamadan yaşıyoruz. Günaydın da diyoruz, yemeğede gidiyoruz, arabayada biniyoruz.
Haaaa, siz bunları yapmazsınız saygı duyarım ama yapanları sanki birşeylermiş gibi ifade etmeniz yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?