- 2 Ağustos 2013
- 38.078
- 126.906
- 798
Alışkanlıktan biraz da ilk olduğu için. Bend3 neler yaşadım neler ama kestirip atamadım. En sonunda bi anda karar verdim sildim onu tamamen. Düşünmemeye çalışın bir şeyler yapın boş vakitleriniz de. Emin olun mutsuz bir evlilik hiç çekilmez.Ben de sürekli peşinden koştum hala da mesaj atmamak için çok zor tutuyorum seven birinin davranışları değil asla bunlar farkındayım sevmediğinin. Buna rağmen neden kestirip atamıyorum diye düşünüyorum. Eminim atlatırsam her zaman için şükür kurtuldum diyeceğim ama şu an her şey sadece lafta aklıma gelen düşünceler beni dibe çekiyor
Birakirsiniz canm merak etne basta zor ama bitiyo unutuluyo hersey inan banaUmarım en kısa zamanda hep birlikte arkada bırakabiliriz
Bunun en iyi cözümü tamamen bitirdikten sonra heryerde engellemek numarasini silmek yani iletisime gecmek icin imkanini yok etmelisinBen de sürekli peşinden koştum hala da mesaj atmamak için çok zor tutuyorum seven birinin davranışları değil asla bunlar farkındayım sevmediğinin. Buna rağmen neden kestirip atamıyorum diye düşünüyorum. Eminim atlatırsam her zaman için şükür kurtuldum diyeceğim ama şu an her şey sadece lafta aklıma gelen düşünceler beni dibe çekiyor
İnşallah en kısa zamanda ben de silip atabilirim. Şimdiden bu kadar sorun yaşayıp tükenmişken evliliği düşünemiyorum bile.Alışkanlıktan biraz da ilk olduğu için. Bend3 neler yaşadım neler ama kestirip atamadım. En sonunda bi anda karar verdim sildim onu tamamen. Düşünmemeye çalışın bir şeyler yapın boş vakitleriniz de. Emin olun mutsuz bir evlilik hiç çekilmez.
Henüz engellemedik ama numaralar silindi karşılıklı olarak biraz kendime inandığım an yapacağım ilk şey.Bunun en iyi cözümü tamamen bitirdikten sonra heryerde engellemek numarasini silmek yani iletisime gecmek icin imkanini yok etmelisin
Kararlı ol sadece. Kimseye boyun eğme. Kim ne der diye hiç düşünme. Elalem aynı evin içinde yaşamayacak çünkü onların diyeceklerini hiç düşünmeİnşallah en kısa zamanda ben de silip atabilirim. Şimdiden bu kadar sorun yaşayıp tükenmişken evliliği düşünemiyorum bile.
Dönmemem gerekiyor zaten kendi kendime yeten bir insanım en kötü yalnızlık bile bundan iyidir diye düşünüyorum. Sırtıma kambur olacak bir şeyi sürüklemeye neden bu kadar ısrar ettim çok üzgünümKararlı ol sadece. Kimseye boyun eğme. Kim ne der diye hiç düşünme. Elalem aynı evin içinde yaşamayacak çünkü onların diyeceklerini hiç düşünme
Gerçekten günlerdir uykularım parça parça ve ağzıma bir lokma koyamıyorum ben de anlam veremiyorum allahın sevgili kulusun bak her şeyin farkındasın ve muhtaç değilsin yoluna bak diyorum ama düşüncelerim henüz olumlu değil malesef bir yandan yapamazsın sesi yankılanıyor kafamın içinde.. Yazabildiğim en kibar şekilde yazmaya çalıştım duyduklarım inanın çok utanç vericiBıraksana çevreyi filan düş yakamdan dicek kadar saygısı yok sana kurtulduğuna sevin. Aynı yerde çalışıyorum demişsin ben olsam daha güçlü olmaya çalışırım. Neyin yoksunluğunu yaşıyorsun hakaret yoksunluğumu
İş yerindeki ortam da malesef gözümü çok korkutuyor hayırlısıyla geçecek inşallah bu dönem deBıraksana çevreyi filan düş yakamdan dicek kadar saygısı yok sana kurtulduğuna sevin. Aynı yerde çalışıyorum demişsin ben olsam daha güçlü olmaya çalışırım. Neyin yoksunluğunu yaşıyorsun hakaret yoksunluğumu
Suan bu iliskiyi sonlandrmazsanz ilerde cocuklu dul bir bayan olarak kalicaksinz kiyamasla yapin oylemi daha iyi boylemi diye deqismiyorlar qun qectikde dahada beter hal aliyorlar size tvsiyem gencliqinze yzik etmeyin yazik etmis biri olarak bunu syluyorm sizeHerkese merhaba, çok uzun zamandır takip ettiğim siteye derdimi yazmak bugüne kısmetmiş.. Hayatıma 1.5 sene önce giren ilk erkek arkadaşımla 3 ay önce nişanlandık. Başından beri korkunç bir ilişkimiz vardı ama hayatımda hiç olmadığı kadar çaba gösterip bir şeyler için sürükledim bu ilişkiyi.. En başından beri maddi, manevi fiziksel olarak sömürüldüğümü, yalnızlaştırıldığımı, sindirildiğimi düşünüyorum.. Bana, aileme saygısı yok sürekli olarak beğenmiyorsan beni etrafta erkek mi yok git bul beni diyen biri, bense lütfen konuşalım öyle olur her zaman ama aşabiliriz diyen aptal. Sürekli senin gözün zaten dışarıda, ben sana güvenmiyorum diyip her hareketimi kısıtlayan ama kendi çok rahat hareket eden biri. Benden 10 yaş büyük maddi olarak istikrarsız bana yüklü borcu var, ilişkileri çarpık yaşamış ve defalarca beni kıyasladı, birlikte olduğumuz an bile başka isimleri bana tanıyor musun diye sormaktan utanmadı, küçük yerde yaşıyoruz tanıdık çıkmasından korktu sanırım evli barklı kadınlar.. Tüm bunların farkındayım ve terapiye başladım ailemin daha bir şeyden haberi yok, ağlama krizlerim bitmiyor, bir daha mutlu olamayacakmışım gibi geliyor. Aynı iş yerindeyiz her gün görecek olmak beni korkutuyor, nişan attı diyecekler ve küçük bir yerde yaşıyorum bu beni korkutuyor, o her zamanki gibi gününü gün edecek ama ben kenarda kalıp karalar bağlayacağım ve hayatımdan daha seneler gidecek diye düşünmek beni korkutuyor, bir daha birini sevip güvenemem diye düşünmek beni korkutuyor. Anksiyetem var, bağımlı kişilik özellikleri gösteriyorum ve onunla aramız kötüyken yoksunluk nöbeti belirtilerim var resmen doktorum biraz zamanla her şey geçecek diyor ama geçecek mi gerçekten?
Düzelir mi acaba diye düşünmek boşuna değil mi asla düzelmeyecek.. İnşallah burdan dönüşü olmayacak ben de ileride daha beterini yaşamaktan korkuyorumSuan bu iliskiyi sonlandrmazsanz ilerde cocuklu dul bir bayan olarak kalicaksinz kiyamasla yapin oylemi daha iyi boylemi diye deqismiyorlar qun qectikde dahada beter hal aliyorlar size tvsiyem gencliqinze yzik etmeyin yazik etmis biri olarak bunu syluyorm size
Duzelmiyorlar evlenince cocuk olunca daha beter oluyorlar cocuk olunca eliniz kolunuz baglaniyor hayatiniz bitiyorDüzelir mi acaba diye düşünmek boşuna değil mi asla düzelmeyecek.. İnşallah burdan dönüşü olmayacak ben de ileride daha beterini yaşamaktan korkuyorum
Aile yaşantıları, akrabalarının yaşayış korkunç o kadar net örnekler var ki önümde neler yaşayacağıma dair ama insan birden dönüp gidemiyor. Siz nişanlı iken sorun yaşamış mıydınız?Duzelmiyorlar evlenince cocuk olunca daha beter oluyorlar cocuk olunca eliniz kolunuz baglaniyor hayatiniz bitiyor
Nisanlilik hayati yasamadm ben o yurtdisindaydi yasim 17 idi 5 qunlk evliyken sorunlar ve siddet basldi yasim kucuk baba evine donmeyim dedm duzelir dedm suan 8 yilluk ewli 2 cocuqum var siddet aldatma hepsini yasadm smdide cocklar vad diye bosanamiyorumAile yaşantıları, akrabalarının yaşayış korkunç o kadar net örnekler var ki önümde neler yaşayacağıma dair ama insan birden dönüp gidemiyor. Siz nişanlı iken sorun yaşamış mıydınız?
En kısa sürede sizin için en hayırlısı neyse o olur inşallah, umarım sizde yaşamak istediğiniz hayata kavuşursunuz bir an önceNisanlilik hayati yasamadm ben o yurtdisindaydi yasim 17 idi 5 qunlk evliyken sorunlar ve siddet basldi yasim kucuk baba evine donmeyim dedm duzelir dedm suan 8 yilluk ewli 2 cocuqum var siddet aldatma hepsini yasadm smdide cocklar vad diye bosanamiyorum
25 yaşındasınız daha yaaa lütfen kendini sev cok sev..İddia borcu var şimdi bıraktığını söylüyor ama ben inanmıyorum, arkadaş çevresi sürekli eşini aldatan veya farklı bağımlılıkları olan insanlar.. Bu kadar kör olup 35 yaşında bir insanın değişebileceğini düşündüğüm için kendime kızıyorum. Ama bir yandan da aynı onun cümleleriyle kendimi suçluyorum sürekli her şey benim yüzümden oldu.
Tesekkr edermEn kısa sürede sizin için en hayırlısı neyse o olur inşallah, umarım sizde yaşamak istediğiniz hayata kavuşursunuz bir an önce
Gececek, sabirli ol.Herkese merhaba, çok uzun zamandır takip ettiğim siteye derdimi yazmak bugüne kısmetmiş.. Hayatıma 1.5 sene önce giren ilk erkek arkadaşımla 3 ay önce nişanlandık. Başından beri korkunç bir ilişkimiz vardı ama hayatımda hiç olmadığı kadar çaba gösterip bir şeyler için sürükledim bu ilişkiyi.. En başından beri maddi, manevi fiziksel olarak sömürüldüğümü, yalnızlaştırıldığımı, sindirildiğimi düşünüyorum.. Bana, aileme saygısı yok sürekli olarak beğenmiyorsan beni etrafta erkek mi yok git bul beni diyen biri, bense lütfen konuşalım öyle olur her zaman ama aşabiliriz diyen aptal. Sürekli senin gözün zaten dışarıda, ben sana güvenmiyorum diyip her hareketimi kısıtlayan ama kendi çok rahat hareket eden biri. Benden 10 yaş büyük maddi olarak istikrarsız bana yüklü borcu var, ilişkileri çarpık yaşamış ve defalarca beni kıyasladı, birlikte olduğumuz an bile başka isimleri bana tanıyor musun diye sormaktan utanmadı, küçük yerde yaşıyoruz tanıdık çıkmasından korktu sanırım evli barklı kadınlar.. Tüm bunların farkındayım ve terapiye başladım ailemin daha bir şeyden haberi yok, ağlama krizlerim bitmiyor, bir daha mutlu olamayacakmışım gibi geliyor. Aynı iş yerindeyiz her gün görecek olmak beni korkutuyor, nişan attı diyecekler ve küçük bir yerde yaşıyorum bu beni korkutuyor, o her zamanki gibi gününü gün edecek ama ben kenarda kalıp karalar bağlayacağım ve hayatımdan daha seneler gidecek diye düşünmek beni korkutuyor, bir daha birini sevip güvenemem diye düşünmek beni korkutuyor. Anksiyetem var, bağımlı kişilik özellikleri gösteriyorum ve onunla aramız kötüyken yoksunluk nöbeti belirtilerim var resmen doktorum biraz zamanla her şey geçecek diyor ama geçecek mi gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?