• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık nişanlımın yanına taşındım , ancak ilgisizliğini hissediyorum ? İlgi ve ilgisizlik nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben düğünüme üç ay kala yeni bi şehre nişanlım benim bulunduğum yerde iş bulamaz diye buraya taşındım , burası büyük bir şehir ve buldukları ev hemen karşı sokaklarındaki ev , ancak durum şu ki eskiden bana daha çok ilgisi olan nişanlım artık ilgisini kaybetmiş durumda bugün buraya gelişimin ikinci günü ve hazırlanıp yanına gittim beraber bir yere geçecektik , bana güzel olmuşsun bile diyemedi , bende ona bunu söyledim , babasıyla tartışmış , birde haftanın 7 günü çalışıyormuş diye o yüzden yorgunluktan unutmuş … eskisi gibi olmayacaksak ben neden bu şehre geldim , gerçekten çok üzgünüm şu an

Zorunlucum biraz destekli mi atsan? Hani sen memurdun ya unuttun mu? Masallah hemen aninda tayinin cikmis tek sorun ilgi kalmis.

Zorunlucum biraz destekli mi atsan? Hani sen memurdun ya unuttun mu? Masallah hemen aninda tayinin cikmis tek sorun ilgi kalmis.
Tayin çıkması cakisli kadro değilse , İstanbul içi memurlarsa zor değil diye biliyorum.

Ya bence bizle dalga geçiyor zorunlu, fake yaşadıkları. Konuyu açıyor 1-2 yorum yazıyor hooop zorunlu kayboluyor sonra bikaç gün geçiyor zorunlu dizi filmin diğer bölümüyle karşımızda. Ben ciddi olduğunu düşünmüyorum artık.
Bence de aynen böyle yapıyor :D

yaa ciddi olamazsın
mümkün değil
o sana aşıktı
tek amacı işsiz güçsüzüm bi keriz düşüreyim de bana baksın bi de memur olursa ohh tadından yenmez değildi halbuki
ya bi git Allah’ını seversen
dalga mı geçiyorsun
salak mısın nesin
al işte salak dedim diye senin yüzünden banlanıcam bi de ama napıyım cidden artık tahammül edilmez hale geldin.söylemeden yapamıcam ya😡

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X