Artık sıkıldım

Neden iliskiler kopsun ki? Iliskilerin kopmasin diye her birlikte yasamak isteyene gel diyecek halimiz yok. Ya da birlikte yasamayinca yatili kalma olayi olmayinca iliskiler kopacak diye bi sey de yok. Gelinir gidilir oturulur vakit geçirilir beraber gezilir yemek yenilir vs ama yatili kalma ve birlikte yasama kabul edilemez bence. Bi süre sonra huzur bozulur. Ben de bu karı kocanin yanina yerlesmeye çalışan insanlari anlayamıyorum. Ister kiz tarafından olsun ister erkek tarafından. Ayni evde 3 ev arkadasi gibi yasayacaksam kocamla evimde basbasa kafama göre takilamayacaksam ne geregi var oyle evliligin?

Benimde görümcem bizimle yasıyor =) soyle soylıyım esımın babası vefat ettı biz evlenmeden önce nrmalde kucuk bir ilde yasıyorlar düzenleri orada.Eşim bulundugu ılde iş imkanı olmayınca flort donemımızde bnm bulundugum buyuk sehıre geldı evlendık düzenımız burda.

İş imkanı kısıtlı olunca görümcemde yanımıza geldi ve kıstan kışa KV'dem de gelecek (hatta geldi martın 20'sinde geri yolcu inş). Başlarda bende aman gelip düzenimi bozacaklar gözüyle baktım ve kv biraz burnunu sokmaya calıstı hayatıma. Ama tabi müsade etmedim(eşim savundu cunku benı) ve görümcemde karısmaz hıc bıseyımıze. Ama evdeki dengeleri eşim koruyor . Kimsenin hayatıma müdahale etmesine izin vermiyor :) tabi kendisi dışında (canım kocam)

Bende senin gibi düşünüyorum gelip-gitmekten kastım yatılı kalma değil bir kac saatlıgıne oturmaya misafir bile çekilmiyor diye dert yananlar bu konuya dikkat cekmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…