- 24 Eylül 2016
- 31
- 2
- 6
- 31
- Konu Sahibi pembekulaklik
-
Ev bakıyor kendisine ama işte bakıyor işin ciddiyeti var mı?? ŞüpheliyimŞakasını bile yaptırtmayın,ne münasebet gitsin çalışsın,ayrı eve çıksın.
Siz de bakın ona ev internetten,seçenekler sunun eğer sizinle sohbeti varsa.Ev bakıyor kendisine ama işte bakıyor işin ciddiyeti var mı?? Şüpheliyim
Biz bir çok kez ayrılma aşamasına geldik ve bu durumların birinde görümcem eşime benim hakkımda olumsuz şeyler söylemiş sonradan eşim söyledi. O zamanları konuşmuyoruz aramız iyi gibi ama yine olsa yine sorun çıksa yine ayrıl derBunu eşinle konuşmalısın.
Aranız görümcenle iyiyken sonrası kötü sonuçlanabilir.
Aile huzurunuz bozulur.
Odanız nasil olsa boşmuş eşyaların kalmasında bir sakınca yok.
Keşke böyle laf sokabilen imada bulunabilen bir insan olsaydım ama karar verdim yavaş yavaş kendimi göstereceğim sanırım bir çok kez ayrılma aşamasına geldik diye pek bir ağırlığım kalmadı artık ben böyle düşünüyorumSiz de bakın ona ev internetten,seçenekler sunun eğer sizinle sohbeti varsa.
Misafir bile sevmeyen biri olarak,hele ki eş akrabalarından birini evde görmeye tahammülüm bile olmuyor.
Eşimin ablası daha evlenmeden bana saçma sapan sözler söylediği için hiç görüşmedim kendisiyle.Keşke böyle laf sokabilen imada bulunabilen bir insan olsaydım ama karar verdim yavaş yavaş kendimi göstereceğim sanırım bir çok kez ayrılma aşamasına geldik diye pek bir ağırlığım kalmadı artık ben böyle düşünüyorum
Biz bir çok kez ayrılma aşamasına geldik ve bu durumların birinde görümcem eşime benim hakkımda olumsuz şeyler söylemiş sonradan eşim söyledi. O zamanları konuşmuyoruz aramız iyi gibi ama yine olsa yine sorun çıksa yine ayrıl der
Eşinizin ailesi köyde yaşıyormuş muhtemelen muhafazakar bir hayat görüşleri vardır diye düşünüyorum. Görümceniz kafa dengi bir insansa (anladığım kadarıylada bekar) abisi dururken sağda solda akrabada kalması bence hiç hoş durmuyor burdan bakılınca. Ama tabi annesinin hazır köyde bir düzeni varken yanınıza yerlesmesine sakın müsade etmeyin. Yasca büyük oldugu için ben gördüm gecirdim tecrubelıyım bunlar cahildir gozuyle bakacak herseye maydanoz olmalıyım kafasını yasıyacaktır kesınlıkle.
Birde BDV'de bakınca şu dikkatimi çekti insanlar sürekli evden işe işten eve gelip gidim kimse bana gelip gitmesin cekemem kafasındalar. İnsan ilişkileri git gide kopuyor farkında mısınız kızlar?
Evet haklısın bu konuda ama eğer hak etse gerçekten zor durumda olsa idare ederim ama şu var eşimle vaktinde tartışma yaşadığım zaman rahatça akıl verebilecek bir insan bir evin içindeyiz yine hayat şartlarından dolayı eşimle tartışabilirim yine araya girerse eşimi kıyıya köşeye çekip akıl vermeye çalışırsa?? Kendimi şu an gerçekten kullanılmış hissediyorumEşinizin ailesi köyde yaşıyormuş muhtemelen muhafazakar bir hayat görüşleri vardır diye düşünüyorum. Görümceniz kafa dengi bir insansa (anladığım kadarıylada bekar) abisi dururken sağda solda akrabada kalması bence hiç hoş durmuyor burdan bakılınca. Ama tabi annesinin hazır köyde bir düzeni varken yanınıza yerlesmesine sakın müsade etmeyin. Yasca büyük oldugu için ben gördüm gecirdim tecrubelıyım bunlar cahildir gozuyle bakacak herseye maydanoz olmalıyım kafasını yasıyacaktır kesınlıkle.
Birde BDV'de bakınca şu dikkatimi çekti insanlar sürekli evden işe işten eve gelip gidim kimse bana gelip gitmesin cekemem kafasındalar. İnsan ilişkileri git gide kopuyor farkında mısınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?