Artık son noktaya geldik :((

Allah yardımcınız olsun,evlatlarinizin sizin yuzunuze gülsün. Guzel kapilar acsin inşallah önünüze, sikintilarinizdan siyrilinn hayirlisiyla insallah

her zaman derim Allah verecekse bana versin, erkek parayı buldugunda yoldan cıkıyor...
kocam bıle der pıyangodan zart zurt para cıksa bır sure ortadan kaybolurum dıye
şaka dersın ama ciddilik payıda var yani, o nedenle az olsun öz olsun çoğu da bana gelsin, diyeceksin ki parası çok alan kadında adamı eziyor yok öyle olmuyor aslında erkekler kendileri ezik moda geçiyor sadece ruhsal açıdan kendilerini yetersiz gördüklerinden...
sana da Allah sabır versin, sebebi buyuk ıhtımal bir başkası bence aç davayı al nafakanı tazmınatını çocukları da yavastan alıstırın bu duruma hatta sen bır sure evınde yasa esın aytılsın kı cocukların duzenı bozulmasın...

Ayyaş bi baba figürü yok çok içerse geç gelir çocuklar uyurken bizim aile yapımıza o kadar terslki alkol öyle bi anlatmışım ki ayyaşlık çıkmış ortaya:)) boşanmak kötü bişey tabi ama hayırlısı buysa yapacak bi şey de yok. Ben kendimi o kadar onun hayatına göre ayrlamışımki her yönden köşeye sıkışmış gibi hissediyorum. Zamanımda kalmadı bir ay içinde il dışı tayin istedim istedim yoksa bir yıl daha burdayım. Biri gelip kafama odunla vurabilir mi? Durdu çalışmıyor Canına yandığım

büyüklerimiz hep bundan der işte, kocanın iki kaşığı varsa birini kıracaksın diye.. para karşısında değişebilen kişilikler var böyle maalesef. Ama kafamı kurcalayan tek şey, saçmaladıkça saçmaladım derken adamı iyice soğutan şeyler mi yaptın acaba? elbet pişman olacak ama olana kadar geçen süreçte neler heba olacak onu kestirmek zor. Allah yardımcın olsun, tez vakitte kocanı yanlışından döndürsün..

Sakın evi terk edeyim, tayin isteyeyim deme.. Sen ne emekler vermişsin.. Ne zor günlerden, zamanlardan geçmişsin.. Neden kurulu düzenini bozacaksın ki.. O evde senin 3 çocuğunun da hakkı var. Aceleci davranma.. Sakin ol ve politik davran.. Çocukların olmasa, tek olsan, çek git derim ama 3 çocuğun var.. Öncelik evlatlarının ve onları düşünmen lazım..
Boşansan, belki nafaka vermemek için kırk takla atacak.. Neden çoluğunun çocuğunun rızkını başkalarına yedireceksin ki.. Kolay mı, bu devir de 3 çocuk yetiştirmek.. Babasının da sorumluluğu var.. Ve malesef bazı babalar boşanınca, çocuktan da boşanıyor..
Boşanma, çok ciddi söylüyorum boşanmayı aklından geçirme.. Sadece sabır et ve delil topla.. Bu süreç içerisinde de psikolojik destek al..
Rabbim yardımcın olsun..

bu adettir zaten parayı bulunca hemen evdeki karısını boşar ilk değiştireceği şey karısıdır. ama ilahi adalet var dünyada pişman olacak görün de bakın

Onun kazandığı para batsın içimden gele gele diyorum batsın. Üstünde hiç bir mal varlığı yok asgari ücretle çalışıyor gözüküyor. Ev bile üstümüze değil. Umrumda değil de umrumda olsa da avucumu yalarım. Ben şikayetimi Allah'a yaptım gerisi onun bileceği iş. Babam bi şeyler sezmiş annemi sıkıştırmış. Annem de ablamı sadece ablam biliyor du. Ablamda bizimki biraz abartıyo falan dedim diyo bi şey yok demiş. Annem inanmamış yok ben kızımı bilmezmiyim cıvıltısı gitti yavrumun demiş. ((

İyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar dualarınız içinde Rabbim hayırla mutlulukla bi Ramazan nasip etsin hepimize

annenizin cıvıltısı gtti kızımın lafını okuyunca ağladım inanın ki cıvıltımızı neşemizi çalıyorlar aynı şeyleri yaşadım calıştım destek oldum borçlarla başbaşa kaldım son zamanda bide ilgisizlik olunca ben izin vermedim buna aldım oğlumu gittim memlekete hatasını anlaması uzun sürmedi 2 ay ayrı kalmak yetti 2 hafta oldu döndüm evime cok şükür şuan hersey cok iyi sizinde eşiniz pişman olacak ve Rabbim bunu size gösterecek inşaAllah

Ne yaparsak yapalım içimizden bişeyleri söküp alıyorlar ve biz oraları asla dolduramıyoruz. Boşluğuna alışıyoruz o kadar. Sonra zamanla unutur gibi oluyoruz aklımıza üç beş dak girmiyo mesela bi kahkaha çıkıyo içinizden sonra oh be diyorsun böyle de yaşanır napıyım aman boşver gibi kelimelerle kendini teselli ediyosun aradan zaman geçiyo heheheeeyyyttt o kim ya o kim modunda Aslan kesiliyorsun. Sonra ufacık 0 ile 1 saniye arasında ufacık bi bakış bi laf bi hareket bi anıyı ortaya çıkarıyor ve bütün kemiklerin birbirine giriyor. Duygular çok tuhaf

Allah yardımcın olsun canım...bence çocukları da alıp bi müddet git o evden..yokluğunuzu hissetsin özlesin.sen kocani seviyorsun o da seni seviyordur işte para bazen böyle değiştiriyo..bence geçecek bu durum sizi birbirinize bağlayan 3 can var daha ne olsun

Aslında ben gidiyim diyorum ama kv gitme sakın falan dedi biz senin arkandayız bırak ne b.k varsa yesin dedi eve alma istersen bi kendine gelsin falan filan şimdi kadın benim arkamda bu kadar durunca bende yıkıp da gitmek istemiyorum. Ama gitmek en doğrusu aslında kv bi konuşuyum dur diyim ki ben senin terliksi hayvanı bi terkedeyim diyim. Bunun burnunu sürtüyüm desem ne der ki acaba.

Bencede kv konuş.sen gidince de arkanda durunlar..git ve kıymetini anlasın

Niye kerkes hemen başka bir kadin var diyor??Offf ben buna sinirleniyorum.Illaki kadinin beynine kurt sokacaksiniz.
Evet ,olma ihtimali var ama yokta.
Insanlar hayat şartlarina göre değişiyorlar.
Belki işleri sana yansittiği gibi iyi yürümüyor.Belki borc içinde onun icin içiyor.Belki batti senin yüzünebakamiyor.
Sana başarasizliğini göstermek istemiyor.
Onun içinde soğutmaya çalişiyor olabilir.
Bazi erkekler çook gururlu,eşi bile olsa yenikliği karşisinda hazedemiyorlar.

Ben senin yerinde olsam biraz daha sabir ederdim. 8 aydir böyle diyorsun bence cok uzun zaman değil.
Boşver desin dursun boşanaçağim diye bakalim adim atacakmi.
Sen aile hayatina odaklan ,çocuklarina birşey yansitma ,babalari hakkinda şikayat etme.
Bir zamanlar seni deli gibi sevmiş ve çocuklarina düşkünmüş,bunlar 8 ay icinde bitmez.
Lütfen biraz daha zamana birak hemen boşandimda çocuklarla nerye gideceğim diye panikleme.
Sen elinden geldiği kadar önce nasil yaşiyorsaniz öyle yap.
Hafta sonlari güzel bir kahvalti hazirla,ailecek gezi programi yap.
Sen neye odaklanirsan o olacaktir.Sen kendini sürekli positif telkin et.
Boşanma düşüncelerini şimdilik tamamen sil
Yinede Allah hayirlisini sanada sabir versin

Erkekler parayı bulunca önce arabayı sonra karıyı değiştirir derler ya aynı hesap...
Kayınvalideniz arkanızda ise ve sizde düzen bozulmasın yada burnu surtsun istiyorsanız, şirket kv üzerindeymiş, koysun kapının önüne bıraksın 5 kuruş parasız.
Siz de almayın eve. Bakalım ne ile devam ettirecek yeni hayatını.
He sonra bu şartlarda bana dönse ne diyeceksiniz, inanın bilemiyorum..
bence bırakın her şeyi kendi hayatınıza bakın.
Ama hazmedemiyorum işte su adamların kahrını çekip rahata erdiğinde çocuklarıyla ortada kalan kadınların olmasını.
Çocuk bakımı sizde kalıyor, üzerinde bir şey olmayınca asgari ücretle çalışan adam gibi görününce doğru üzgün nafaka yok, hakkınızı alamıyorsunuz. adam üzerinden her şeyi atıp hayatına kaldığı yerden bir güzel devam ediyor...
Ne diyim, umarım en doğru kararı verirsiniz...

Eli para görüp sizi istemeyen adamı siz hiç istemeyin. Çocuklar babalarına çok düşkün diyorsunuz babaları da çocuklarına çok düşkün olsaydı parayı görünce çocuklarının annesini ve yuvasını yıkmak istemezdi. Herkes her türlü şarta alışır çocuklar dahil onu değiştiren o paranın büyük bir kısmını alıp hayatınızı mutlu Mesut devam ettirin derim.

Sakin bosanip ta meydani ona birakmayin .bosanacaksanizda ispatlayip aldattigini tazminat alin.oyle yagma yok.benimki de parayi bulup bi tarafi kalkanlardan.uc maymunu oynayin bi sure.sakin olun oluruna birakin bakalim ne yapacak.herseye o sebep olsun.siz sakince bekleyin.belli durum para ve kadin dir ne olcak.bu arada terapi alma sansiniz varsa bu surecte size yardimci olacak en iyi yer bir terapist.cunku yanlis kararlar almaniza engel olur en azindan.ve fevri davranmazsiniz.mutlu mesutmus gibi yapin parasini siz yiyin ve birakin kotu olan o olsun.bu arada kendinizi guclendirin.sirfintilarin kucagina atmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…