İnşallah amin ne diyimAllah yardımcınız olsun,evlatlarinizin sizin yuzunuze gülsün. Guzel kapilar acsin inşallah önünüze, sikintilarinizdan siyrilinn hayirlisiyla insallah
her zaman derim Allah verecekse bana versin, erkek parayı buldugunda yoldan cıkıyor...Durumumu şöyle anlatayım. Eşimle üniversite yıllarında tanıştık 6yılın sonunda evlendik on yıllık da evliyiz üç çocuğum var. Yaşım 34 hayatımın yarısı eşimle geçti. Çok sevdim ve çok da sevildim. Her çocuğu isteyerek yaptık. Ben onun ailesini severim o benimkini çok sever. Yani örnek çiftler olur ya gıbta ile bakılan işte o bizdik.
Evliliğimizin ilk yılında eşim aile şirketi vardı işler çok kötü ha battı ha batacak. Borçlar eve gelir hacizler daha maddi olarak ne sıkıntı varsa yaşadık ben çalıştığım için çok şükür muhtaç olmadık ama rahat da edemedik. O zamanlar bile inanılmaz sıkı bir aileydik.
Bundan üç yıl önce eşim bir gayret ayrıldı şirketten annesinin adına bi şirket açtı ilk yıl fena değildi ama inanılmaz kendine güveni geldi aman sonrası Allah yürü ya kulum desin. Olayımız burda başladı önce evden uzaklaştı sonra benden. Kendine Yen'i bi hayat kurdu Benin'de o hayatın dışına bir güzel itti. Başta mantıklı hareket edemedim birden bıçak gibi değişen bir kocayı hazmedemedi saçmaladıkça saçmalıdım. Şimdi de boşanmak isteyip istemediğine karar verecekmiş.
Benim çekincem beni boşandı falan değil çocuklar. ailem burda değil boşansak ben burda kalamam çocukları da bırakamam.
Çocukları alsam babaya inanılmaz düşkünler yıkılırlar çünkü onlarda bu babayı tanıyanıydılar akıl almak değil niyetim. Biri desin ki geçecek be güzelim oOkadar bunaldım ki ailem de durumu bilmiyor beni bi teselli etseniz. Bi dua etseniz yavrularıma
Ayyaş bi baba figürü yok çok içerse geç gelir çocuklar uyurken bizim aile yapımıza o kadar terslki alkol öyle bi anlatmışım ki ayyaşlık çıkmış ortaya:)) boşanmak kötü bişey tabi ama hayırlısı buysa yapacak bi şey de yok. Ben kendimi o kadar onun hayatına göre ayrlamışımki her yönden köşeye sıkışmış gibi hissediyorum. Zamanımda kalmadı bir ay içinde il dışı tayin istedim istedim yoksa bir yıl daha burdayım. Biri gelip kafama odunla vurabilir mi? Durdu çalışmıyor Canına yandığımBosanmamak da bir secenek tabii ama cocuklariniz mutsuz olunan bir yuvada bunu iliklerine de hissedecek.
Evde surekli gerginlik ve ayyas bir baba figuru
Ve sizin daha da yipranan sinirleriniz
Cok zor.
Allah hayirli cikis yolu gostersin.
Ama bosanmak da kotu birsey degil.
Allah yardımcın olsun canım...bence çocukları da alıp bi müddet git o evden..yokluğunuzu hissetsin özlesin.sen kocani seviyorsun o da seni seviyordur işte para bazen böyle değiştiriyo..bence geçecek bu durum sizi birbirinize bağlayan 3 can var daha ne olsunNe yaparsak yapalım içimizden bişeyleri söküp alıyorlar ve biz oraları asla dolduramıyoruz. Boşluğuna alışıyoruz o kadar. Sonra zamanla unutur gibi oluyoruz aklımıza üç beş dak girmiyo mesela bi kahkaha çıkıyo içinizden sonra oh be diyorsun böyle de yaşanır napıyım aman boşver gibi kelimelerle kendini teselli ediyosun aradan zaman geçiyo heheheeeyyyttt o kim ya o kim modunda Aslan kesiliyorsun. Sonra ufacık 0 ile 1 saniye arasında ufacık bi bakış bi laf bi hareket bi anıyı ortaya çıkarıyor ve bütün kemiklerin birbirine giriyor. Duygular çok tuhaf
Aslında ben gidiyim diyorum ama kv gitme sakın falan dedi biz senin arkandayız bırak ne b.k varsa yesin dedi eve alma istersen bi kendine gelsin falan filan şimdi kadın benim arkamda bu kadar durunca bende yıkıp da gitmek istemiyorum. Ama gitmek en doğrusu aslında kv bi konuşuyum dur diyim ki ben senin terliksi hayvanı bi terkedeyim diyim. Bunun burnunu sürtüyüm desem ne der ki acaba.Allah yardımcın olsun canım...bence çocukları da alıp bi müddet git o evden..yokluğunuzu hissetsin özlesin.sen kocani seviyorsun o da seni seviyordur işte para bazen böyle değiştiriyo..bence geçecek bu durum sizi birbirinize bağlayan 3 can var daha ne olsun
Bencede kv konuş.sen gidince de arkanda durunlar..git ve kıymetini anlasınAslında ben gidiyim diyorum ama kv gitme sakın falan dedi biz senin arkandayız bırak ne b.k varsa yesin dedi eve alma istersen bi kendine gelsin falan filan şimdi kadın benim arkamda bu kadar durunca bende yıkıp da gitmek istemiyorum. Ama gitmek en doğrusu aslında kv bi konuşuyum dur diyim ki ben senin terliksi hayvanı bi terkedeyim diyim. Bunun burnunu sürtüyüm desem ne der ki acaba.
Sakin bosanip ta meydani ona birakmayin .bosanacaksanizda ispatlayip aldattigini tazminat alin.oyle yagma yok.benimki de parayi bulup bi tarafi kalkanlardan.uc maymunu oynayin bi sure.sakin olun oluruna birakin bakalim ne yapacak.herseye o sebep olsun.siz sakince bekleyin.belli durum para ve kadin dir ne olcak.bu arada terapi alma sansiniz varsa bu surecte size yardimci olacak en iyi yer bir terapist.cunku yanlis kararlar almaniza engel olur en azindan.ve fevri davranmazsiniz.mutlu mesutmus gibi yapin parasini siz yiyin ve birakin kotu olan o olsun.bu arada kendinizi guclendirin.sirfintilarin kucagina atmayin.Durumumu şöyle anlatayım. Eşimle üniversite yıllarında tanıştık 6yılın sonunda evlendik on yıllık da evliyiz üç çocuğum var. Yaşım 34 hayatımın yarısı eşimle geçti. Çok sevdim ve çok da sevildim. Her çocuğu isteyerek yaptık. Ben onun ailesini severim o benimkini çok sever. Yani örnek çiftler olur ya gıbta ile bakılan işte o bizdik.
Evliliğimizin ilk yılında eşim aile şirketi vardı işler çok kötü ha battı ha batacak. Borçlar eve gelir hacizler daha maddi olarak ne sıkıntı varsa yaşadık ben çalıştığım için çok şükür muhtaç olmadık ama rahat da edemedik. O zamanlar bile inanılmaz sıkı bir aileydik.
Bundan üç yıl önce eşim bir gayret ayrıldı şirketten annesinin adına bi şirket açtı ilk yıl fena değildi ama inanılmaz kendine güveni geldi aman sonrası Allah yürü ya kulum desin. Olayımız burda başladı önce evden uzaklaştı sonra benden. Kendine Yen'i bi hayat kurdu Benin'de o hayatın dışına bir güzel itti. Başta mantıklı hareket edemedim birden bıçak gibi değişen bir kocayı hazmedemedi saçmaladıkça saçmalıdım. Şimdi de boşanmak isteyip istemediğine karar verecekmiş.
Benim çekincem beni boşandı falan değil çocuklar. ailem burda değil boşansak ben burda kalamam çocukları da bırakamam.
Çocukları alsam babaya inanılmaz düşkünler yıkılırlar çünkü onlarda bu babayı tanıyanıydılar akıl almak değil niyetim. Biri desin ki geçecek be güzelim oOkadar bunaldım ki ailem de durumu bilmiyor beni bi teselli etseniz. Bi dua etseniz yavrularıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?