Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım nasılsın ? ya benim bulantılar şimdiden başladı bebiş bana eziyet cektrmeye niyetli ama olsun onun ıcın herseye katlanırım :)
hahhaaa senin oğlan şimdiden kudurmaya başlamış
benimki daha bulantı konusunda cok rahatsız etmedi ama sancı cok yapıyo
bizde bu günleri yaşayacak mıyız acaba ya nedense arada bi karamsarlık çöküyo bana batım yaklaşıyo ya sanırım ondan
yaşayacaksınız tabi tatlım.. ama burda karamsarlık yok pozitif düşünüyoruz
canım benim neredeyse 1 yıla yaklaşıyo ama gelen giden yok ne zaman olucak bilmiyorum ki

sabretmeye devam.. en kısa zamanda inşalah lsende mutlu haberleri vereceksinbi ze

selaaaammm kızzzlaarrrr hergün yeni hamile haberi geliyor inşallah böyle devam ederr parpalm canım tebrik ederim inşallah kan sonucun seninde pnarali ninde güzel çıkar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder bebeklerinizi

bu arada benim tablomda yokh ve carmellia gibi bi garip gidiyo bu ay 37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com :44: hiçbişey anlamadım bu ay:26:

sabretmeye devam.. en kısa zamanda inşalah lsende mutlu haberleri vereceksinbi ze [/QUOTE]

inşallah canım ya inan böyle hamileyimmm diye bağıranları görünce gözlerim doluyo çok seviniyorum ama neden ben demeden de duramıyorum işte ya dedim ya batım yakın ve garibim hepsi bu

arkadaşlar aranızda yeniyim vede cahilim 4 yıllık evliyim korunmayı bırakalı 2. ayım 15 i adet günüm dün bi test aldım (cartein erken gebelik testi) aranızda bilen varmı yarın sabah yapsam çıkma olasılığı nedir daha 3 gün var ama çok sabırsızımmmm bu arada Allah hepinizin gönlüne göre versin

tatlım hoşgeldin benimde bat 15 i.battaşız yani bende sabırsızlanıyorum ama test almadım günümü beklicem
inşallahh gelir bebişlerimiz :)bizi mutlu ederler ...
erken gebelik testini duydum ama kullanmadım bence yarın ilk idrarınla bi dene
normal testle bile bikaçgün önce yapanlarda çıkıyo bazen
ayyy hbr wermeyi unutma tatlım merak ederim :)

arkadaşlar biraz önce test yaptım çok çok çok silik bir kırmızı çıktı testte. ilk defa yapıyorum testi .. yapar yapmaz kırmızı çıkmadı hemen 3-4 dakika sonra çok silik çıktı adetm geçeli 2 gün oldu. adeti gelmeden yapıp çift çizgi görenler var sanırım benmki tutmadı sizede danışıyım dedim

canım tutmadı degıl sen ıkı gun sonra tekrar yap bak gor nasıl cift cizgi netleşicek idrara hormon daha gecmemıs fazla 2 gunde 2 kart artıyo genelde 2 gun sonra net cızgıyı görürsün ben şimdiden hayırlı olsun dıyorum tatlım

canı mbneim ilk testim bu sekilde cıkmıstı eczanedike bayana sordum silikte olsa gebelik vardır demişti
ben şimdiden tebrik ederim.... hemen gidip bi kna tahliliay ptır bence hayalk ırıklıgına ugramayacaksın

tatlım nasılsın hamişlik nasıl gidiyo ???
sende ilk beni sobelemiştin bakalım ayın 15 ni bekliyorum inşallah uğur getirirsin bana dualarını esirgeme lütfen....
bende kızım olsun çok istiyorum ama hayırlısıyla sağlıklı olsunda artık ne gelirse çok sewinicem ...

sanki gebelik varmış gibi görünüyor,kesin bir fikrim yok ama bence kan testi yaptır derim bir an önce.ama gebelik olmasaydı silik çizgi çıkmazdı..içimden bi his bebişin var diyor..

sanki gebelik varmış gibi görünüyor,kesin bir fikrim yok ama bence kan testi yaptır derim bir an önce.ama gebelik olmasaydı silik çizgi çıkmazdı..içimden bi his bebişin var diyor..

allak bullak oldum artık ne yapcamı şaşırdım (pazartesi kan testi yaptırrırm artık o zamana kadar gelmezse belki varsa netleşir hepinize çok teşekkür ederimm yorumlarınız için

canım dualarım sizinle
bende hep kızım olsun istiyodum ama şimdi kız erkek hiç farketmez yeterki olsun
sıkı çalışıtnızmı bakalım bu ay

hayırlı olsun diyelim 2.çizgiyi silikte olsun görmüşsün :)
bence yarın bi kan testi yaptır böyle silik çıkıpta hamile olan çok war :)

allak bullak oldum artık ne yapcamı şaşırdım (pazartesi kan testi yaptırrırm artık o zamana kadar gelmezse belki varsa netleşir hepinize çok teşekkür ederimm yorumlarınız için

sabredebilirsen p.tesi kan testi yaptır,yarın yada c.tesi günü idrar testini tekrarla emin olmuş olursun..inş bebişin seninledir..

hayırlısı bakalım kızlar kan testi ile kesinleşecek çok fazla kaptırmıyorum.kendimi üzülürüm negatif çıakrsa diye allah herkese naip eder inşlh.

İnşallah pazartesiye kadar beklemem gerek haftasonu eşim evde onun görmesini istemiyorum yoksa hayal kırıklığı yaşamasın 3gün beklicem artık dua edin bana lütfenn

İnşallah pazartesiye kadar beklemem gerek haftasonu eşim evde onun görmesini istemiyorum yoksa hayal kırıklığı yaşamasın 3gün beklicem artık dua edin bana lütfenn

inşallah hayal kırıklığı yaşamazsın,güzel bir haber alıp bizimlede paylaşırsın burada..

canım dualarım sizinle
bende hep kızım olsun istiyodum ama şimdi kız erkek hiç farketmez yeterki olsun
sıkı çalışıtnızmı bakalım bu ay

tatlım bu ay pek üstüne düşmedim açıkcası
çünkü geçen ay çok ümitliydim neredeyse hergün çalıştık we kasıklarımda batma göğüslerde aşırı hassasiyet sabahları hafif bulantılar falan dedim kesin bişeyler olucak we ben regli günümde hiç sancı fln çekmem genelde ama fossss çıktı yıkıldım tekrar ...
bu ayda böle deniyim dedim mesela bu ay hiç test almadım ilk defa 1 ay boyunca hep alırdım :)yumurtlama günlerimde çalıştım biraz okadar :26:
hani hep psikolojik etkileniyoruz ya bu ay sonuç ne olucak görücez 4 gün sonra:18:
şuan karnımda şişlik we kremsi akıntım war bkaç gündür yine tutmucak sanırım
hastalanırsam eğer ki inşallah olmam 3. günü tekrar doktoruma gidicem artık yetr beklediğimiz dicem aşılama fln isticem çünkü gittikçe tükeniyorum

canım bencede gebelik var gibi duruyor inşallah öyledir kontrol çizgiside silik çıkmış testin :26: test çizgisin belkide bukadar silik çıkması ondandır

canım bencede gebelik var gibi duruyor inşallah öyledir kontrol çizgiside silik çıkmış testin :26: test çizgisin belkide bukadar silik çıkması ondandır

inşallah canm ya dediğin gibidir. beklemekten başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…