hahhaaa senin oğlan şimdiden kudurmaya başlamışcanım nasılsın ? ya benim bulantılar şimdiden başladı bebiş bana eziyet cektrmeye niyetli ama olsun onun ıcın herseye katlanırım :)
yaşayacaksınız tabi tatlım.. ama burda karamsarlık yok pozitif düşünüyoruzbizde bu günleri yaşayacak mıyız acaba ya nedense arada bi karamsarlık çöküyo bana batım yaklaşıyo ya sanırım ondan
canım benim neredeyse 1 yıla yaklaşıyo ama gelen giden yok ne zaman olucak bilmiyorum ki
arkadaşlar aranızda yeniyim vede cahilim 4 yıllık evliyim korunmayı bırakalı 2. ayım 15 i adet günüm dün bi test aldım (cartein erken gebelik testi) aranızda bilen varmı yarın sabah yapsam çıkma olasılığı nedir daha 3 gün var ama çok sabırsızımmmm bu arada Allah hepinizin gönlüne göre versin
Eki Görüntüle 286923
arkadaşlar biraz önce test yaptım çok çok çok silik bir kırmızı çıktı testte. ilk defa yapıyorum testi .. yapar yapmaz kırmızı çıkmadı hemen 3-4 dakika sonra çok silik çıktı adetm geçeli 2 gün oldu. adeti gelmeden yapıp çift çizgi görenler var sanırım benmki tutmadı sizede danışıyım dedim
Eki Görüntüle 286923
arkadaşlar biraz önce test yaptım çok çok çok silik bir kırmızı çıktı testte. ilk defa yapıyorum testi .. yapar yapmaz kırmızı çıkmadı hemen 3-4 dakika sonra çok silik çıktı adetm geçeli 2 gün oldu. adeti gelmeden yapıp çift çizgi görenler var sanırım benmki tutmadı sizede danışıyım dedim
hahhaaa senin oğlan şimdiden kudurmaya başlamış
benimki daha bulantı konusunda cok rahatsız etmedi ama sancı cok yapıyo
yaşayacaksınız tabi tatlım.. ama burda karamsarlık yok pozitif düşünüyoruz
sabretmeye devam.. en kısa zamanda inşalah lsende mutlu haberleri vereceksinbi ze
Eki Görüntüle 286923
sanki gebelik varmış gibi görünüyor,kesin bir fikrim yok ama bence kan testi yaptır derim bir an önce.ama gebelik olmasaydı silik çizgi çıkmazdı..içimden bi his bebişin var diyor..
tatlım nasılsın hamişlik nasıl gidiyo ???
sende ilk beni sobelemiştin bakalım ayın 15 ni bekliyorum inşallah uğur getirirsin bana dualarını esirgeme lütfen....
bende kızım olsun çok istiyorum ama hayırlısıyla sağlıklı olsunda artık ne gelirse çok sewinicem ...
Eki Görüntüle 286923
allak bullak oldum artık ne yapcamı şaşırdım(pazartesi kan testi yaptırrırm artık o zamana kadar gelmezse belki varsa netleşir hepinize çok teşekkür ederimm yorumlarınız için
selaaaammm kızzzlaarrrrhergün yeni hamile haberi geliyor inşallah böyle devam ederr parpalm canım tebrik ederim inşallah kan sonucun seninde pnarali ninde güzel çıkar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder bebeklerinizi
bu arada benim tablomda yokh ve carmellia gibi bi garip gidiyo bu ay 37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com :44: hiçbişey anlamadım bu ay:26:
Canım benim grafikte bir iniyor bir çıkıyor. Sanırım ben erken yumurtladım ve bayram nedeniyle kaçırdım. Çok akıntım vardı ve sivilcelenmiştim. Mikroskop aldım. Onu da tam okuyamıyordum. 22 sinde doktor randevum var. Diycem amca sen beni iyi bir araştır. Ne var ne yok dök ortaya. yoksa ben kendimi dmkücem
3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu da tablom. Akıntı durumları iyice karıştı.
Heyooo bu aralar hep hamiş haberi alıyoruz. Gözün aydın canımmmm
İnşallah pazartesiye kadar beklemem gerek haftasonu eşim evde onun görmesini istemiyorum yoksa hayal kırıklığı yaşamasın 3gün beklicem artık dua edin bana lütfenn
canım dualarım sizinle
bende hep kızım olsun istiyodum ama şimdi kız erkek hiç farketmez yeterki olsun
sıkı çalışıtnızmı bakalım bu ay
Eki Görüntüle 286923
canım bencede gebelik var gibi duruyor inşallah öyledirkontrol çizgiside silik çıkmış testin :26: test çizgisin belkide bukadar silik çıkması ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?