inşallah hayal kırıklığı yaşamazsın,güzel bir haber alıp bizimlede paylaşırsın burada..
tatlım hoşgeldin benimde bat 15 i.battaşız yani bende sabırsızlanıyorum ama test almadım günümü beklicem
inşallahh gelir bebişlerimiz :)bizi mutlu ederler ...
erken gebelik testini duydum ama kullanmadım bence yarın ilk idrarınla bi dene
normal testle bile bikaçgün önce yapanlarda çıkıyo bazen
ayyy hbr wermeyi unutma tatlım merak ederim :)
ailem arkadaşlarm yanımda değil eşimin ailesi baküde yaşıyor:)) iki başımıza yaşıyoruz valla öğrenir öğrenmez hemen yazıcam söylicek kimse yok doğru dürüst:))
heyecanlandım şimdi sende haber ver olurmu pazartesi yazabilirim ancak işyerindeyim evde internet yok Allah hayırlısını versin canım hepimiz için
Kizlar yaa doktordan geldim saskinim keseyi erken oldugu icin goremedik. Hemen heycan yapma dedi doktorum 10 gun sonra hasta olmazsan gel dedi. Moralim bozuldu.
Kizlar yaa doktordan geldim saskinim keseyi erken oldugu icin goremedik. Hemen heycan yapma dedi doktorum 10 gun sonra hasta olmazsan gel dedi. Moralim bozuldu.
kızlar sonucu aldm HAMILEYIMMMMM Degerım 465 ciktı
vajinal ulstrs.baktı? belki daha çok küçük ya ondandır hemen kötüye yorma.kan tahlilini söyledinmi 500 lerde gezerken nasıl oluyor bu iş hasta olmazsan gel diye ilginç iyi düşün cnm iyi olsun.biraz sabır malesef...
sıkma canını cnm inşlh.bebeğin sağlıklı bir şekilde seninle...
tebrikler canım ya ama sana tavsıyem bır hafta sonra tekrar kan testı yap ve oyle gıt doktora.
buarada folik asit içiyosan devam et içmiyosan da hemen başla ağır falan da kaldırma yorma kendini :) bebişin iyice yerlessın göbişine
hemen gtmymmı canim degerım nasıl sızce
bana sorarsan gayet iyi :) ama benim gibi keseyi görmeyince moralın bozula bılır ondan soyledım oyle ama bosver sen onumuzdeki hafta git doktoruna mutlaka. sana doğru yolu gösterir doktorun. hehe folik asit iç ama tatlım mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?