Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

inşallah hayal kırıklığı yaşamazsın,güzel bir haber alıp bizimlede paylaşırsın burada..

ailem arkadaşlarm yanımda değil eşimin ailesi baküde yaşıyor:)) iki başımıza yaşıyoruz valla öğrenir öğrenmez hemen yazıcam söylicek kimse yok doğru dürüst:))

heyecanlandım şimdi sende haber ver olurmu pazartesi yazabilirim ancak işyerindeyim evde internet yok Allah hayırlısını versin canım hepimiz için

ailem arkadaşlarm yanımda değil eşimin ailesi baküde yaşıyor:)) iki başımıza yaşıyoruz valla öğrenir öğrenmez hemen yazıcam söylicek kimse yok doğru dürüst:))

çok iyi anlıyorum seni benimde ailem şehir dışında(( sen öğren biz sevincini yaşarız beraber..

ya kızlar bişi sorucam size

sanırım ben bu ayı da boş geçircem çünkü yavaş yavaş belime ağrılar giriyor geçen ay çok ağrılı adet olduğum için civanperçemli çay almıştım ve ondan içmiştim. Acaba çok ağrı çekmeyeyim diye tekrar içmem gerekiyo o çayı başlasam mı diyorum yoksa beklemelimiyim bişi olur mu içsem ne bileyim ya kafam karışık off

heyecanlandım şimdi sende haber ver olurmu pazartesi yazabilirim ancak işyerindeyim evde internet yok Allah hayırlısını versin canım hepimiz için

aynen cnm bende çok heyecanlıyım bi yandan da korkuyorum
ok hbrleşiriz artık pazartesi burda olduğun zaman
belki bende pazartesi test alıp yaparım dayanamayıp :18:
inşallah hayırlı hbrler weririzzz

Kizlar yaa doktordan geldim saskinim keseyi erken oldugu icin goremedik. Hemen heycan yapma dedi doktorum 10 gun sonra hasta olmazsan gel dedi. Moralim bozuldu.

Kizlar yaa doktordan geldim saskinim keseyi erken oldugu icin goremedik. Hemen heycan yapma dedi doktorum 10 gun sonra hasta olmazsan gel dedi. Moralim bozuldu.

Ayy canım bozma moralini. İnşallah bebeğin seninledir. Bu durumlarda moral motivasyon çok önemli.

:44::44: Allah allah neden öyle demişki:26: Hiç moralini bozma canım iyi düşün iyi olsun inşallaahhhh

canım ya bozma moralini küçük olduğu için daha görememişsinizdir heyecan da yapma o seninle tamam mı

vajinal ulstrs.baktı? belki daha çok küçük ya ondandır hemen kötüye yorma.kan tahlilini söyledinmi 500 lerde gezerken nasıl oluyor bu iş hasta olmazsan gel diye ilginç iyi düşün cnm iyi olsun.biraz sabır malesef...

sıkma canını cnm inşlh.bebeğin sağlıklı bir şekilde seninle...

canım dur bi bekle bakalım arkadaşlarında dediği gibi sabır .....kolay değil biliyorum allah yardımcın olsun bebeğine kavuş tez zamanda hayırlısıyla

canım vajınal ult bakmadı degerımı gorunce dusuk dedı hamileliğin ilk günlerinde o nedenle karnımdan baktı kıpırtı var dedı ama hemen cok heycanlanma dedı . 2 gun gecmıs bazen rahmımız tutamaz bebegı ve bız hıc farketmeden dusuruz hanı bazen gecıkmler yasarızya bır nedenı de budur dedi. hamilesin diye kapılma ama agır kaldırma yorma kendini dedi bır hafta sonra gel bakalım tekrar dedi birde sakın uzulme cunku suan sadece ne hamılesın dıyebılırım nede degılsın. keseyi görmemiz lazım. moralim bozuldu yaa

hemen gtmymmı canim degerım nasıl sızce

bana sorarsan gayet iyi :) ama benim gibi keseyi görmeyince moralın bozula bılır ondan soyledım oyle ama bosver sen onumuzdeki hafta git doktoruna mutlaka. sana doğru yolu gösterir doktorun. hehe folik asit iç ama tatlım mutlaka

sende uzme kendnı bebegnı olumlu duşun canım benım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…