hep bir endişe devam ediyor işte şimdi 12. haftasında 2li test yapılcak sonra 3 lü test sonra sonra sonra...hep bi endişe gidicek :)) Allah sağlık versin yeterki napalım sonucu güzel olsun yeterki..
kızlar doktora gttm keseyı gordm:) 2hafta sonra pıt pıt ıcın cagrdı sukur allahıma
kızlar hamilelik testinde çizgilerden biri diğerine göre silikse bu ne anlama geliyordu
Eki Görüntüle 288174
kızlarrr ben kan değerlerimi aldım doktor kesin gebelik var dedi haftaya pazartesi idrara sıkışık olarak gel dedi ama acil hasta için çıktı gitti şansıma kaldım kaç haftalık nedir falan konuşamadık ben size sormak istedim değerler nasıl sizce
Hadi canım gözün aydın iş kalp atışlarını da duyacaksınnn az kaldı sabret..
Hamilesinnnnnnnnnn anlamına geliyordu :)
Canım hayırlı olsun tebrik ederimm..
Ama ben değerini göremedim :S
Ortalama değerler var burda senin değerin kaç ki*
kızlar anlam veremedıgım sap sarı koyu sarı akıntım oldu neden ya ??? ama tuvalet kagıdına geldı sılınce cok korkuyorum...
canım ya cok saol sizinle konusunca moralim cook düzeliyor. siz olmasanız ben ne yapardım. ama dedıgın gıbı bu endıse hıc bıtmıycek once kese sonra kalp atısı derken gelısımı ıcın endıse edıcez yaa annelık duygusu artık endıselerle yasayacagız.
kızlar doktora gttm keseyı gordm:) 2hafta sonra pıt pıt ıcın cagrdı sukur allahıma
bende 58,5 la hamile kaldım şuan 60 kiloyum inş. çok kilo almam dikkat etmek gerekiyor hamileyim diyede abartmamak gerekiyor :))Selam kızlar nasılsınız
benım bu tatlı krızım ne olcak tatlı seyler hele su sıyah varya ısmını yazmım onunla tatlıları fena aserıyorum mıdem daha oyle lavaboya getırcek gıbı olmadı galıba allah bana acıcak kızımda hastaneye yatıp serum yemıstım cıkarmaktan
Hapusu tatlım kan gederım gecen hafta persembe hcg-b 7138 5 hafta sında cok normal dedı doktor gıtım kayıt oldum 68 kılo cıktım kızlar 66dım gecen aylar Ekmek yemıcem cok kızımda 20 kılo aldım bundada almak ıstemıyorum ama ben su ıcsem yarıyo hamılelıkte kızlar yaa:18:
hamilesin anlamına geliyorkızlar hamilelik testinde çizgilerden biri diğerine göre silikse bu ne anlama geliyordu
Eki Görüntüle 288174
kızlarrr ben kan değerlerimi aldım doktor kesin gebelik var dedi haftaya pazartesi idrara sıkışık olarak gel dedi ama acil hasta için çıktı gitti şansıma kaldım kaç haftalık nedir falan konuşamadık ben size sormak istedim değerler nasıl sizce
canım gözün aydın pıt pıtlarıda duyacaksın emin ol..
bende 58,5 la hamile kaldım şuan 60 kiloyum inş. çok kilo almam dikkat etmek gerekiyor hamileyim diyede abartmamak gerekiyor :))
hamilesin anlamına geliyor
canım 4 haftalıksın :) maşşallahh
canım gözün aydın pıt pıtlarıda duyacaksın emin ol..
bende 58,5 la hamile kaldım şuan 60 kiloyum inş. çok kilo almam dikkat etmek gerekiyor hamileyim diyede abartmamak gerekiyor :))
hamilesin anlamına geliyor
canım 4 haftalıksın :) maşşallahh
ben çözemedim hastaneyi aradım tekrar nasıl çözdün brova içimi rahatlattın çooookkk sağoll
selam arkadaşlar
çok güzel hamilelik haberlerini alıyorum sizden.inşallah hamilelerimiz daha da çoğalır.yalnız birşey merak ediyorum.hamile kalmak için neler yaptınız.özel bişiler kullandınız mı?bizlere önereceğiniz neler var.?hamile kalan arkadaşlar bize bir el atsalar diyorum:)
en yeni hamile olarak strese girmiyeceksin tatlım bunu demesi kolay uygulaması zor biliyorum ama stres en büyük düşman
hiç ilaç kullanmadım(ne zaman denesek stresten sistit mantar oluyordum okadar dayanılmaz oluyordu ki ilaç tedavisine başlıyordum bu sefer elimden geldiğince üşütmemeye baktım sistiti ve mantarı ilaçsız kullanmadan geçirmeye baktım) yiyecek olarak da fındık cevizi inciri elimden geldiğince tükettim
yumurtlama döneminide boş geçirmemeye çalıştık bide dinlenmeye gayret gösterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?