selam arkadaşlar
çok güzel hamilelik haberlerini alıyorum sizden.inşallah hamilelerimiz daha da çoğalır.yalnız birşey merak ediyorum.hamile kalmak için neler yaptınız.özel bişiler kullandınız mı?bizlere önereceğiniz neler var.?hamile kalan arkadaşlar bize bir el atsalar diyorum:)
bencede psikoloji çok çok önemli biz 6 ay bu amaç için yaptık neredeyse ama ekim ayında benm yumurtlama günümde eşim mersindeydi öylece kaldı dedik geldiğinde sırf özlediğimz için yaptk aklımızda bebek yoktu benim yoktu yani. birde bu cinsel ilişkisiz 2-3 günde spermler daha kaliteli hale gelmiştir diye düşünüyorum çünkü biyerde daha okumuştum gebe kalınması en muhtemel günden 2-3 gün önce cinsel ilişkyi kesin atladığı güne yoğunlaşın diye. her bünyede farklıdır tabi ama düşüncem böyle:26::26::26:
iyi akşamlarrrr kızzlaaaarrrrne yapıyosunuz bakalım
İyi akşamlar canımmmmm
canım nasıl gidiyo bu ayki çalışmalarhapşuu seni ebeledi bakalım hayırlısı inşallah bizim hüsraan doluuu bu ay yumurta felan yok
Nasıl yumurta yok yaaaaaaa:26:
yok işte yumurtlamadım bu ay benpkoluyum her ay yumurtlayamam öyle üşenirim ayy ağlancak halime gülüyom napayım bak tabloma anlarsın nasıl yumurtlamağımı 37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ay canım yaaa biz azcık rahat olabilsek yaaaa. Belki de yumurtladın. Eskiden o tablolar mı varmış, pko mu varmış. Hep deşeledikçe çıkıyor. Ben de 22 sinde gidicem doktora. Benim de bu ay kafam karıştı. Akıntı ateşe uymadı, ateş mikroskoba uymadı:26:
sahi sen bide mikroskop almıştın dimi batacaz hamile kalana kadar yada kafayı yicezateş mikroskoba nasıl uymadı sahiden yaa merak ettim:44:
şincik bu benim bu ateş durumum canım 3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bayram döneminde ciddi akıntım vardı ama ateş pek uymuyordu. Mikroskopta negatifti. FF kendiliğinden kesik çizgi çekti. Ama bu sabah mikroskopta gerekli şekiller belirmeye başladı. Ve acayip göğüs ve yumurtalık ağrısı çektim. Kime inanayım bilemedim. Bunlardan biri sakat ama
ff çizgiyi yalnış çekmiş olabilir canım bugünü ve yarını değerlendirin bence.. bu arada senin tablonda nasıl görünüyo biliyomusun hani hamile tablolarının çizgiden sonraki hali vardırya basamak basamak çıkar aynı onlara benziyoooinşallah bu ay bebeğine kavuşursun canım ammmmmiiiiiiiiiinnnnnn
Allah ağzından duysun canım. Hepimiz için hakkımızda hayırlısını diliyorum. Bu arada 22 netleşecek ama ben bu hayıtın hapından çok memnunum canım. istersen bir araştır. 2 aydır sapıtan reglimi düzene koydu. özellikle pkoda çok etkiliymişşşş
:44::44: hıı bakayım bi ozaman belki işe yarar... zaten bu ay reglin 2. günü doktora gidicem yumurtlamak için hap vericek bakalım klomen omu ki acaba :44: olmazsa bidahaki aya iğne olucakmışım çok işimiz var çookkk :18:
Yok canım bu öyle ilaç değil. Hayıt tohumunu hap yapmışlar. Regli düzensizliklerinde, kistlerde ve progesteron bozukluğunda işe yarıyormuş. Ben geçen ay ilk kez kullandım. Hergün kullanmadım gerçi ama 2 aydır 25 te bire inen reglim yine 28 oldu eskisi gibi. 22 inde doktor ters birşey söylemezse devam etmeyi düşünüyorum
canım doğru diyorsun.genelde hep söylenen aklımızdan çıkardığımız an hamile kaldık diyen çok.bende artık düşünmemeye çalışıyorum.önerilerin için çok teşekkür ederim.sana da sağlıklı bir hamilelik diliyorum.lütfen bana da dua et.hamilelerin duası kabul olurmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?