Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Kızlaaaaaaaaar
herkes gitti sanırım
bende birazdan çıkıcam
öptüm hepinizi..

bencede psikoloji çok çok önemli biz 6 ay bu amaç için yaptık neredeyse ama ekim ayında benm yumurtlama günümde eşim mersindeydi öylece kaldı dedik geldiğinde sırf özlediğimz için yaptk aklımızda bebek yoktu benim yoktu yani. birde bu cinsel ilişkisiz 2-3 günde spermler daha kaliteli hale gelmiştir diye düşünüyorum çünkü biyerde daha okumuştum gebe kalınması en muhtemel günden 2-3 gün önce cinsel ilişkyi kesin atladığı güne yoğunlaşın diye. her bünyede farklıdır tabi ama düşüncem böyle:26::26::26:

canım doğru diyorsun.genelde hep söylenen aklımızdan çıkardığımız an hamile kaldık diyen çok.bende artık düşünmemeye çalışıyorum.önerilerin için çok teşekkür ederim.sana da sağlıklı bir hamilelik diliyorum.lütfen bana da dua et.hamilelerin duası kabul olurmuş...

yok işte yumurtlamadım bu ay ben pkoluyum her ay yumurtlayamam öyle üşenirim ayy ağlancak halime gülüyom napayım bak tabloma anlarsın nasıl yumurtlamağımı 37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Ay canım yaaa biz azcık rahat olabilsek yaaaa. Belki de yumurtladın. Eskiden o tablolar mı varmış, pko mu varmış. Hep deşeledikçe çıkıyor. Ben de 22 sinde gidicem doktora. Benim de bu ay kafam karıştı. Akıntı ateşe uymadı, ateş mikroskoba uymadı:26:

sahi sen bide mikroskop almıştın dimi batacaz hamile kalana kadar yada kafayı yicez ateş mikroskoba nasıl uymadı sahiden yaa merak ettim:44:

sahi sen bide mikroskop almıştın dimi batacaz hamile kalana kadar yada kafayı yicez ateş mikroskoba nasıl uymadı sahiden yaa merak ettim:44:

şincik bu benim bu ateş durumum canım 3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bayram döneminde ciddi akıntım vardı ama ateş pek uymuyordu. Mikroskopta negatifti. FF kendiliğinden kesik çizgi çekti. Ama bu sabah mikroskopta gerekli şekiller belirmeye başladı. Ve acayip göğüs ve yumurtalık ağrısı çektim. Kime inanayım bilemedim. Bunlardan biri sakat ama

ff çizgiyi yalnış çekmiş olabilir canım bugünü ve yarını değerlendirin bence.. bu arada senin tablonda nasıl görünüyo biliyomusun hani hamile tablolarının çizgiden sonraki hali vardırya basamak basamak çıkar aynı onlara benziyooo inşallah bu ay bebeğine kavuşursun canım ammmmmiiiiiiiiiinnnnnn

Allah ağzından duysun canım. Hepimiz için hakkımızda hayırlısını diliyorum. Bu arada 22 netleşecek ama ben bu hayıtın hapından çok memnunum canım. istersen bir araştır. 2 aydır sapıtan reglimi düzene koydu. özellikle pkoda çok etkiliymişşşş

:44::44: hıı bakayım bi ozaman belki işe yarar... zaten bu ay reglin 2. günü doktora gidicem yumurtlamak için hap vericek bakalım klomen omu ki acaba :44: olmazsa bidahaki aya iğne olucakmışım çok işimiz var çookkk :18:

Yok canım bu öyle ilaç değil. Hayıt tohumunu hap yapmışlar. Regli düzensizliklerinde, kistlerde ve progesteron bozukluğunda işe yarıyormuş. Ben geçen ay ilk kez kullandım. Hergün kullanmadım gerçi ama 2 aydır 25 te bire inen reglim yine 28 oldu eskisi gibi. 22 inde doktor ters birşey söylemezse devam etmeyi düşünüyorum

anladım canım bende gittiğimde sorarım olmazsa kullanayımmı diye :26:

Günaydııııııııın. Nasılsınız kızlar? Gece boyu mide bulantıysıyla uyumaya çalıştım,kabus gördüm :18: Ne zaman geçecek bu hal acaba.

dua ederim tabi ne demek. bende vazgeçmiştim artık bir anda anlamadım. soracağın bişey olursa 7/24 elmden ne gelirse yardımcı olurum. içini ferah tut:126::126::126::126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…