Günaydııııııııın. Nasılsınız kızlar? Gece boyu mide bulantıysıyla uyumaya çalıştım,kabus gördüm :18: Ne zaman geçecek bu hal acaba.
canım teste gore hamılseın hormonda yukselmede var 2 gunde 2 katına cıkmıs ama daha yenı dollenme olmus degerın dusun. kırmızılar gelmıycek bence :) tebrıkler sımdıden istersen doktora gıt keseyı henuz gormezsın ama bılıne :) daha kucuk cunku. ama dr moralını de bozabılır deger dusu oldugundan sabredebılıyorsan bır kac gun bekle tekrar kan testı yap ve oyle gıt dr a buarada folık asit kullanmıyorsan mutlaka bugun al ve basla bebegın tutunmasını kolaylastırıyor vede bebegın saglıklı gelısmesıne yardımcı oluyor .
günaydın canım 6. haftada başladı bugün 10. haftamız bulantılar geçmiyor bende 12. haftasında bitecek diye ümit ediyorum
o kabuslarda bitmiyor maalesef hamileler çok rüya görürmüş bende her akşam bi aksiyon filmi çeviriyorum
merhaba hanimlar
orjinalmorjinal hamile kalmis cok sevindim ya :)
varmi baska hhaberler bir gecmise gideyim bari :))
Kızlar nasılsınız bugün sessiz burası.hapsuu yok sanırım..
birde temmuz anneleri topiğinde hiç muhabbet yok sanki biraz bakayım dedim ama
selam kızllaaarrrrrrnasılsınız bakalım yaa şu temmuz anneleri topiği neden böyleymişki anlamadım topici oluşturan zaten sizler değilmisiniz
Selam canım,
bizde Ağustos anneleri olaraktan yan topice gitçez inş
biz hep konuşuruz ama vıdı vıdı
inşallaaah siz gidersiniz canım benim ağustos ayı umudum yok artıkyumurtlamadım bu ay direkt eylüle transfer oldum anlıcağın oda belkiiiiiiii
Olsun canım bizimde daha belli değil zaten bakma ben kendimi avutuyorum işte,
Ha ağustos ha eylül canım bi yere gidelimde artık hangsi olursa :)
ayrıca ateşe bakıpta ymırtana haksızlık etme benim ateşime göre geçen ay yanlış gösterdi yumurtalama olayını
Ovulsyon testide hep negatifti,
doktor söylemese bende kendimi yumurtlamadım sancaktım
arkadaşlar çok stresliyimben yaaa bugün gene gidicem kan vermeye bugün normalde adet günüm 12 sinde kanda 23.80 çıktı 13 nde tekrar yaptırdım çünkü kahverengi bi lekelenme geldi kornktum tekrar yaptırdım ondada 47.67 çıktı bugün gene yaptırıcam ama bir türlü akşam olmuyor affffffff
günaydın kuzulaarr
nasılsınız..
Kızzzzz Nuggülüm saat 1 olmuş ne günaydını anlaşılan sen yeni uyanıyorsun seni gidi seniiiiiiiiiii
Biz günü yarıladık bekliyorum ki saat 6 olsun eve gidiyim bugünde bitsin önümüzdeki 9 gün de bitsin bat gelsin yitter artık daraldım :))
valla 11 de uyandım aam yataktan kalkmam saat 12yi buldu
yaaa ben en yakın arkadasslarıma söylemedim bebişi süpriz yapıcaktım ama sagolsun kaynanacıgım hiç olmadık kişilere söylemiş onlarda yaya yaya onların kulagına kadar götürmüş
çok sinir oldum.. arkadaslarım benden duysun istiyodum.. bide bilmesini hiç istemedigim kişiye söylemiş yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?