Ay çok sinir,
Kaynanaların ağzı torba değilki büzesin,
Şahsen ben heralde en son kayınvalideme söylerim, ilk ona söylersem zaten başka kimseye bu haberi kendim veremem
Sağolsun ağzı pek sıkıdır
merhaba hanimlar akintilarla basim dertte vallhi yarin dr gidicem yinekoyu sari sanki aradada hafif kahve gibi seyler oluyor tam kahve degil iste o yuzden bir anlam veremiyorum dr kan olursa gel dedi ama bu sayilirmi bilmiyorum.
yarin gidip sormak istiyorum.
Doracim kan testine gerek yok 1000 olmus zaten keseyi gireceksin sen artik:)
hapsuu dan haberi olan var mı.Bugün tekrar kan verip Beta hcg baktıracaktı.Bu saat oldu görmedim,merak ettim. Güzel haberlerle gelir inş...
canım geldim evet iyi haberlerle dondum degerim 3920 cıktı ve keseyi gördüüüm :)
benm 280 çıktı doktor 2 gün sonra bidaha test yaptr dedi bi sorun yoktur dimi
Çok sevindim canım senin adına,sıra kalp atışlarını duymakta,inş onu da duyacaksın
hapsuu hoşgeldin nerelerdeydin...
temmuz topiği sanırım daha tam toplanmadı sizlerden ayrılamıyoruz belkide ondan
evet canım :) valla nasır rahatladım hastanedekı nobetcı dr baktı ve gordu ayy bıde rahımde olustu dogru yerde o benı ınanılmaz rahatlatı ılk hamılelıgımde olustugu yer yanlıstı ... bide kalp atıslarını duyayım tamamen sıkıntım gıdıcek :) bebişlerimize nazar değmesin
Çok şükür, mide bulantıların nasıl ben bugün telef oldum resmen
canım ara ara oluyor henuz cok fazla deil ama artacak gibi.. ay senınde en kısa zamanda gecer umarım
canım ara ara oluyor henuz cok fazla deil ama artacak gibi.. ay senınde en kısa zamanda gecer umarım
İnş geçer,ilaca başladım bugün dramamine diye,o da uykumu getiriyor.Şöyle kıvrılcak bir yer olsa da azcık uyusam
2gün geciktim doktor gebesin dedi haftaya gel dedi haftaya şehir dışındyım deyince 2 gün sonra yaptır 500 değilse tekrr gel dedicanım oldugunu sanmıyorum ıkı gunde 2 kat artması lazım . bence artarda sadece dıkkat et kendıne agır falan kaldırma sakın. :) benımde ılk yaptırdıgımda 501 cıkmıstı 2 gun gecıkmeden sonra senin kac gun gecıkmıstı yoksa adet gunumu yaptın ?
arkadaşlar benim değerim >1000 çıkmıştı doktora 2 gün sonra kan veriyimi takrar dedim gerek yok dedi 2 günde bir artması önemli değlmi sağlıklı olup olmadığını anlamak için ?? bu aile hekimleri kanda gebelik testi yapıyormu ya ben ultrason kontrolüne gidene kadar gün aşırı kan versemde takip etsek
yeşimciğim sen her ihtimal için git anlat akıntını. ama kan gibi olmaması iyi. kendine dikkat et agır falan sakın kaldırma !! bende bugun dayanamadım tahlıl yaptım degerim3920 cıktı :) bebişide gördüm :)
değerin yükseliyor sorun olacağını sanmıyorum tabiki için rahat etsin diye kan verip tahlili tekrar ettirebilirsin..benm 280 çıktı doktor 2 gün sonra bidaha test yaptr dedi bi sorun yoktur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?