Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

tatlım gözün aydın hayırlı olsun
darısı başımıza dielim artıkk:)

sağol canım folik asit kullanmaya da bugün başlıyorum hadi hayırlısı

Canımm hoşgeldin çatladım meraktan yoksun ortalarda diyeee,
Çok sevindimmmmmmm ne güzel katlanmışşş artık pıt pıtlarını duymak kaldı
rabbim nasip etsin inş

Canımm hoşgeldin çatladım meraktan yoksun ortalarda diyeee,
Çok sevindimmmmmmm ne güzel katlanmışşş artık pıt pıtlarını duymak kaldı
rabbim nasip etsin inş

saol canım :) ınsallah 2 haftaya onları da duyacayım darısı senın basına :)

ya baya bir ikiz olabılır dıyen oldu ilk degerıme bakan helle kimyager arkadasım kıtaba bıle baktı bır olasılık ıkız olabılır dedı ama ıkız deıl tek kese gorduk tabıı :) ay muthıs bır duyguymus

evet sen bide kalp atışlarını duy o zaman hiç biri yerini tutmuycak :)

Ya kızlar dünden beri özellikle sol kasığımda ara ara hafif sancı oluyo,
Yormak istemiyorum daha çok erken bata 8 gün var ama düşünmeden de edemiyorum..

canım ya ınsallah belırtıdır

İnşallah canım ya,
bide bugünden beri boğazım yanıyo çok fena gözlerim sulanıyo falan grip olmak istemiyorum
İlaç almıyorum nolur nolmaz diye, akşam bitki çayı fln içicem inş sbha iyi olurum (

İnşallah canım ya,
bide bugünden beri boğazım yanıyo çok fena gözlerim sulanıyo falan grip olmak istemiyorum
İlaç almıyorum nolur nolmaz diye, akşam bitki çayı fln içicem inş sbha iyi olurum (

canım c vıtamını al bıde ılık ballı cay ıc ınsallah hasta olmazsın .

nasıl rahatlatıyosun beni cnm valla:)) bendede var sarı akıntı geçmedi. yalnız bol su içinde beyaza dönüyor bende sorcam anlamadım onu

canım geldim evet iyi haberlerle dondum degerim 3920 cıktı ve keseyi gördüüüm :)

çook sevindim senin adına Allahım ya ne güzel bi duygudur kalp atışlarınıda duyarsın İNŞALLAH. sağlıklı sıhatl gelişir bebşn. tekrar tebrik ederimm çok çok

çook sevindim senin adına Allahım ya ne güzel bi duygudur kalp atışlarınıda duyarsın İNŞALLAH. sağlıklı sıhatl gelişir bebşn. tekrar tebrik ederimm çok çok

canım aynı sekılde sanada nasıp olsun hepsi ee bır kac gune keseyı gorursun sende :)

Canım akşam ancak girebildim. Gözün aydınnn. Allah sağlıkla getirsin devamını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…