canım günaydın cok saol evet hayırlısıyla pıt pıtları da duyacagız :)
teşekkürler canım darısı basına ınsallah
baharcım tebrik ederim :) çok sevindim, bebişin geliyormuş :) rabbim nazarlardan korusunsağ sağlim kucağına almayı nasip etsin :)
benm geçen ay bat 21 di ama daha erkenden oldum ve moralim çok bozuldu.
1 haftalığına izmire annemlere gittim, sonra gelince eşim araba aldı, bayram oldu filan derken bizim bu ayımız pek de verimli geçmedi, yani anlayacağın bu ay da umudum hiç yok
inşallah ben de bir gün anne olabilirim ...
hapsuuu sen ve kızın nasılsınz:)
Günaydınnnnnnnnnnlar,
Soğuk bir kış gününden merhabaaaaaaaa :)
Ya tam yatak yorgan havası zor çıktım geldim işe, zaten kırgınlık var dünden beri üzerimde(
Grip olmak istemiyorum ne olurrrrrrrrrrrrr
canım kendını sıcak tut arada ılık cay ıc bırde c vıtamını kullan. kıbrıstada hava kotu valla yataktan zor kalktım bende.
Günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar?
Günaydınnnnnnnnnnlar,
Ya tam yatak yorgan havası zor çıktım geldim işe, zaten kırgınlık var dünden beri üzerimde(
Günaydın kızlarrr , hapsucum sanada günaydın ben bu sabah iyiyim maşallah diim sonra yine başlamasın midem :) sizler nasılsınız..
Günaydın kızlarrr , hapsucum sanada günaydın ben bu sabah iyiyim maşallah diim sonra yine başlamasın midem :) sizler nasılsınız..
bende iim canım ay rahatl olmana sevındım nazar degmesinbenımde bulantılar zaman zaman oluyor. ama iştahım acık baya :)
Günaydın canım,
aman maşallah midene coşmasın yine sakın :)
sol kasığımdaki ince sızı ara ara devam ediyor yine onunla mutlu oluyorum :))
sorma ya sağlık gibisi yok gerçi bulantıların sebebi belli ama:) sabah kahvaltımı yaptım şimdi meyve zamanı ama süt içemiyorum , bu arada canım kaşar peyniri ye çünkü süt miktarı çokmuş kaşar peynirinde bende süt içemediğim için her sabah kaşar peyniri yiyorum..
amin inş. bugün böyle rahat olurum :)) hadi bakalım bu ağrıların sebebi inş. tek bi neden olur senin bat'a az kaldı dimi..herkes hamiş olsun hep birlikte yine bi topik açalım :)
tebrikler canım. Inşallah bizlerde bunları konuşabiliyor oluruz... Tüm hamileleri tebrik ederim.
baharcım tebrik ederim :) çok sevindim, bebişin geliyormuş :) rabbim nazarlardan korusunsağ sağlim kucağına almayı nasip etsin :)
benm geçen ay bat 21 di ama daha erkenden oldum ve moralim çok bozuldu.
1 haftalığına izmire annemlere gittim, sonra gelince eşim araba aldı, bayram oldu filan derken bizim bu ayımız pek de verimli geçmedi, yani anlayacağın bu ay da umudum hiç yok
inşallah ben de bir gün anne olabilirim ...
tebrikler canım....allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...ben de dün akşam test yaptım..tek çizgi çıktı(( adet günümü 4 gün falan geçti..ama hala adet olmadım...daha önce dediğim gibi sadece sildikçe bazen kahve bazen pembe geliyor4 gündür.ama sökülmedi....tek çizgiyi görünce gerçekten çok üzüldüm erken de değil di mi test için
kaynanamın agzını büzsem görümcem carlar
Ay çok sinir,
Kaynanaların ağzı torba değilki büzesin,
Şahsen ben heralde en son kayınvalideme söylerim, ilk ona söylersem zaten başka kimseye bu haberi kendim veremem
Sağolsun ağzı pek sıkıdır
benimki 3 sokak yukarıda ama yokuş inip cıkması zor geldigi icin gelmiyo bize sevmiyo evimizi bende çok üzülüyorum gelmiyo diyebenm kayınvalidecm yurtdışında biz evlenirken bebek olursa gelir bakarım dedi ben hiiç söylemedim 9 ay daha söylemeyi düşünmüyorumm
valla benim yatakta bi güzeldikii uufff..Günaydınnnnnnnnnnlar,
canım Allah seninde baharında yardımcısı olsun.. benim sadece 1gün bulantım oldu sinirden agladımGünaydın kızlarrr , hapsucum sanada günaydın ben bu sabah iyiyim maşallah diim sonra yine başlamasın midem :) sizler nasılsınız..
nurgulce canım nasılsın ?
kaynanamın agzını büzsem görümcem carlar
dün diyoki bana biz annemle düşündük senin ikiz yapmana karar verdik köyün nüfusu azalıyo
kocam sagolsun bi cevap verdi hepsi bön kaldı.. siz bana önceden söylicektiniz tohuu ona göre atcaktık dedi
benimki 3 sokak yukarıda ama yokuş inip cıkması zor geldigi icin gelmiyo bize sevmiyo evimizi bende çok üzülüyorum gelmiyo diye
zaten o gelip cocuguma bakmak istemez onlar bi tuhaflarbenim annem saolsun tay gibi hala valla ben onun kadar hareketli degilim
valla benim yatakta bi güzeldikii uufff..
oda loş fazla ışık almıyo yorgan üzerine battaniye kombiyide iyice acmıs benim kocaaa annaaamm kalkamadım yataktan
canım Allah seninde baharında yardımcısı olsun.. benim sadece 1gün bulantım oldu sinirden agladım
şimdi cok iyiyim Allahıma şükür
iyiym tatlım.. hala kahvaltı yapıyorum
sen nasılsın.. göbişin içindeki ne durumda
feray83 cnm teste negatif çıkabiliyor içinde bir şüphe varsa kan testi yaptır derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?