evet canım normalde spora gıdıyodum cocuk yapma kararı alınca bıraktım cunku salonda aletlerle calısıyordum ordakı egıtmenım bırakmamı onerdı hamıle kalırsam farkında olmadan dusuge sebeb olabılrı dıye platese basla ıstersen dmıstı tembellıgımden baslamadım ama bunalıma gırdım resmen hemen su rısklı donemı atlatayım baslıycam hamılelere ozel buldum fızyoterapıst yaptırtıyo :)
hadi bakalım çok zevkli olur gerçektende bende isterim ilerde şayet hamile kalabilrisem :)
uuyy maşallah maşallahhhazır hastanedeyken baktırıyım tekrar iki katı olmuş mu dedim ve 817 olmuş teyzesi çok mutlu oldum şimdi inandım hamile olduğuma akıntı geldikçe hala hasta olduğumu sanıyorum
hadi hayırlısı diyelim inşallahGünaydın kızlarrrrr
Msg çok sevindim cnm değerin ne güzel artmışş,
Ya dün akşam rüyamda hep sizlerle uğraştım :)
Hamileymişim öznur nurgül sen hapşuu fln hep sizlerle görüşüyorum knouşuyoruz
eşime söylicekmişim nasıl söylesem diye aranıyorum fln :)
Yine bi hareket vardı kaç kez sıçradım uyandım valla :)
canım tebrik ederimmm.. hadi gözün aydıngünaydın herkese
msg38 , flamekiss tebrikler. Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.
hapsu senin nasıl gidiyo hamilelik, pıt pıtlara geldi sıra dimi...
Bu aralar gecikiyo diye batı 25 i yazdırmıştım, ama ateş ölçümüne göre dpo 13 bugün, veeee idrarda pozitifi gördüm.
Aslında dpo 11 de pozitif çıktı idrarda ama inanamadım, farklı marka alayım onunla yapayım dedim. Bugün tekrarladım yine 2.çizgi çıktı.
Bu arada yokh benimde ateşim dün düştü, bugün tekrar yükseldi. Belki sana bir umut olur, hatta gaza gelip test yaparsın belki
373480 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayy plates yapan kadınları gördüm şok oldum onların yaptıgını ben hayatta yapamamkızlar kendime plates programı buldum yasasın su 3 ayı atlatayım doktorum ızın verırse baslıycam :)
canım ben sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım 26 aralıkta kontrole çağırdılar beni..süt içinde 6. ayından sonra dedi.iyi geceler kizlar utu yapcam zili kizim demin uyudu nedense bu gece gec uyudu bakim size oyle utuye baslim dedim
sabahlari midem kalkicak mis gibi oluyo geicyo sonra rahatim ne guzel simdi gece olmus mide bunaltisi gibi ogurme geliyo bu nasil istir almadim
benim bu bebek simdiden benle dalga geziyo hamilelik testinde gectigi gibiyaramaz bi oglanmi geliyo neeee acaba
cumartesiyi iple cekiyorum kizlar ya esimle gidicez ilk tanisicaklar bebisle insallah hersey cok iyi gidiyodur
kizlar saglik ocagina kayit olduysaniz sizin oralar nasil bilmiyorum ama 7 ayda sut kuponu veriyolar bir kasa yani 12 li sut aliyosun o kuponla 4 ay falan zanedersem aliniyo ben kizimda 2 kuponu aldim 2 kuponumu hemsire aldi bunlari almaya gelmedin icin aliyorum dedi tabi kendine aldi onlari uckatcilar
canım ne güzel değerin artmış Rabbim kat kat artmasını nasip etsin..keseyide görürsün artık yakında :)hazır hastanedeyken baktırıyım tekrar iki katı olmuş mu dedim ve 817 olmuş teyzesi çok mutlu oldum şimdi inandım hamile olduğuma akıntı geldikçe hala hasta olduğumu sanıyorum
canım sendende hayırlı haberler alıcaz inş.. sabreden derviş muradına erermişGünaydın kızlarrrrr
Msg çok sevindim cnm değerin ne güzel artmışş,
Ya dün akşam rüyamda hep sizlerle uğraştım :)
Hamileymişim öznur nurgül sen hapşuu fln hep sizlerle görüşüyorum knouşuyoruz
eşime söylicekmişim nasıl söylesem diye aranıyorum fln :)
Yine bi hareket vardı kaç kez sıçradım uyandım valla :)
canım gözün aydın şimdiden hayırlı olsun tebrik ederim..günaydın herkese
msg38 , flamekiss tebrikler. Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.
Bu aralar gecikiyo diye batı 25 i yazdırmıştım, ama ateş ölçümüne göre dpo 13 bugün, veeee idrarda pozitifi gördüm.
Aslında dpo 11 de pozitif çıktı idrarda ama inanamadım, farklı marka alayım onunla yapayım dedim. Bugün tekrarladım yine 2.çizgi çıktı.
Bu arada yokh benimde ateşim dün düştü, bugün tekrar yükseldi. Belki sana bir umut olur, hatta gaza gelip test yaparsın belki
uuyy maşallah maşallahh
akıntılar korkutmasın seni benim hala oluyo nerdeyse..
hadi hayırlısı diyelim inşallah
bende baharı görmüştüm bebek muhabbetleri geçiyodu aramızda
sonuç ikimizinde göbişi dolu
canım tebrik ederimmm.. hadi gözün aydın
ayy plates yapan kadınları gördüm şok oldum onların yaptıgını ben hayatta yapamam
zaten spor yapan biride degilim..
canım ya valla imkanın olursa mutlaka yapmalısın rahatlıyo ınmsan bırde normal doğuma yardımcı oluyomus dıye duydum :) ayy kızım ya ne bılıyım sende hamıleymıssın gıbı gelıyo bana su 2 gun de gecse bakalım nasıl haber gelıcek senden
uuyy maşallah maşallahh
akıntılar korkutmasın seni benim hala oluyo nerdeyse..
hadi hayırlısı diyelim inşallah
bende baharı görmüştüm bebek muhabbetleri geçiyodu aramızda
sonuç ikimizinde göbişi dolu
canım tebrik ederimmm.. hadi gözün aydın
ayy plates yapan kadınları gördüm şok oldum onların yaptıgını ben hayatta yapamam
zaten spor yapan biride degilim..
ay canım bende hiç esnek deılım aslında ama yaptıkca kaslar esnıyor. hem hamılelerın ozel programı var :) ben gıtmıstım 2 ay kadar platese ıyıde gıdıyodu ama kusu veren kadınla anlaşamadık arkadasımla cıkıyodu kıskanclıgı tutmus bırakmıstım :)
canım bende salı günü gidince konuşacak doktorumla platesi bende istiyorum doğum için iyi oluyormuş kaçıncı ayda başlıycam bilmiyorum ama
her 2 cinsiyettende aldım :))Eki Görüntüle 293145
çok tatlılar ya :)
gunaydin kizlar yeni hamile arkadaslara allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebislerinizi hep korusun
sabah bir kac ogurmeden sonra mide kalkmam gectiaman daha kotu olmasinda buna raziyim
doktor benden bu testleri istedi kizlar cumartesi gelirken getir diye sizden de istediler mi
tit
heelra falan gibi bisi yaziyo
tsh
hbsh
bunun gibi bisiler yaziyo ama doktorum oyle yazmis ki harfler harfdil cizgi bigi
günaydın herkese
selam canım alah tamamına erdirsin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah darısı başımıza ve başımacanım ya bu dpo 11 falan yazmışsın onlar ney ya sen adet tarihinden öncemi öğrendin benimkine daha var ama bu ay ilkez düzenli oldu inşallah allahım daha fazla bekletmeden gönderir meleğimi sabırsızlıkla 1 aralığı bekliyorum kızlar siz biliyorsanız ne demek olduğunu yazarmısınız
Canım dpo yumurtlamadan sonra geçen gün sayısını ifade ediyo
hım teşekkürler canım bakalım bu sefer ne olucak canım ya nedense bana sanki sen hamileymişsin gibi geliyor inşallah öyledir
Ayy kızlar ağzınızdan bal damlıyorrrrrrrrr
inş öyledir canım çok umutlandım vallahi yoksa bbebiş fena çakılıcammmmmmmmm :)
Minnak jırmızı arkadaşlarım saat 13 itibariyle teşrif etmiş bulunuyorlar... Hoşgelmişler... Hoşbulduk dediklerini duyar gibiyim. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. bu arada bazı aylar 27 de bir olan regli 25 te bir oluyor. Acaba adet düzensizliği sayılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?