Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

hadi bakalım çok zevkli olur gerçektende bende isterim ilerde şayet hamile kalabilrisem :)

hadi bakalım çok zevkli olur gerçektende bende isterim ilerde şayet hamile kalabilrisem :)

canım ya valla imkanın olursa mutlaka yapmalısın rahatlıyo ınmsan bırde normal doğuma yardımcı oluyomus dıye duydum :) ayy kızım ya ne bılıyım sende hamıleymıssın gıbı gelıyo bana su 2 gun de gecse bakalım nasıl haber gelıcek senden

hazır hastanedeyken baktırıyım tekrar iki katı olmuş mu dedim ve 817 olmuş teyzesi çok mutlu oldum şimdi inandım hamile olduğuma akıntı geldikçe hala hasta olduğumu sanıyorum
uuyy maşallah maşallahh
akıntılar korkutmasın seni benim hala oluyo nerdeyse..
hadi hayırlısı diyelim inşallah
bende baharı görmüştüm bebek muhabbetleri geçiyodu aramızda
sonuç ikimizinde göbişi dolu
canım tebrik ederimmm.. hadi gözün aydın
kızlar kendime plates programı buldum yasasın su 3 ayı atlatayım doktorum ızın verırse baslıycam :)
ayy plates yapan kadınları gördüm şok oldum onların yaptıgını ben hayatta yapamam
zaten spor yapan biride degilim..

canım ben sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım 26 aralıkta kontrole çağırdılar beni..süt içinde 6. ayından sonra dedi.
dr kontrolünde inş güzel geçer hayırlı haberlerle gelirsin , benimde haftaya salı :)) çok sabırsızım 2'li testimide yapar sanırım.

hazır hastanedeyken baktırıyım tekrar iki katı olmuş mu dedim ve 817 olmuş teyzesi çok mutlu oldum şimdi inandım hamile olduğuma akıntı geldikçe hala hasta olduğumu sanıyorum
canım ne güzel değerin artmış Rabbim kat kat artmasını nasip etsin..keseyide görürsün artık yakında :)

canım sendende hayırlı haberler alıcaz inş.. sabreden derviş muradına erermiş

canım gözün aydın şimdiden hayırlı olsun tebrik ederim..

ay canım bende hiç esnek deılım aslında ama yaptıkca kaslar esnıyor. hem hamılelerın ozel programı var :) ben gıtmıstım 2 ay kadar platese ıyıde gıdıyodu ama kusu veren kadınla anlaşamadık arkadasımla cıkıyodu kıskanclıgı tutmus bırakmıstım :)

Ahh ağzından bal damlıyorrrrrrrrrrrrr

Hadi yaa rüyaların hikmeti diyelim o zmn bende hayıra yorayım,
Rabbim yüzümü güldürsün inş

canım bende salı günü gidince konuşacak doktorumla platesi bende istiyorum doğum için iyi oluyormuş kaçıncı ayda başlıycam bilmiyorum ama

canım bende salı günü gidince konuşacak doktorumla platesi bende istiyorum doğum için iyi oluyormuş kaçıncı ayda başlıycam bilmiyorum ama

canım ya bende bılmıyorum daha doktorumla konusmadım ama eger sorun yoksa baslayabılrısın erken galıba buarada hamıleler ıcın ozel olan platese gıt mutlaka dıgerı rısklı olabılır.

canım tit idrar tetkiki heelra dediğin büyük ihtimal hemogramdır okuyamamışsın kan sayımın oda anemi olup olmadığına bakar tsh troid testi hbsAg dir sondaki oda hepatit B testi inşallah hepsi temiz çıkar

selam canım alah tamamına erdirsin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah darısı başımıza ve başımacanım ya bu dpo 11 falan yazmışsın onlar ney ya sen adet tarihinden öncemi öğrendin benimkine daha var ama bu ay ilkez düzenli oldu inşallah allahım daha fazla bekletmeden gönderir meleğimi sabırsızlıkla 1 aralığı bekliyorum kızlar siz biliyorsanız ne demek olduğunu yazarmısınız

Canım dpo yumurtlamadan sonra geçen gün sayısını ifade ediyo

hım teşekkürler canım bakalım bu sefer ne olucak canım ya nedense bana sanki sen hamileymişsin gibi geliyor inşallah öyledir

Ayy kızlar ağzınızdan bal damlıyorrrrrrrrr
inş öyledir canım çok umutlandım vallahi yoksa bbebiş fena çakılıcammmmmmmmm :)

Minnak jırmızı arkadaşlarım saat 13 itibariyle teşrif etmiş bulunuyorlar... Hoşgelmişler... Hoşbulduk dediklerini duyar gibiyim. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. bu arada bazı aylar 27 de bir olan regli 25 te bir oluyor. Acaba adet düzensizliği sayılır mı?

gebelikten önce adet düzensizliği oluyor bu bebeğin yakında geleceğine işaret bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…