Minnak jırmızı arkadaşlarım saat 13 itibariyle teşrif etmiş bulunuyorlar... Hoşgelmişler... Hoşbulduk dediklerini duyar gibiyim. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. bu arada bazı aylar 27 de bir olan regli 25 te bir oluyor. Acaba adet düzensizliği sayılır mı?
gebelikten önce adet düzensizliği oluyor bu bebeğin yakında geleceğine işaret bence :))
Teşekkür ederim canım umarım söylediğin gibi olurgebelikten önce adet düzensizliği oluyor bu bebeğin yakında geleceğine işaret bence :))
Demek geldiler körolasıcalar
Sağlık olsun şekerim önümüzdeki maçlara bakıcaz dediğin gibi..
Yeniyıl bebeği gelirrrrrrrr inş önümüzdeki ay :)
Geçen ay bnmde 25te bir olmuştu canım sürekli değişiyorsa düzensizdir ama arada bir oluyo öyle.
gebelikten önce adet düzensizliği oluyor bu bebeğin yakında geleceğine işaret bence :))
Teşekkür ederim canım umarım söylediğin gibi olur
Yok yaa kuşum korunmayı bıraktıktan sonra sapıtttı. 27 oluyor 25 oluyor anlamadım gitti. Neyse artık doktora sorarım
bende üzerime alınayım kızlar çünki 2 ay önce adetim 1 hafta geçti geçen ay normal oldu bakalım bu ay nasıl olucak ya benim küçük eltide böyle olmuş yani benim normal olarak bu ay hamile olmam lazım ama ben normal değilim o da ayrı bi konu
Hemen üstüme alınıyorum bu cümleyi
Eylül de 30 Ekimde 25 günde bir regl olmuş biri olaraktan
Teşekkür ederim canım umarım söylediğin gibi olur
Yok yaa kuşum korunmayı bıraktıktan sonra sapıtttı. 27 oluyor 25 oluyor anlamadım gitti. Neyse artık doktora sorarım
bende üzerime alınayım kızlar çünki 2 ay önce adetim 1 hafta geçti geçen ay normal oldu bakalım bu ay nasıl olucak ya benim küçük eltide böyle olmuş yani benim normal olarak bu ay hamile olmam lazım ama ben normal değilim o da ayrı bi konu
benım hala oluyo ya o zonklama demın oyle bır zonkladı kı korktum ustelık akıntımda oldu wc ye nasıl gıttım kanamamı var dıye bakmak ıcın ay allahtan yok deilmişYa kızlar ağrıyı sızıyı geçtim kasıklarım resmen zonklamaya başladı korkuyorum :18:
Kesemizi bugün gördük şükürler olsun
Bugüne kadar hep tedirgindim her nekadar kanda ya da idrarda pozitifi görmüş olsam bile...
Ya kızlar ağrıyı sızıyı geçtim kasıklarım resmen zonklamaya başladı korkuyorum :18:
canım gözün aydın sıra pıt pıtları beklemeye geldi :)
Bugüne kadar hep tedirgindim her nekadar kanda ya da idrarda pozitifi görmüş olsam bile...
bebek yer açıyo kendine:)
kızlar ya cok sansızım yalnızım ya ıste bugun butun ısler cıktı valla fotokopi bile cekmek zorunda kaldım
Ya kızlar ağrıyı sızıyı geçtim kasıklarım resmen zonklamaya başladı korkuyorum :18:
kızlar ya kasıklarımda agrı varrrdoktorumu arıycam bakalım ne dıyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?