Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Demek geldiler körolasıcalar
Sağlık olsun şekerim önümüzdeki maçlara bakıcaz dediğin gibi..
Yeniyıl bebeği gelirrrrrrrr inş önümüzdeki ay :)
Geçen ay bnmde 25te bir olmuştu canım sürekli değişiyorsa düzensizdir ama arada bir oluyo öyle.

gebelikten önce adet düzensizliği oluyor bu bebeğin yakında geleceğine işaret bence :))
Teşekkür ederim canım umarım söylediğin gibi olur

Yok yaa kuşum korunmayı bıraktıktan sonra sapıtttı. 27 oluyor 25 oluyor anlamadım gitti. Neyse artık doktora sorarım

gebelikten önce adet düzensizliği oluyor bu bebeğin yakında geleceğine işaret bence :))

bende üzerime alınayım kızlar çünki 2 ay önce adetim 1 hafta geçti geçen ay normal oldu bakalım bu ay nasıl olucak ya benim küçük eltide böyle olmuş yani benim normal olarak bu ay hamile olmam lazım ama ben normal değilim o da ayrı bi konu

Yok yaa kuşum korunmayı bıraktıktan sonra sapıtttı. 27 oluyor 25 oluyor anlamadım gitti. Neyse artık doktora sorarım

Benimde öyle canım ya korunurken ohh benden iyisi yoktu günü saati belliydi,
Şimdi maşallah takip edemiyorum şaşırıyo iyice,
İnş hayıra alamettir, ben geçen doktoruma söyledim bu durumu
21 günün altına inmiyorsa korkma değişebilir dedi.
Şimdi ister istemez streste yapıyoruz aklımızda bebek olunca ondan da oluyo bence.

İnşalllaaah canımmmmmmm,
bende duydum bunu öyle derler, bakalım tutacak mı :)

Gerçi bide ben ağustosta ameliyat oldugum iiçin zaten ağustos eylül sapıtıktı :)
Belkide daha yeni normale dönüyordur kimbilir..

Hemen üstüme alınıyorum bu cümleyi
Eylül de 30 Ekimde 25 günde bir regl olmuş biri olaraktan

alının alının hepinizin üstüne attım gitti yakında bebişleriniz geliyor merak etmeyin

kızlar ya cok sansızım yalnızım ya ıste bugun butun ısler cıktı valla fotokopi bile cekmek zorunda kaldım

herkese çook teşekkürler tekrardan. Darısı isteyenlerin başına. Hamişlere ve bebeklerine de Allah sağlık sıhhat versin.
Bende hap kullanmadığım halde çook düzenli bir şekilde 28 günde bir adet olurdum. hep cumartesi gününe denk gelirdi ve mahfederdi o haftasonunu.
Korunmayı bıraktıktan sonra min 24 max 32 günü gördüm, cumartesi lanetini kırdım:)
Göbişler hamileliğe böyle hazırlanıyo , gelsin bebişler:)

Ya kızlar ağrıyı sızıyı geçtim kasıklarım resmen zonklamaya başladı korkuyorum :18:

Kesemizi bugün gördük şükürler olsun

Bugüne kadar hep tedirgindim her nekadar kanda ya da idrarda pozitifi görmüş olsam bile...

Ya kızlar ağrıyı sızıyı geçtim kasıklarım resmen zonklamaya başladı korkuyorum :18:
benım hala oluyo ya o zonklama demın oyle bır zonkladı kı korktum ustelık akıntımda oldu wc ye nasıl gıttım kanamamı var dıye bakmak ıcın ay allahtan yok deilmiş

kızlar ya cok sansızım yalnızım ya ıste bugun butun ısler cıktı valla fotokopi bile cekmek zorunda kaldım

ah canım kıyamam bulantılar nasıl bugün bebekte yormuyodur umarım seni..

canım ya bırak sızlasın inşaat çalışması başlamış senin
Kesemizi bugün gördük şükürler olsun

Bugüne kadar hep tedirgindim her nekadar kanda ya da idrarda pozitifi görmüş olsam bile...

canım gözün aydın rabbim devamını görmeni nasip etsin..

kızlar ya kasıklarımda agrı varrr doktorumu arıycam bakalım ne dıyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…